רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צ'יפס עם מלח לימון? אתם אמיתיים?

בשממה הקולינרית של רחוב יפו בירושלים, "אגלי בפאלו" הייתה אמורה להיות בשורה מקסיקנית-אמריקאית של ממש. אבל מה עושים עם מקום שהטורטיות בו במרקם של קרטון, הצ'יפס מתובל במלח לימון וכל עובדיו צריכים סיבוב במכונת הכביסה?

תגובות
הבוריטו של אגלי בפאלו
אסף קרלה

יהונתן: אחרי שבשבוע שעבר קצת הוצאנו את דיבתה הקולינרית של הקהילה האנגלו-סכסית בעיר הסבו את תשומת לבנו למזללה אמריקאית חדשה למדי ברחוב יפו. עמית: אני אוהב שמסבים את תשומת לבנו למזללות בכלל, ולמזללות אמריקאיות בפרט. יהונתן: השם הוא "אגלי בופאלו", או בתרגום חופשי, אני מניח, הג'מוס המכוער. זה מקום מקסיקני-אמריקאי שאמור להגיש את התערובת המוכרת של טורטיות, בוריטו, נאצ'וס וכו', כמובן בגרסה כשרה לחלוטין. עמית: אני אוהב שמסבים את תשומת לבנו לאוכל מקסיקני, שזה משהו שכמעט ולא יצא לנו לאכול...

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות