רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כבר 20 שנה ש"לימוזין" לא מאבדת גובה. איך היא עושה את זה

לא סתם "לימוזין" היא כבר שנים אחת מקומץ מסעדות בשר ישראליות ברמה עולמית. לפני שבכלל טעמתם ולו נגיסה מסטייק לימוזין שלה - כרגע המועמד המוביל לתואר הסטייק הטוב בישראל - כבר חוויתם חוויה נדירה: מסעדה

תגובות
מסעדת לימוזין ברמת ישי
רמי שלוש

בדיחה יהודית ישנה מתארת את החלק שנפל בעריכה בתיאור היום השני לבריאה: "אה", פונה מלאך מפוכח לאלוהים, "זה לא מה שהיה פעם". ומאז ועד היום ספק אם יש דבר אהוב יותר על באי מסעדות אצלנו מאשר לתאר מקומות ותיקים ככאלה שהם לא מה שהיו פעם. ובכן, "לימוזין", מסעדת הסטייקים הוותיקה ברמת ישי, היא בדיוק מה שהיא היתה פעם: מסעדה שמגישה את מה שהוא, כנראה, הסטייק הטוב ביותר בישראל, ואחת משתיים־שלוש מסעדות הבשר היחידות אצלנו שהן ברמה עולמית. סוד ההצלחה של "לימוזין", כסוד ההצלחה של מסעדות ותיקות רבות, הוא, פחות...

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות