טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

במסעדה החדשה של אהרוני מתחשק להגיד (ר)אמן!

בניגוד לדעה המקובלת, ראמן זה לא מתכון, זו גישה. והגישה של ישראל אהרוני היא כל כך יצירתית, שאין ברירה אלא להתרכז ולהעריך את "הירו", מסעדת הראמן החדשה שלו

תגובות
מסעדת הירו
עופר וקנין

שף צעיר נכנס למטבח ואומר: בואו נעשה דברים אחרת. שף מבוגר נכנס למטבח ואומר: בואו נעשה את הדברים טוב יותר. זה, פחות או יותר, כל הסיפור של "הירו", מסעדתו החדשה של ישראל אהרוני. טכנית, מדובר במסעדת ראמן. טהרנים יזדעקו. הם יטענו שהראמן במסעדות שלנו לא מזכיר את הראמן במסעדות ראמן יפניות. במחילה: על איזה מסעדות ראמן יפניות מדובר? יש ביפן עשרות אלפי מסעדות ראמן, ספק אם יש שתיים שמגישות ראמן זהה. ראמנולוגים (זו יפן, בהחלט יש דבר כזה) מבחינים בין כ-20 סגנונות אזוריים נבדלים. לכל אחד מהם יש וריאציות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות