רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט עדשים שחורות קל במיוחד

סלט אביבי במיוחד עם משחק טעמים ומרקמים בין חמצמץ למתקתק, בין פריך לרך

4-5 סועדים דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 9

רכיבים

100 גרם עדשים שחורות

צרור פטרוזיליה קצוץ
צרור כוסברה קצוץ
10 אגוזי פקאן סיני שבורים
10 חמוציות חתוכות
3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
מלח
מיץ לימון

הוראות הכנה

מבשלים את העדשים השחורות עד לריכוך ומצננים.

קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה והסלרי.

מערבבים את כל הרכיבים בקערה.

מוסיפים פקאן וחמוציות.

מתבלים במלח ומיץ לימון.

מערבבים היטב ומגישים קר.

טיפים

קמח התירס (או הפולנטה) עדיף שיהיה כמה שיותר גס. באשר לכמות שלו - צריך מעט ממנו, מספיק בשביל לפזר על צלחת שאליה מוציאים את החצילים לאחר הטיגון. היא גם סופגת את השמן שנותר עליהם וגם מספקת מעט קראנץ' אחר כך בביס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות