רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה כל האנשים האלה עומדים בתור ל"סוסו אנד סאנס"

מסעדות ישראליות מתקשות בדרך כלל להתאים אווירה לאוכל. ב"סוסו אנד סאנס" של השף עומר מילר הלקוח קובע גם את האווירה וגם מה הוא יאכל. זה כנראה מה שגורם לאנשים לחכות לא מעט זמן לקציצת בשר טחון

תגובות
סוסו אנד סאנס
ערן לאור

ההמבורגרים ב"סוסו אנד סאנס" מצוינים. אבל גם אם הם היו ההמבורגרים הטובים בתולדות שבעת היקומים, זה עדיין לא היה מספיק כדי להסביר את התופעה. כי ב"סוסו אנד סאנס" אנשים עומדים בתור בשביל המבורגר. לפעמים אפילו 40 דקות. והם מבסוטים. אנשים, אשכרה, נהנים לעמוד בתור. מחליפים טיפים לתוספות, משתפים בשעות שבהן יש פחות תור, מספרים מאיפה הם הגיעו, את מי הם פגשו, סתם מפלרטטים, ובעיקר: מצלמים. והם יכולים לעשות את כל אלה, כי כבר במבט ראשון ברור שב"סוסו אנד סאנס" יש לפחות דבר אחד שנדיר מאוד במסעדות שלנו: אור. אתה...

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות