טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קלישאת המסעדה המשפחתית הירושלמית עדיין עובדת

לא בטוח שיפהל'ה זו המסעדה הכי טובה שתאכלו בה השנה או שתחלמו בלילה על מנות שתפגשו כאן. ועדיין, כל אחד מכם היה רוצה אחת כזאת מתחת לבית

תגובות
קובה חמו ביפהל'ה
ארנון בוסנאי

כפי שקורה מפעם לפעם, שורה ארוכה של סידורים מובילה אותנו השבוע לאחד האזורים החביבים עלינו קולינרית – אזור התעשייה תלפיות. ביקור במערכת העיתון, תיקון קטן במוסך והנה הגיעה לה שעת הצהריים ועמה הרעב הקבוע – וההתלבטות הקבועה עוד יותר. יהונתן: איכשהו יצא שהמון זמן לא אכלנו באזור, לא? עמית: נכון. וזה לא שיותר מדי השתנה, כן? לא מזהה הרבה מקומות חדשים, ואולי אפילו להפך – מסעדת ציון הגדול סגרה דלתות אחרי הרבה מאוד שנים. יהונתן: מפגש הסדנא האהוב רענן את החזית שלו ונראה מזמין מתמיד, חומוס תלפיות זו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות