טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

A23 מוכיחה שגם בינוניות יכולה להיות לפעמים נעימה מאוד

A23, מסעדת מלון חדשה בדיזנגוף־פינת־ארלוזורוב, לא חורגת מרף הבינוניות. ובכל זאת ביקור בה התגלה כחוויה נעימה ולא מובנת מאליה

תגובות
A23 מסעדת
תומר אפלבאום

הדבר היחיד שלגיטימי לצפות לו ממסעדות בינוניות הוא שהן לא ירגיזו. ו-A23, מסעדה שגובה שאיפותיה ניכר מיד בשמה (הרי כבר היו M25 ו-B12, לא מספיק עם שמות של מפציצים?), מצליחה במשימה הזו באופן כמעט מפליא. למען האמת, אפילו למעלה מזה. מסתבר שאפשר לבלות ערב נעים גם במסעדה עם אוכל סתמי. והסיבה לכך היתה אחת ויחידה: מנהל המשמרת באותו ערב. הנה תמונה ראשונה: נתיב, מנהל המשמרת, מתחיל לערוך את השולחן למנה העיקרית. בזמן שהוא מארגן את הכלים ליד עמדת המלצר הוא מרים את הסכין אל האור, ומתבונן בו היטב היטב כדי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות