טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מאיר אדוני הגיש תפריט טבעוני ב"מזללה", ופתאום התברר ש"טבעונות" זה לא הפוך מ"תאווה"

התפריט הטבעוני המופלא שהוגש בחודש מאי ב"מזללה" הבהיר שטבעונות לא חייבת להיות התגברות על היצר. אם הוא לא יתורגם לאלתר למסעדה טבעונית, זו תהיה החמצה קולוסאלית

תגובות

מבקרים, כמו שפים, חייבים להתחדש. והשבוע, חידוש מהפכני: ביקורת על מסעדה שעוד לא נפתחה. למען האמת, על מסעדה שכלל לא בטוח שתיפתח: מסעדתו הטבעונית של מאיר אדוני. במהלך חודש מאי הוגש ב"מזללה" תפריט טבעוני מלא. ואפילו בסטנדרטים המטורפים של אדוני, התפריט הטבעוני הזה הוא שיא. יש בתפריט הזה, מעבר לאיכויותיו ולשפעת צבעיו וטעמיו, משהו מתחושת הגילוי שהיתה בזמנו ב"כתית" בכפר רות. תחושה, שמעבר להנאות המיידיות הולך ומתרקם כאן משהו שאת היקפו והשפעתו קשה לשער. כי כשאדוני מבשל אוכל טבעוני, הרושם הוא שהוא משתמש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות