טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טעם של פעם: איך האוכל במסעדה הוותיקה ביותר בירושלים?

האם "מנדרין", המסעדה הסינית שנפתחה 10 שנים אחרי קום המדינה ונחשבת לוותיקה בתחומה בארץ, עומדת במבחן הזמן?

תגובות
דים סאם במסעדת מנדרין
אסף קרלה

בעקבות הגיחה למסעדה הסינית בבית צפאפא קיבלנו  שטף של פניות שנוגעות לעבר ולהווה של האוכל הסיני בירושלים. בעקבות כך החלטנו השבוע להמשיך במגמה הסינית ולשים פעמינו לעבר המסעדה הסינית הוותיקה בעיר, ששמה נישא בפי כל ירושלמי כמעט שמחפש להשיב את נפשו במעט עוף חמוץ מתוק, מרק תירס או אורז מוקפץ – מסעדת מנדרין שבמעלה רחוב שלומציון. עמית: היית מאמין שמנדרין קיימת מאז 1958? עוד לפני שהעיר חוברה לה יחדיו. יש בית אוכל ותיק מזה שעודנו פעיל? יהונתן: אני די בטוח שלא. קפה קדוש השכנים נמצאים כאן מ־1967 ובדיוק נערכים לחגיגות ה־50 שלהם, אבל אני חושב שמאז לכתו של ה"פינק", ייתכן ומנדרין היא המסעדה הוותיקה...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות