טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה זה היה, השנה-קציצה הזאת?

רק דבר אחד היה עצוב יותר מהסגירוֹת של מסעדות בשנה החולפת: הפתיחוֹת

תגובות
מסעדות

אז מה, יקירַי, טעים לכם? כל שנה מסכמים את השנה הקולינרית באנחת נכאים. השנה, סוף סוף, יש מקום לאופטימיות: בקצב הזה, בשנה הבאה כבר לא יהיה מה לסכם. כרגיל, הקולינריה מקדימה תחומי תרבות אחרים בלא מעט היבטים, אז מה זה אומר על העתיד התרבותי שלנו ששנת 2016, בלי שום ספק, היתה שנת ההמבורגר? כן, כן: חתיכת קציצה היתה לנו פה. ינואר: הטוב: יובל בן נריה פותח את "מיאזאקי" היפה ומראה איך אפשר לעשות ראמן מודרני, עדכני וקונטקסטואלי. את אותו הדבר הוא עושה גם לאחת המנות הישראליות הממורטטות ביותר: שיפודי עוף. הרע: פתאום פיזזו להן לתוך העלילה רקדניות תאילנדיות בלבוש כתום ואגם ברבורים כחול. מסעדת "ניטן...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות