טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם הארוחה במסעדה היקרה בירושלים שווה את הכסף?

מסעדת לה רג'נס במלון קינג דיוויד נחשבת לאחת המסעדות המובילות בארץ בתחום המזון הכשר העילי, עם תג מחיר לצדו. אבל האם הארוחה שם שווה 380 שקל לאדם, לפני יין ושירות?

תגובות
נשנוש הפתיחה, כבר מרמת הקרקר, מסמל את הכיוון
ארנון בוסאני

עמית: אז כמו שהבטחנו בעבר, אנחנו ממשיכים היום במסורת הדי טרייה של המדור, לפיה אנחנו שוברים את הכלים ויוצאים לארוחה חגיגית שמרחיבה את אופקי המדור למקומות שאינם פותחים בצהריים. יהונתן: והערב אנחנו עושים את זה עם אחד המקומות היוקרתיים בעיר, אולי בכלל בארץ, כזה שהקירות שלו מדברים היסטוריה קולינרית ונוסטלגיה. אנחנו הולכים לאכול אצל שף שכבר שנים ארוכות אנחנו מפנטזים על ארוחה אצלו. עמית: אז השף הוא דודו ביטון והמסעדה היא לה רג'נס שבמלון המלך דוד כמובן. יהונתן: המסעדה שהצמיחה את השף רפי כהן,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות