רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המעשנה במושב ינוב: עוף חריג ונדיר בין מסעדות הבשר

עומר שוברט שילם את 130 השקלים הכי מוצדקים לאחרונה על ארוחה בלתי נגמרת ושופעת מנות, במסעדה שכל חובב בשר צריך להכיר

תגובות
המעשנה בינוב
עומר שוברט

ביציאה מהמעשנה במושב ינוב פשטה בגופנו תחושת חמימות נעימה. כאילו כמויות הבשר המעושן שצרכנו מערסלות את קיבותינו ומיטיבות עם גופנו. זו תחושה כמעט זרה ליוצאים ממסעדות בשר ישראליות. אולי בגלל הפיתות והחומוסים שמקפידים לדחוף לנו בניסיון לטשטש את איכות הבשר הבלתי מספקת. אני אוכל פחות בשר בשנים האחרונות. אין מאחורי זה שום אידיאולוגיה, גם אם קשה להתעלם מכל הרחש בחש הצמחוני ומהתרבותם המטרידה של טבעונים בסביבתי. אני אוכל פחות בשר כי הבשר כאן לא מספיק טוב וזה בזמן שהדגה דווקא משתפרת. אבל אולי כל מה שהבשר...

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות