טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איזה יין שותים כשכל כך חם?

בניגוד לעמדה הרווחת, החום לא אמור להכתיב את צבעו של היין שמתאים לשתות עכשיו, אלא את סגנונו ואופיו. השבוע: אילו יינות לבנים כדאי ללגום בחודשים הקרובים. ובשבוע הבא: האדומים

תגובות

את שובו של הקיץ לחיינו אי אפשר לפספס. מתישהו בתפר שבין שלהי חודש מאי לימיו הראשונים של יוני, כתמי הזיעה על חולצות העוברים ושבים ברחוב, עליית מדד העצבים באטמוספירה הציבורית ורעשי המזגנים שנטמעים בטבעיות קוסמית בפסקול היומיום שלנו מרמזים בגסות, שמה שהיה הוא לא מה שיהיה. לפחות עד אוקטובר, שאם לומר את האמת, לא נוטה גם הוא לספק יותר מדי ימי חסד שבהן צונחת הטמפרטורה מתחת לרף 30 המעלות. בקיצור, חם, לח ודביק. כאן נשאלת השאלה, האם יין הוא מוצר עונתי? כלומר, האם השינוי האקלימי אמור להיות מלווה בשינוי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות