טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"טאפאצ'ולה": מה חשבנו על המזללה המקסיקנית החדשה בתל אביב?

(שעדיף לה לא להגיש דווקא המבורגר בתוך הבוריטו, למשל)

תגובות
ארוחה ב"טאפאצ'ולה"
ערן לאור

חברים לעבודה הם ברומטר לא רע בענייני אוכל, והזמנות הטייק-אוויי בצהריים – על אחת כמה וכמה. ועדיין, בחודשים האחרונים אני מוצא את עצמי מופתע בכל פעם מחדש כאשר ברוב קולות נופלת ההכרעה על הפייבוריטית הכמעט קבועה – "טאקריה". על פניו, אין כל כך על מה להתפלא (ארחיב מעט את המנדט שניתן לי פה בענייני אוכל רחוב ואזלוג מעט לעולם המשלוחים), נוכח השילוב הסופר-מוצלח שבין מחיר, חומרי גלם, טעמים וגם אקס-פקטור חמקמק ושמו "סיפוק", שביכולתו לשדרג כל יום עבודה טריוויאלי. ובכל זאת, הפופולריות הזו היא ממש לא עניין...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות