טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבע דרכים להגיע לעוגת הדבש המושלמת

בננות, ריקוטה וקרם מסקרפונה: הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי עם כמה דרכים לפתיחת שנה מתוקה ומפנקת

תגובות

עוגת דבש קלאסית

עוגת דבש קלאסית
תומר אפלבאום תומר

עוגת דבש, בננות, בוטנים ושטרויזל

עוגת דבש, בננות ובוטנים
תומר אפלבאום

עוגת דבש וריקוטה

עוגת דבש וריקוטה
תומר אפלבאום תומר

עוגת דבש מושחתת עם קרם מסקרפונה ואגסים ביין

עוגת דבש מושחתת עם קרם מסקרפונה ואגסים ביין
תומר אפלבאום תומר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות