טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"קואנדו פאשה" החיפאית היא לא מסעדת שף, היא זולת שף

"קואנדו פאשה" מכנה את עצמה מסעדת שף, אבל מזמנת מופע שאנטי משלומפר של מסעדנות - משלב התפריט, דרך הסכו"ם ועד, ובכן, המנות. חבל, כי זו יוזמה חיפאית מקורית

תגובות
קואנדו פאשה

תהיתם פעם איזה טעם יש לאגו? מסתבר שטעמו כטעם גרעין לימון שנמחץ בטעות בין השיניים, מתובל במעט שמן כמהין. את הלקח הזה לימדה מסעדת "קואנדו פאשה" החיפאית. "קואנדו פאשה", ואוי אם תשכחו, היא מסעדת שף. איך יודעים? כי בעשר הדקות הראשונות במסעדה הצוות חזר על כך לפחות תריסר פעמים. כידוע, ספק אם יש בקולינריה הישראלית ביטוי ממורטט יותר ממסעדת שף. ולכן כדאי אולי לשוב ולהבהיר: מסעדת שף היא לא מקום שבו אדם המתכנה שף רוקד עם ברבוניות: אלא מקום שבו שף, כבעל ידע קולינרי מקיף ומחויבות מוחלטת לגסטרונומיה, אחראי על כל היבט מקצועי של המסעדה. וכך, כשאתה נכנס למסעדה, שמקפידה לכנות עצמה תכופות כל כך מסעדת שף, וסוף...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות