המהדורות הדיגיטליות של הארץ - באתר בסמרטפון ובאייפד - חודש ראשון ב-4.90 ₪ בלבד
מצטרפים ומשדרגים לאחת מחבילות התוכן האיכותי של הארץ. עכשיו במבצע השקה! רק 4.90 ₪ לחודש הראשון. נסו עכשיו >>
הרשמה למערכת
שם פרטי
שם משפחה
דוא"ל
סיסמה
אישור סיסמה
טלפון נייד
 ?נרשמתם בעבר לאתרי קבוצת הארץ התחברו   |   שחזרו סיסמה

איך לנצל שניצל: מסעדת "באיירן"

הנקניקייה השמיעה דאבל־קנאק, כראוי, השניצל היה דק מן הדק (אולי קצת דק מדי), ועל הקייזרשמרן גם הקיסר פרנץ יוזף היה גומר את ההלל. ”באיירן” משחקת פשוט וטעים

אלזו. ואני שואייל: האם תל אביב כבר מוכן למזעדה גרמני? ואולי כדאי לו להיות מוכן, כי זה מזעדה טוף מאוד. זה גם קרוב אצלנו בבית. ממש על יד רחוב בן יהודה שטראסה. וברצינות: מסעדה גרמנית? אה? ואכן, באחד מאותם מקרים מוזרים שבהם הקולינריה קולעת לדעת גדולים, באותו שבוע ממש שבו באיירן מינכן הביסה את ברצלונה בליגת האלופות נפתחה בתל אביב, לשם שינוי, לא עוד מסעדת טאפאסים בסגנון הראמבלאס אלא מסעדה בווארית בסגנון הלדרהוזן. וכמו מסעדות גרמניות רבות היום – תעזבו אתכם כבר מהדעות הקדומות. די, מייגע – זו מסעדה חביבה, נעימה ומוקפדת מאוד. צבעי הכחול־לבן של בוואריה שולטים בעיצוב, ובולטים במיוחד בדוגמת...

רוצים להמשיך לקרוא?
הירשמו חינם לאתר באמצעות הטופס או לחצו כאן לרכישת מנוי ב-4.90 ₪ בלבד לחודש הראשון. כבר יש לכם מנוי? לחצו כאן כדי להתחבר לאתר
הירשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש:
שם פרטי
שם משפחה
דוא"ל
בחר סיסמה
הקלד סיסמה מחדש
טלפון נייד        
נא אשר את תנאי השימוש
נרשמתם בעבר לאתרי קבוצת הארץ?  התחברו   |   שחזרו סיסמה
הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

 
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות 01 מה עם הבירה? הנס שותה הכפר
  • 03:56
  • 17.05.13

לסקר מסעדה גרמנית ולא לסקר את מבחר הבירה המוגשת בה, ואיזו בירה הולכת עם איזו מנה.... נו, באמת? ולפי החשבון לא נראה לי ששתית כלל. אז או שאין במסעדה בירה, ואז היא לא ראויה להחשב מזעדה גרמני, או שהכותב לא ראוי להחשב כמבקר מסעדות.

02 הלפאי היה ברשותי ארבה שקל תישים לקרוא זה  (לת) יקה קוץ
  • 06:03
  • 17.05.13

03 "הקיסר "פרנץ יוזף ירום הודו, איש שהבין באוכל עוד פחות משהבין בפוליטיקה". זו השמצה על תגעו בקיר"ה
  • 09:27
  • 17.05.13

האם שגיא מאמין שיכול היה לנהל את הקיסרות ההסבורגית הרקובה טוב יותר מבעלה של סיסי ? אתה כותב נפלא על מסעדות. השאר בתחומך.

04 ואיפה הרוטה גרוצה?  (לת) תומי
  • 10:57
  • 17.05.13

05 החרדל רגע
  • 17:00
  • 17.05.13

״חרדל נושך״ מה נושך החרדל?! כריות ?! שפתיים?! חחחחחח שבת שלום שמנמנים שלי :)

06 שפעק אינו שומן בלבד שאול
  • 17:44
  • 17.05.13

מסתבר שגם שגיא כהן טועה (אנושי, אנושי מידי). שפעק הוא נתח חזיר מעשן המוכר יותר במקומותינו בשם בייקון,. כמו הבייקון הוא מכיל שיעור גבוהה של שומן, אך יש בו גם בשר. בשונה מהחיתוך האנגלי המוכר את השפעק חותכים לקוביות.

דרישת שלום מהסמינרים של שנות התשעים.

07 רואה שגיא, כן אפשר לכתוב על מסעדה שהיא לא "מדהימה" או "מזעזעת" בלי לשעמם  (לת) _
  • 20:27
  • 17.05.13

08 שישה מיליון לא טועים!  (לת) מזרחי
  • 08:37
  • 18.05.13

09 מסעדה שביום נתון המבקר יכל לקטול איתי
  • 11:25
  • 18.05.13

נפלאות דרכי המבקר

10 "באיירן" זה באמת לא שם מוצלח למסעדה. הימור די גדול עם השם.  (לת) עע
  • 11:49
  • 18.05.13

11 קייזרשמארן אינו מנה אחרונה אלי
  • 12:46
  • 18.05.13

זה בכלל נוהג מקובל בגרמניה לאכול מנות בצקים ותפיחות מתקתקות כמנה עיקרית אולם זו מנה המוגשת בד"כ בנדיבות עם תוספות רבות ומהווה מנה לכל דבר.

12 מה עם מאאולטשן ליבנזראום
  • 13:26
  • 18.05.13

חח מסעדה של איזור באדן וירטמ בלי מאולטשן איזה חובבנות..

13 אבל המחיר, כמעט 50 יורו.... היה מעליב כל מקום בגרמניה. ניר
  • 14:55
  • 18.05.13

יקר אצלכם, יקר!

  •   מעניין, כי אני חי כבר 7 שנים בגרמניה וראיתי מספיק מקומות שגובים מחיר זהה יוני
    • 22:32
    • 18.05.13

    צריך לטעום את האוכל ולראות מה האיכות. 10-14 יורו (סליחה, אוירו) לשניצל איכותי? ממש לא מופרך.

  •   אבל בגרמניה לא מרוויחים משכורת בשקלים (ובישראל זה גם לא הרבה שקלים...)  (לת) ערן
    • 16:13
    • 20.05.13

14 אכזבה ענקית!!! לא מומלץ בכלל!!! מאוכזבת
  • 12:54
  • 23.06.13

הגענו לערב עם חברים ונתקלנו ביחס משפיל... אחד מאיתנו שלא אוכל פירה וביקש להחליף לצ׳יפס נתקל בסירוב נחרץ בעיקר ממנהל המשמרת הלא שירותי שהסביר לו שהוא לא חייב לאכול את הפירה ושהוא חלק מהמנה. אחרי תחנונים הם הואילו בטובם להחליף לצ׳יפס ומאותו הרגע ספגנו מבטים מעליבים מהמלצרית האנטיפטית ברמה שפעם ראשונה בחיים שלי לא השארתי טיפ מרוב היחס המזעזע שלה. בקיצור, שניצל טעים, אווירה ושירות גרועים. יש מספיק מקומות טובים בתל אביב שיודעים להתנהג ללקוחות שלהם ועדיף בהחלט לבקר בהם.

15 הייתי ואשוב רותי
  • 11:20
  • 30.07.13

לא אוכלת חזיר והזמנתי נקניקייה מעגל מצויינת, עם זאואר קראוט כמו שצריך ועם סלט תפ"א שדומה למקור שאכלתי בבית.
הקייזרשמארן (שהינו מאכל אוסטרי, ואכלים אותו גם בדרום גרמניה)
היה מאד טעים ולא היה צווצ'קנרוסטר - משהו בין קומפוט לקונפיטורה משזיפים מאורכים שדווקא עכשיו העונה..... אבל היה משהו אחר מפירות יער ומדובדבנים ......מדהים, לא מתביישת לומר שליקקתי אצבעותי אחרי ניגוב הכלי, לבטח אחזור !

16 איך שכחתי.... השירות ! יוצא מגדר הרגיל ! רותי
  • 11:23
  • 30.07.13

שירות מדהים, רציני ועם זאת חייכני ובהחלט מצויין !

17 אתה יוצא משם עם הרגשה שדפקו אותך בעיקר במחיר . חוסר נסיון ניהולי מובהק
  • 15:31
  • 29.09.13

האוכל בינוני , השירות מאולץ , המחירים גבוהים , לא חבל ???
עם שרות ומחירים כאלה , עוד לפני שהמקום נפתח הוא כבר בהליכי גסיסה ולדעתי הם אפילו לא יודעים את זה .

פעם אחת הספיק לנו , ברור שלא נבוא לשם יותר !

  •   העיצוב מוזר, קר, לא נעים , ולגמרי לא בווארי PRT
    • 10:14
    • 24.10.13

    גם אם זו מסעדה ולא פאב , עדיין אפשר היה לעצב אותה אחרת ,
    ואם לא לעצב אז לפחות לשנות את הצבעים !!!!!!!!!!!!!!!!
    הכיסאות והקירות הלבנים ,ותאורת הנאון הבוהקת והכל כך לא במקום מזכירים אולי סוג של מזנון מהיר/בורגר ראנצ' שבלוני ויוצר אוירה סתמית ושונה לגמרי ממה שהמקום התכוון ליצג . הבירות והנקניקיות בסדר ( לא התעלפנו ) הקייזרשמרן היה מעט יבש ולא ממש דומה למקור אבל עם הרוטב הנכון היה סביר.
    הפאי תפוחים היה בהחלט טעים .
    לא פחות חשוב , המחירים : המחירים של רב המנות גבוהות
    וזו כניראה עוד סיבה שמספר הלקוחות ילך ויפחת עם הזמן עד שהמקום "באיירן" בפינת סירקין פרישמן יסגר כמו קודמיו באותה פינה בעייתית
    חבל שלא חושבים על כל הפרטים לפני שפותחים מקום שאמור להיות מיוחד ושונה.
    ממש חבל

  •   מסכימה לגמרי . זה לא פאב וגם לא משהו שדומה למסעדה בווארית פזית
    • 23:07
    • 24.10.13

    סתם מסעדה רגילה ( ויקרה ) שלא מזכירה בכלום מסעדות בוואריות
    דומה יותר לבית מרקחת מאשר מסעדה בווארית .

18 הרעיון יפה ומקורי הביצוע על הפנים .  (לת) שיקה
  • 23:10
  • 24.10.13

הירשמו לניוזלטר אוכל, יין ומסעדות
קבלו את כל הביקורות, הכתבות, המתכונים והחדשות אליכם למייל בכל ראשון וחמישי בשעה 12:00
ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות
נא להזין כתובת מייל חוקית