טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכלים בלי סוף: המקום בו הזמנו את כל התפריט ויצאנו עם חשבון מצחיק

פתחנו את השנה בשוק העיראקי ועם הזמנת התפריט כולו ב"ארגנטו", המקום החדש של השף לוקאס, שמתמחה בהכנת אמפנדות וכריכים ארגנטינאים. החשבון? רק 167 שקלים

תגובות
אמפנדס, או אמפנדות – אותם כיסוני בצק ממולאים שאולי מזכירים סמבוסק או בורקס או סמוסה או אפילו דים-סאם אבל בעצם לא ממש
אסף קרלה

שנת 2017 יצאה זה עתה לדרך, ואנחנו שמים פעמינו, באופן שכבר הפך לכמעט מובן מאליו, לעבר שוק מחנה יהודה. הזירה המרכזית של הקולינריה הירושלמית, כך נראה, לא צפויה לוותר על הכתר שלה בשנה הקרובה – כשתנועת המבקרים זורמת מסביב לשעון ותחלופת המקומות מסחררת במהירותה. עמית: מעניין מתי תגיע השנה החדשה שאותה לא נרגיש צורך לפתוח בשוק... יהונתן: זו לא סיבה להתלונן. תמיד כיף להגיע לכאן ולראות מה השתנה, בטח אחרי כמה ביקורים קצת מדכדכים שהיו לנו במהלך 2016. אחד הדברים הכי בולטים בשוק לאחרונה זה שיש פתאום די הרבה בתי אוכל שבוחרים להיות פתוחים רק בשעות הערב. עמית: וזה על גבול הבלתי נתפס. פעם השוק וסביבתו...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות