טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בגלגולה הנוכחי "קפה אל-נור" עוד יכולה להפתיע

מסעדת "קפה אל-נור" נפתחה מחדש כשיפודיית דגים עם השף רוברט קלוגר. אם ישכילו ללמוד שם מטעויות הם עשויים להיות "ברבוניה" הבאה

תגובות
מסעדה ומעדנייה -קפה אל נור, החזית
באדיבות המקום

קפה אל נור מספקת בחודשים אחרונים הצצה לתהליך האבולוציוני שעובר על סצנת המסעדנות שלנו. ראשית היתה מסעדה: ברטי. מסעדה מוצלחת, אבל לא מספיק מצליחה. מה עושים? סוגרים, פותחים משהו חדש ומשנמכים למעדנייה. כלומר, ממשיכים להגיש אוכל, אבל עושים את זה בלי שף ועם הרבה אריזות טייק אוואי שאמורות להגדיל את המחזור. גם זה לא הצליח, בעיקר כי הביצוע לא היה טוב. מה עושים? משנמכים. הפעם למשהו עממי של ממש: מסעדת דגים בסגנון שיפודייה. או בקיצור: סלטים חופשי. ומוסיפים שף: רוברט קלוגר. השפים שלנו אוהבים עכשיו לעשות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות