טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסכמים ומוקירים: המנות והמסעדות שעשו את השנה בירושלים

איפה מנת הדג הטובה ביותר, היכן השניצל הטעים בירושלים, ומהי מסעדת השנה? סיכום שנת 2016 בקולינריה הירושלמית של יהונתן כהן ועמית אהרנסון

תגובות
פפרדלה פילה דג במסעדת אנה
אסף קרלה

יהונתן: כבכל שנה, גם הפעם אנחנו שמחים לפצוח בטקס נבחרי השנה של "אוכלים צהריים" על שם אסף גברון יבדל"א, מסורת שהנחנו בסיום שנת הכתיבה המשותפת הראשונה שלנו, 2010. אבל זה כאין וכאפס לעומת המאורע המרשים באמת – חגיגות 2,000 גיליונות לעיתון שמשמש לנו בית חם כבר כמעט שבע שנים. עמית: די מדהים, כשחושבים על זה. אני חושב שאף אחד לא האמין, כשהתחלנו לאכול צהריים, שנצליח למשוך כל כך הרבה זמן, בעיקר לא אנשים שמחוץ לעיר ונוטים להתנשא על מה שקורה באוכל בירושלים. קיבלנו לא מעט תגובות נוסח "יש בכלל מספיק...

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות