רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קלארו: הגרסה הפחות מוצלחת של הבראסרי

בגרסת הצהריים של קלארו, האסתטיקה לא מספיקה כדי לכסות על מנות לא מספיק מוקפדות ועל תצוגת שירות מטורללת

תגובות
דג נא בקלארו
עומר שוברט

קלארו נהפכה לגרסה פחות מוצלחת של הבראסרי. מבאס לכתוב משפט כזה. קלארו לא אמורה להיות בראסרי. אחרי הכל, או בעצם לפני הכל, יש פה שף. רן שמואלי הוא שף. ומכאן מצופה למצוא מסעדת שף. גם רמות המחירים הגבוהות יחסית תומכות בעניין. אבל אז אתה מעיין בתפריט הצהריים וכמעט נרדם מול שעמום העיקריות: קציצות דגים, המבורגר, קורנביף, סלט ניסואז. יש גם ניוקי סרטנים. נו, בראסרי. אתה מנסה לפענח את התפוסה הדי מלאה, מביט על החלל הטמפלרי הבאמת מרשים ועל המנות הנאות שנוחתות על השולחנות הסמוכים, ומבין שמה שמוכרים פה זה...

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות