טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מוס פירות יער

מוס קטיפתי מגבינת מסקרפונה ופירות יער טחונים. אפשר לגוון עם הוספת בישקוטים רכים או מרנג חלבונים אפוי

תגובות

חומרים (8-10 סועדים):

  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 300 גרם מיקס פירות יער קפואים, טחונים היטב במעבד מזון
  • 100 גרם פטל אדום טרי או קפוא שלם
  • אופציונלי: בישוקטים או מרנג חלבונים אפוי
  • אבקת סוכר לקישוט

הכנה:

מקציפים את השמנת בקערה או במערבל מזון.

בקערה נפרדת מערבבים היטב את המסקרפונה עם הסוכר ופירות היער הטחונים. מערבבים בעדינות את הקצפת לתוך מסת הגבינה, עד להתגבשות אחידה ללא גושים (אפשר להמשיך ולהקציף).

מעבירים את מסת הגבינה-קצפת לתבנית פיירקס 25X35 ס"מ או קעריות אישיות שקופות (אפשר להשתמש במזלף חד-פעמי), ומשטחים אותה.

print-image-1.1672655-1
דניאל לילה

מעטרים בפרי הפטל ומקשטים באבקת סוכר. מכניסים למקרר לשעה לפחות, עדיף ללילה שלם. אפשר להשתמש במרנג חלבונים אפוי או בבישקוטים (טבולים בקפה) כבסיס למוס.

באדיבות השף מוריס מונייר

עוד מתוקים: עוגת תותים מצפון איטליה | עוגת קרם שניט בקרם קוקוס | עוגות שוקולד אישיות בחמש דקות

בואו לבקר בעמוד המתכונים שלנו>>>



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות