רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כרם מראווי של יקב רקנאטי
שני גברים שותים, מתוך "רק יין"

תוכנית הטלווזייה שמצילה את הכבוד האבוד של היין

בניגוד משווע לתוכניות האוכל שכבשו את הצופים בסערה, עולם היין לא זכה עד כה לתשומת לב ראויה על המסך הקטן. סדרת הטלוויזיה הבריטית "רק יין" מתקנת את המעוות * וגם: מילון ישראלי חדש למונחי יין

סומלייה משתמש בקוראוין

לשתות מהבקבוק ולהשאיר אותו אטום: הכל על הקוראוין

אין דבר המאכזב חובבי יין יותר מהאילוץ לשפוך אל הכיור שיירי בקבוק שתוכנו התקלקל. לאלה, ולמסעדות המתקשות למכור כוסות יין בודדות של יינות יוקרתיים, הומצא הקוראוין. בקרוב תושק גרסה חדשנית וזולה יותר של המכשיר

עבודת אמנות של אזורי יין

האם יש חשיבות לבית הגידול בענף היין הישראלי

אין יצרן יין בישראל שלא מדבר על סוג קרקע, תנאי גידול וייחודיות אזורית. אבל 30 שנה אחרי מהפכת היין הישראלית לא בטוח שאפילו העוסקים בענף יודעים להבדיל בין יין מהרי ירושלים לבין יין מהגליל

ז'אן־קלוד ברואה (מימין) ובנו ג'ף. 
במרתף יקב

תכירו, ז'אן־קלוד ברואה, האיש שעמד מאחורי פטרוס הקדוש. היין, הכוונה

שמו אנונימי לקהל הרחב, אבל ארבעה עשורים ו–44 בצירים היה היינן ז'אן־קלוד ברואה הדמות המרכזית בפטרוס, מהיקבים היוקרתיים בעולם. בביקור בארץ הוא מדבר על הקשר בין מוצרט, רוברט פארקר ומחירי יינות בורדו, ומחווה דעה על היינות הישראליים