טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נס בירושלים: מסעדה כשרה ומופלאה שלא דומה לשום דבר שהכרתם

מרקמים ושילובים מופרכים שמצליחים להתגבש בדרך פלא, מנה אמריקאית שהיו עומדים בשבילה בתור גם בקליפורניה, ומדיניות שאוסרת על טיפים. שגיא כהן ביקר ב"קרייב"

תגובות
"קרייב". פורצת דרך במחירי אמצע הדרך
אוליבייה פיטוסי

ומה אם ההמבורגר צ'יז ובייקון הטוב ביותר בירושלים מוגש במסעדה כשרה? שנברך שהחיינו? "קרייב", מסעדה כשרה בסגנון הדיינרים של החוף המערבי, היא קו פרשת מים במסעדותינו הכשרות. כזו עוד לא היתה לנו. היו כבר מסעדות עלית כשרות עם אוכל מוצלח (ועדיין יש: לה רג'אנס, למשל), שתומחרו לגבירים, היו (ויש בשפע) מסעדות עממיות כשרות עם אוכל עדות נהדר, אבל טרם היתה כאן מסעדה כשרה, במחירי אמצע הדרך, שהביאה חדשנות קולינרית. "קרייב", המסעדה פורצת הדרך, היא שיתוף פעולה מוזר – מלה נרדפת לירושלמי? – בין עורך דין שמתמחה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות