טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מקורי וגם טעים? תופתעו, אבל אין הרבה כאלה בתל אביב

התייאשנו ממתחמי האוכל המקורים, חשבנו שסופו של כל קונספט מתוחכם להיכשל והשתעממנו מעוד מנה של עוף בגריל. אבל אז הגענו לדוכן "סניור צ'י" החדש בשוק רוטשילד-אלנבי

תגובות
עוף בגריל ב"סניור צ'י"
ערן לאור

באמת שלא היתה לי שום כוונה לחזור שוב, בסמוך כל כך לפעם הקודמת, לשוק רוטשילד-אלנבי – בטח שלא בימי חול המועד העמוסים. ובאמת שלא היו לי ציפיות מעוד דוכן שמנסה לשלב כמה ז'אנרים שונים בבת אחת תחת איזה קונספט יומרני, במיוחד אחרי כמה חוויות לא ממש מוצלחות. ובאמת שלא חשבתי שמישהו יכול להבריק עם מנה כה בסיסית – ובעיקר: משעממת לרוב – כמו עוף בגריל. וכשמחברים את שלוש נקודות הפתיחה הללו, מתקבל מכשול לא קטן ל"סניור צ'י", מזללה חדשה שנפתחה בשבוע שעבר בחלל הדוכנים המקורה. ומה אתם יודעים, היא דילגה מעליו...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות