איך לנצל שניצל: מסעדת "באיירן"

הנקניקייה השמיעה דאבל־קנאק, כראוי, השניצל היה דק מן הדק (אולי קצת דק מדי), ועל הקייזרשמרן גם הקיסר פרנץ יוזף היה גומר את ההלל. ”באיירן” משחקת פשוט וטעים

אלזו. ואני שואייל: האם תל אביב כבר מוכן למזעדה גרמני? ואולי כדאי לו להיות מוכן, כי זה מזעדה טוף מאוד. זה גם קרוב אצלנו בבית. ממש על יד רחוב בן יהודה שטראסה. וברצינות: מסעדה גרמנית? אה? ואכן, באחד מאותם מקרים מוזרים שבהם הקולינריה קולעת לדעת גדולים, באותו שבוע ממש שבו באיירן מינכן הביסה את ברצלונה בליגת האלופות נפתחה בתל אביב, לשם שינוי, לא עוד מסעדת טאפאסים בסגנון הראמבלאס אלא מסעדה בווארית בסגנון הלדרהוזן. וכמו מסעדות גרמניות רבות היום – תעזבו אתכם כבר מהדעות הקדומות. די, מייגע – זו מסעדה חביבה, נעימה ומוקפדת מאוד. צבעי הכחול־לבן של בוואריה שולטים בעיצוב, ובולטים במיוחד בדוגמת...

כתבה זו זמינה למנויים בלבד

רוצים להמשיך לקרוא?

הירשמו חינם לאתר או לחצו כאן לרכישת מנוי ב-4.90 ₪ בלבד לחודש הראשון. כבר יש לכם מנוי?



תגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות