רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מאפינס שוקולד סילאן טבעוני

הדבר הכי קרוב לעוגת דבש לטבעונים, שגם אוכלי כל לא מפסיקים לאכול

6 מאפינס דרגת קושי: קל
מאפינס שוקולד וסילאן טבעוני
שני רייך

ראש השנה כבר ממש כאן, כפי ששמתם לב מכל המתכונים המציפים את הרשתות בשבועיים האחרונים. כמו כל שנה אנשים מחפשים להפתיע במתכונים חדשים וטעימים, על אחת כמה וכמה בכל הקשור לעוגות דבש וטבעונים. בין ים המתכונים שיציעו לכם, לטעמי
מתכון הבא המשלב שוקולד עם סילאן, שילוב מתוק במיוחד, הוא התשובה ההולמת לעוגות דבש.

למתכונים נוספים של שני רייך

 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

150מ"ל חלב סויה 

75 גרם סוכר חום

70 מ"ל שמן 

30 גרם סילאן

120גרם קמח 

20 גרם קקאו 

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית אבקת אפייה

1/4 כפית מלח

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170.

בקערה קטנה מערבבים את חלב הסויה יחד עם הסוכר. מוסיפים את השמן והסילאן.

בקערה נפרדת מנפים קמח, קקאו, סודה לשתייה ואבקת אפייה.

מוסיפים בהדרגה חצי מהחומרים היבשים לקערה של החלב סויה ומערבבים ולבסוף מוסיפים את השוקולד ומערבבים קלות.

ממלאים תבנית שקעים של מאפינס 2/3 גובה, ואופים במשך 15 דקות או עד שהקיסם יוצא עם פירורים עליו.

אפשר לשים מעט סילאן מעל המאפינס בעודם חמים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות