רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ב"אברטו" בגדרה הטעמים הולכים מכות בצלחת

ב"אברטו", איטלקית חדשה בגדרה, העיצוב יפה ומאופק ביסודו, אבל המנות בדיוק להיפך. זאת אומרת, בכל אחת מהן יש המוני טעמים שנאבקים זה בזה, ומפסידים

תגובות
מסעדת "אברטו"
אליהו הרשקוביץ

יש משהו סהרורי במסעדת עלית איטלקית שנמצאת בתוך מלון שנקרא "ליר" במרחק לחיצת גרמושקה ממוזיאון הביל"ויים בגדרה. המלון עצמו עדיין לא גמור – חלק מאופנה עכשווית שכנראה מצפה ממבקרים במסעדות מלון חדשות להגיע עם קסדת מגן צהובה – מה שרק תורם לאווירה של סרט גותי. מחנים את האוטו במגרש החנייה הבוצי והחשוך ממול, מוצאים איכשהו את הכניסה, מקיפים את המלון הנבנה על שביל מרוצף שחור, ואז, מתוך האפלה, מגיח גן בוגר יפהפה שמואר באורות המסעדה. ולפתע, אתה בעולם אחר. עיצובה של "אברטו" (Aberto) מאופק ומביא בחשבון את הגן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות