טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זוזוברה היא לא מסעדה, אלא מפעל הזנה משוכלל

כבר 15 שנה שבשעות הצהריים יש תור ארוך בכניסה לזוזוברה בהרצליה. עומר שוברט המתין יפה וניסה לפענח את סוד ההצלחה של מכונת המנות המשומנת

תגובות
זוזוברה
דניאל צ'צ'יק

לאנשים שעובדים בהרצליה פיתוח יש שני נושאי שיחה בלתי מתכלים: המחסור באפשרויות קולינריות ראויות ומצב התור בזוזוברה. אתה עומד בתור הזה מוקף באנשים שנשלחו ככוח חלוץ לחזית הנודלס ומעבירים תזמונים לחבריהם הממתינים דרוכים בעורף האופן ספייס. המארחת בבגדי החאקי שעמדה בכניסה לזוזוברה אמרה ש״זה ייקח רק 20 דקות״. בעצם, התואר מארחת הוא שנמוך די רציני לתפקיד הזה. הלבוש הצבאי משהו עוזר להגדירו טוב יותר: סוג של רס״רית מחויכת. מסבירים לי ש״רק 20 דקות״ זה זמן ממש סביר לתור הזה, שמשתרך כאן בשעות הצהריים, באורכים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות