טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרק ראמן

אז מה הסיפור הגדול סביב הראמן?

הראמן במקור הוא אוכל סיני שאומץ על ידי היפנים בחום וכמיטב המסורת היפנית, שודרג והגיע לשיאים חדשים. אז מה העניין סביב מרק האטריות הזה? מה הדבר הכי חשוב בו? ואיך יצרו היפנים מרק שגורם לך להתגעגע? השף ברק נדב נסע ליפן וחזר עם התובנות ועם המתכון המקורי להרפתקנים בלבד

פוטאטאו איסטו – מרק תפוחי אדמה וקרם קוקוס בסגנון דרום הודו

שלושה מרקים הודיים קלאסיים לימי החורף

המטבח ההודי מנפק לא מעט תבשילים, נזידים ומרקים. השף ג'בד קארניי (ממסעדת אינדירה) בחר שלושה מרקים מתוך המבחר העצום שקולעים כמעט לכל טעם: מרק עדשים טבעוני או מרק קרם תפוחי אדמה פיקנטי ואפילו מרק עוף - הגרסה ההודית