רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקורת מהפך: ההמבורגר הטבעוני של מוזס מתעלה על הארטבורגר

משהו מוזר עבר על העסקית של מוזס: מצד אחד נמצא המבורגר טבעוני הטוב מסוגו בז'אנר, ומצד שני - הארטבורגר - גאוות הרשת - הגיע לא אחיד. האם מישהו במוזס שכח איך מכינים המבורגר?

אצל אייל שני ב"רומנו" האוכל כל כך טעים שהוא עובד גם על חוש השמיעה

ברומנו, הבר־מסעדה החדש שלו, אייל שני עושה ניסוי חברתי מעניין: הוא מוציא 
מתחת ידיו מנות שהן לא רק מופלאות, 
הן גם פשוטות. וזולות. אולי בכל זאת 
לא מאוחר מדי להציל את דור המותגים

כשמכניסים לבלנדר את כל התפריטים של תל אביב, יוצא "מטבח לילה"

"מטבח לילה" מציגה את המכנה המשותף האולטימטיבי. קרפצ'יו? יש. ניוקי? יש. דג נא? אכן. המבורגר? בטח. דניס? ודאי. לחם בתשלום? כמובן. ונתח קצבים? צריך בכלל לענות? ובכל זאת יש גם הפתעות

ביקורת עסקית || משהו השתבש באידי החדשה באשדוד

"אידי דגים" מצטרפת לגל המסעדות הכשרות הנפתחות בבתי מלון, חבל רק שהסניף החדש של מסעדת הדגים הוותיקה באשדוד נראה כמו תעתיק חיוור של המקור. ובכל זאת, בצהריים מדובר במסעדה ים תיכונית מהסוג הנדיב