רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"הבסטה" התבגרה אבל ממשיכה להיות מסעדת שוק במובן הכי נכון של המלה

"הבסטה" ממשיכה להצדיק את המוניטין ולהציע צירוף בלתי אפשרי לכאורה של פשטות שוק עונתית וקלאסיקה צרפתית נהדרת. ורק 
בעניין אחד היא סוטה מהדימוי: זה לא יקר כמו שחושבים

"סנטה קתרינה" מגישה גרסה צעירה, מחויכת ומשובחת של המטבח הישראלי

פסטה שהיא שילוש קדוש, קבב שלא מתנשא על ירקות, מפגש מפעים עם בייגלה ולקינוח הגלידה הטובה בארץ — "סנטה קתרינה", מסעדתו הראשונה של תומר אגאי, ראויה להפוך ליעד לעלייה לרגל

טופולינו הפכה למסעדה בשרית, אבל בשינוי הזה אין בשר

טופולינו הירושלמית הפגינה אומץ נדיר והפכה מחלבית כשרה לבשרית כשרה. ובכן, גם עכשיו היא אחת האיטלקיות הטובות בארץ, אבל הפסטה והדגים שלה עדיין משאירים מאחור את הבשר והקינוחים