התפריט המעגלי של מסעדת "אריה"

פורצ'יני שהופיע במערכה הראשונה יבקר גם בשנייה, לכן נכנענו בסוף לכפילויות, והזמנו: בין כמה מנות גרועות שחה לוקוס עסיסי ומדויק

"יש מנות מיוחדות או מנות שחסרות?", שאלתי את המלצרית הצוהלת ב"אריה". "לא, שום דבר". "רגע, תן לי לבדוק". הלכה, בדקה ו"כן, יש לנו מנה מיוחדת אחת, מאחר שהיא חדשה, אני מרשה לעצמי להקריא מהדף". היא הקריאה את המנה, "סלט קיסר ים", בשבע שגיאות, ואז נזכרה: "אה, כן, אין גם את המנה העיקרית של הקלמארי. אנחנו עושים את המנה הזו רק עם קלמארי טרי ולא הגיע". "אז אני מבין שגם המנה הראשונה של הקלמארי חסרה". "לא, היא דווקא ישנה". "רגע, אותה אתם עושים מקלמארי לא טרי?" "לא, אותה עושים מראשים ורגליים, וזה משהו אחר". "תני לי להבין: אין קלמארי טרי, אבל יש ראשים ורגליים של קלמארי טרי?" בקיצור, בשלב הזה כבר...

כתבה זו זמינה למנויים בלבד

רוצים להמשיך לקרוא?

הירשמו חינם לאתר באמצעות הטופס או לחצו כאן לרכישת מנוי ב-4.90 ₪ בלבד לחודש הראשון. כבר יש לכם מנוי?

  • יש להזין שם המורכב מ-2 אותיות לפחות וללא מספרים
  • יש להזין שם המורכב מ-2 אותיות לפחות וללא מספרים
  • אנא הזינו מספר סלולרי
  • אנא הזינו כתובת אימייל
  • אנא הזינו סיסמה בת 6 תווים לפחות
  • אנא הזינו את אותה הסיסמה שוב
נא לאשר את תנאי השימוש

תגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
  1. 133
    מכירה את גמזו-ורוב התגובות פה הם על בסיס

    אישי,הוא לא אדם נחמד

  2. 132
    אני מכיר את גמזו מהגן שחצן הוא לא
  3. 131
    השף המזוייף הרס את המקום ומקפלים תבאסטה

    יאלה חאפף יא אהבל עלוקה

  4. 130
    שף בחסד תחתון!! משכמו ומטה. נטול כשרון
  5. 129
    מי יודע? אולי גם כאן השף הוא מין גאון מינימליסטי שכזה? אולי (ציטוט מהכתבה)

    יש מנות מיוחדות או מנות שחסרות?", שאלתי את המלצרית הצוהלת ב"אריה". "לא, שום דבר". "רגע, תן לי לבדוק". הלכה, בדקה ו"כן, יש לנו מנה מיוחדת אחת, מאחר שהיא חדשה, אני מרשה לעצמי להקריא מהדף". היא הקריאה את המנה, "סלט קיסר ים", בשבע שגיאות, ואז נזכרה: "אה, כן, אין גם את המנה העיקרית של הקלמארי. אנחנו עושים את המנה הזו רק עם קלמארי טרי ולא הגיע". "אז אני מבין שגם המנה הראשונה של הקלמארי חסרה". "לא, היא דווקא ישנה". "רגע, אותה אתם עושים מקלמארי לא טרי?" "לא, אותה עושים מראשים ורגליים, וזה משהו אחר". "תני לי להבין: אין קלמארי טרי, אבל יש ראשים ורגליים של קלמארי טרי?
    ציטוט מהכתבה.
    לקרא פעמיים את הכתבה ולא להאמין...
    והמחיר המחיר 451 ש סל קניות למשפחה לשבוע ..
    שגיא כהן -תמשיך לעדכן אותנו בטיב המנות וגם במחיר.

  6. 128
    מי יודע? אולי גם כאן השף הוא מין גאון מינימליסטי שכזה? אולי.(מתוך הכתבה) למי שפספס

    מנות מיוחדות או מנות שחסרות?", שאלתי את המלצרית הצוהלת ב"אריה". "לא, שום דבר". "רגע, תן לי לבדוק". הלכה, בדקה ו"כן, יש לנו מנה מיוחדת אחת, מאחר שהיא חדשה, אני מרשה לעצמי להקריא מהדף". היא הקריאה את המנה, "סלט קיסר ים", בשבע שגיאות, ואז נזכרה: "אה, כן, אין גם את המנה העיקרית של הקלמארי. אנחנו עושים את המנה הזו רק עם קלמארי טרי ולא הגיע". "אז אני מבין שגם המנה הראשונה של הקלמארי חסרה". "לא, היא דווקא ישנה". "רגע, אותה אתם עושים מקלמארי לא טרי?" "לא, אותה עושים מראשים ורגליים, וזה משהו אחר". "תני לי להבין: אין קלמארי טרי, אבל יש ראשים ורגליים של קלמארי טרי?"
    שגיא כהן תמשיך לעדכן אותנו לא רק בטיב גם במחיר , אוהבת אותך.
    בכסף של מחיר מנה מאיכילים משפחה בשבוע.
    מחיר שמציעים למנה 451 ש .

  7. 127
    ארייה

    רפי כהן יאאאאמשועמם, אתה מסכן!!!

  8. 126
    מסעדה נהדרת, ממש נהננו,
  9. 125
    המקום מאד יפה ומושקע אבל האוכל קטסטרופלי ומלוח
  10. 124
    ביקורת על האוכל במסעדה

    לאחר שקראתי את הביקורת מאוד רציתי לענות אך לא ליפני שאני סועדת במסעדה האריה אצל השף גמזי מה שנישאר לי לכתוב זה בושה וחרפה לאותם אנשים רעים שיש להם משהו אישי אם השף והם קוטלים את האוכל המשובח והשירות האדיב והאווירה החמה במסעדה שמאוד נהננו והמחירים יותר זולים מירפאל מומלץ בחום לקוראים היקרים אל תתרשמו מההשמצות של הכותבים תנסו בעצמכם

  11. 123
    קיבלת מה שמגיע לך איש קטן ולא חכם.

    ובעיקר חקיין עלוב ולא מוצלח. אחחחח

  12. 122
    העיקר גמזו אני ואני ואני ומה יצא?? פדיחה ובושות מוות

    אבל חמורים לא מתביישים. מכלום. חארטה

  13. 121
    אולי שמישהו יגיד כבר לשף שאין לו את זה!!

    אין פשוט אין. אוכל גס ומטופש

  14. 120
    שף גמזו מסיים שנה במסעדה ריקה ועצובה
    1. שגמזו יאכל את הכובע עם כל הדיבורים והצלצולים שלו

      עגלה מטופשת וממוחזרת. כשלון מהיר ואכזרי! פדיחה. אבל חמורים לא ביישנים

  15. 119
    קודם תלמד לבשל ואז סע ליפן
  16. 118
    מעולה

    הרבה זמן לא היתה לי ארוחה כזאת מעולה.

  17. 117
    שף במבצע! חצי חינם. כדאי לכם רק היום
  18. 116
    שף על מצב״ שקט״. בהדבקה
  19. 115
    מדרגות מסוכנות ביותר. השף שבר 2 ידיים
  20. 114
    שף נטול תנועה. בהרכבה עצמית
  21. 113
    שף בלי ידיים יבשל עם הרגליים????
  22. 112
    השף המתעופף עף מהמטבח היישר לרחוב
  23. 111
    מקום לא בטיחותי. מחא מדרגות מסוכנות

    אפילו השף נפל ושבר שתי ידיים ואף

  24. 110
    מסעדה מחורבנת ודי כושלת
  25. 109
    סלט קיסר שלהם היה מצויין. עד עכשיו אני מפוצץ.....
  26. 108
    מסעדה מעולה, הייתי שם אתמול! אווירה טובה ואוכל פשוט טעים
  27. 107
    אריה ממש טעימה - אני לא מבין על מה כל התגובות הקשות

    יותר מזה - עושה רושם שיש פה כאלה שלא אכלו בכלל שם ופשוט באו לעשות סבוטאז' בכוונה. לא לעניין.
    אפשר להתווכח על המקום, על הסגנון ועל המחירים. לדעתי המסעדה טובה, האוכל טעים, האווירה נעימה ויש תמורה למחיר.

  28. 106
    מסעדה מזעזעת לכל הדעות
  29. 105
    הייתי חייבת לאכול שם רק כדי לחוות את דעתי

    לדעתי מסעדת ARIA היא אחת המסעדות הטובות בעיר. נהנתי מכל ביס ומהמנות המדהימות. הגעתי עם חוסר ציפיות והופתעתי לטובה. ממליצה בחום לכולם להגיע בעצמם ולהתרשם. בלי דעות מוקדמות על השף גיא גמזו, שלדעתי מצליח לייצר מנות מופלאות ומלאות בכשרון אמיתי. פשוט טעים!

  30. 104
    ביקורת הכי גרועה שקראתי
  31. 103
    אני התרשמתי לטובה, מהאוכל הנהדר והעיצוב המשגע.
  32. 102
    גיא גמסו צריך להתבייש. לא שף ולא נעליים!
    1. גיא גמזו תותח!
  33. 101
    Aria זו המסעדה הכי גרועה בארץ!! מזעזע!!
  34. 100
    גיא גמזו היה סוכן מכירות של קפואים!! שף?
  35. 99
    היינו והחזרנו את כל האוכל! בלתי אכיל
  36. 98
    המקום יפה אבל האוכל והשירות קטסטרופה!!׳
  37. 97
    ביקרנו אמש במסעדה ונהננו מאוד!

    האוכל היה טרי ומקורי והאוירה נעימה מאוד. גם השירות היה טוב. בהחלט נחזור שוב

  38. 96
    מסעדה גרועה ומטופשת. חרא שירות ואוכל בעע
  39. 95
    אלוהים איזו ביקורת גרועה וקטלנית.

    לא מתקרבת לשם. קראתי ושמעתי עוד ביקורות גרועות. והחוצפנים האלה עוד גובים מחירים של מסעדה יוקרתית!! שיחכו לי בסיבוב.

  40. 94
    מסעדה עצובה עצובה ושוממה שוממה
  41. 93
    מסעדה עצובה עצובה ושוממה שוממה
  42. 92
    יש שופטים בירושלים!! האמת תצא לאור!!
  43. 91
    אף פעם הוא לא היה שף ס'הכ אחראי על מלאי- עובדים ומנהל את שוטפי כלים ..
  44. 90
    התפריט המעגלי.מסתיים שלב אובקרוב תפריט משולשים.. פיצות וזיווה מסטיקים וגרעינים.
    1. יואל סולומון מתהפך בקברו אם ידע איזה טבח

      גרוע מבשל בביתו

  45. 89
    איך זה להפסיד כסף שף גמזוז???? חחחח
  46. 88
    גמזו רצה לעשות כסף ולהיות סטאר!! גרוטאה
    1. גמזוז אוטוטו ייזר לרחוב. ועם העבר שלו הוא גמור
  47. 87
    גיא גמזו---- אכלת אותה בענק יא נקניק
  48. 86
    שף בדיחה הסטרית ושחורה. מחמאד
  49. 85
    מקום מדכא ודי נתוש. חבל.
  50. 84
    רק ביקורות גרועות. מקום עלוב ביותר
    1. שף שקרן וקומבינטור. נחש טיפש
  51. 83
    3 טבחים ו 2 ברמנים..לזה קוראים מסעדה?
  52. 82
    ממש ממש לא טעים ואפילו די יקר
  53. 81
    השף לא יודע לבשל ומרגישים חרא
  54. 80
    אין לתאר עד כמה האוכל רע ומקושקש. בושה
  55. 79
    מסעדה מטופשת ללא זהות עם אוכל מחורבן
  56. 78
    כשאין עבודה אז מקפיאים הכל!!

    מקום שלא עובד לא יכול להגיש אוכל טוב!! כשלון השנה!!

  57. 77
    שף שחצן ולא מוכשר
  58. 76
    מסעדה מזעזעת עם אוכל מחריד
  59. 75
    המסעדה ממש דוחה והצוות לא אינטיליגנט
  60. 74
    גמזוז שהשביץ והשביץ על כלום. חארטה
  61. 73
    השף גמזו צריך להתבייש בפני הצוות שלא מרוויח
    1. גמזו המריד והסיט עובדים מרפאל לעבור אליו

      ועכשיו כולם עזבו אותו כי אין לו עבודה. הבטיח להם הרים וגבעות והתבזה בפניהם. הם הבינו עד כמה הוא חארוה בארטה. בקרוב יחזור להיות סוכן מכירות עלוב מדרום תל אביב.

  62. 72
    גמזו נכשל מהר ובענק!! חדידה הננס לשלטון!!
    1. כל הטבחים והברמנים עזבו כי אין עבודה
  63. 71
    סתם בזבוז כסף! מסעדה גרועה
  64. 70
    שגיא כהן, אבי אפרתי, יובל ג׳וב ויקיר אלקריב

    קרעו לחתיכות את מסעדת ארייה והשף גיא גמזו. כל מבקרי המסעדות הסכימו שמדובר באוכל ושירות גרוע.

  65. 69
    ראיתי את האוכל ונגעלתי. מכוער ולא טעים
  66. 68
    אריה מסעדה לא טובה ולא טעימה!
    1. הבר מחריד ומסריח מסגריות וביוב
    2. היחצנית המוחצנת הוליכה את השף שולל!!

      קברה את המקום ואותו ביחד. גרועה לוהטת וכושלת.

    3. אוכל נהדר ! אני ממש התלהבתי.
  67. 67
    שגיא כהן אפילו לא הזכיר את שם השף!

    כנראה שאין מה להזכיר. מיותר

  68. 66
    שף גמזו-- תחמם מנועים! המפץ הגדול עוד לפניך!

    וזה יהיה כואב.

  69. 65
    אריה והשף גמזו עגלות על פחמים
  70. 64
    חובה לקרוא!!!!

    רפי כהן, "שף" שלא רואה את המטבח שלו מבפנים. לא מתעסק בסרוויס ומשפיל את העבדים תחתיו. תמשיך לשתות אספרסו בחמארה, לעשן 200 סיגריות ביום ולהיות לבד כל החיים. ידוע כי הקנאה בשף - גיא גמזו אכלה אותך ולכן כל התגובות הילדותיות ושימוש בשמם של אנשים שעבדו אצלך לא מעניינות אף אחד. הניצחון של "aria" הוא שהמסעדה עובדת! מלאה! ואנשים מרוצים מהאוכל, מהאווירה ומהשירות.
    אולי הגיע הזמן לפרוש? אה רפי?

    1. מי שמשווה את עצמו לרפאל , זה כמו להשוות סוסיתא למרצדס,

      כל אחד יכול לחלום להיות רפי כהן, מותר לו, אגב המסעדה החדשה עומדת להפתח בקרוב מאוד, ועוד סקופ, רפי כהן עושה פרסומות בTV , אגב עוד סקופ רפי כהן יפתח גם המסעדה השלישית , לא, לא במלון בוטיק או בבן יהודה , משהו אחר, אחר לגמרי.צוות של 150 עובדים .. פששש צוות ענק , אז יש תחלופה של עובדים נו אז מה? מי אמר שבמדינת ישראל מדינת הטבחים .. טבח עובד לנצח באותו מקום?
      ירון שלו עבד אצל רפי תראו לאן התפתח ולאן הגיע.. הכל בזכות הכהן הגדול רפי,חבל שגמזו לא למד אחוז מזה ומשווה את עצמו לקטגוריה של האלפיון העליון במגזר הקולינרי ולא משווה את עצמו לסוג של טבח ולא יותר מזה..מביקורי בARIA המקום היה די שומם במסעדה שבקומה השניה, על הבר ישבו מספר צעירים,סדר גודל של מקום זה בהשקעה כמו שהשקיעו הייתי מצפה לכות מבלים גדולה מאוד=אכזבה.

    2. כל כך נכון שזה כואב.
  71. 63
    גיא גמזו לא מביא קהל!המקום כושל ושומם
  72. 62
    מסעדה מזעזעת ובר פרחי ויקר אש.

    אורן ועקנין הלוזר. והשחצן.

  73. 61
    גיא גמזו לא שף!!! אולי טבח בינוני מינוס.

    חשב שיהיה סטאר גדול ושף סלבס. המציאות תפחה לו בפרצוף! לא שף ולא נעליים. כשלון קונספטואלי ריאליטי מהיר וחד משמעי! 0 יחץ ורק ביקורות רעות מכל מבקרי המסעדות. טיים אווט , וואלה, תל אביב תקשורת, הארץ, ועוד. זה אומר דרשני בענק! שום שתפ או פרסום או ארוחה עם מחניודה לא תשנה את המציאות!! המקום גמור ושבועותיו ספורים. ימים יגידו.

    1. כל מילה אמת! עבד כי ימלוך!! חובבן
    2. גמזו מוכשר מאד, מי שהיה נהנה.
  74. 60
    שגיא כתיבה ממש גרועה כהרגלך.

    שגיא, אפשר להתחבר יותר או פחות לכל מסעדה שאתה מבקר. אבל מקריאה של מספר מהביקורות שלך עולה כי הכתיבה שלך היא לא אוביקטיבית ומתעסקת בתפל ולא בעיקר. לצורך השוואה הייתי מייעץ לך לקרוא ביקורות אוכל מהניו יורק טיימס. מבקרי האוכל שלהם אוכלים לפחות פעמיים- שלוש באותו המקום על מנת שיוכלו לקבל התרשמות יותר עמוקה ממסעדה ומשף מסוימים. אני בספק אם קיבלת תמונה אמיתית על aria , גמזו והמלצרית( התעסקות בתפל) בשעתיים של ארוחה ודגימה של חמש מנות מהתפריט. ולאלו שמבקרים את גמזו, הבן אדם עבד במשך מספר שנים לא קטן בניהול המטבח של רפי כהן, אחד התפקידים המאתגרים ביותר שקיימים בתעשייה המקומית. תחשבו פעמיים לפני שאתם מניחים שמדובר בסתם ״ סוכן מכירות״.

    1. אז מה אם עבד ברפאל? לבד הוא לא שווה כלום
  75. 59
    גיא גמזו נכשל בענק.
    1. אמת. בענק ענק. לוזר אמיתי.
    2. לא סתם רפי פיטר אותו מרפאל.

      זרק אותו מכל המדרגות. ובצדק

    3. הייתי ונהניתי. מה זה כל הרוע הזה ?
  76. 58
    גיא גמזו -- יש אלוהים והוא משלם לך על מעשיך!!

    תתבייש לך!! כפויי טובה ומלאך חבלה

    1. ביישת את פנייך ובני משפחתיך. רע לב

      וכל אלו שדרך עליהם באים איתו חשבון. ובצדק. רשע מארץ הרשיים והמזוייפים

  77. 57
    ביקורות ותגובות על הפנים. מקום דפוק

    שף דימיקולו

  78. 56
    נו באמת? לוקחים שף שעד לפני 4 שנים היה סוכן מכירות בחברת מזון. מה הפלא?
    1. שף מושחת ומשחית. קומבינת דייגים
  79. 55
    ב 450 שח מאכילים משפחה של 4 נפשות שבוע ימים בקניות בסופר הקרוב. מים ב ב 27 שח ? אין מי מעדן ב 8 שח?
    1. גנבים. יקר שם מאד מאד
  80. 54
    התפריט המעגלי נשמע מעניין. אוכלים במעגלים מישהו יודע? נשמע מעניין

    אני מעדיפה לאכול בזוגות ובמשולשים .

  81. 53
    לא הבנתי מהכתבה מה כמו גרבר או בטעם גרבר ? אפשר לבוא חר עם הגן למסיבת ביום?
  82. 52
    שגיא כהן תן כבוד למסעדות בארץ, מה עדיף לאכול בשכם?הם נותנים לך את הפרנסה
  83. 51
    בטח השף יפטר את היחצנית החובבנית

    שלקחה אותו לסיבוב יחץ הרסני וקטלני. חיחלללחלחחלחלללחללללח

    1. היחצנית השמנמנה עם קול גברי?

      נראת כמו האוכל והצרות שלי. כל שף שעבד איתה פיטר אותה במהרה. רכלנית וגרגרנית. וטרחנית

    2. דומה לכבשה שמנה
    3. כל שף שעבד עם היחצנית הזו פיטר אותה

      עגלה אמיתית

    4. סחבת ריצפה אמיתית. חלאת המין האנושי. פפפ
    5. עקומה ברמות אחרות
    6. לא מבינה דבר בתקשורת. ובטח לא בטיפול משבר
    7. צהובה וזולה שבא להקיא
    8. מזכירה את סוההא ערפאת.
  84. 50
    ככה זה שבונים מקום על יסודות של שדידה מכל

    הבא ליד. להעתיק מכל מסעדה מצליחה מנה , לקחת עובדים, אותם צלחות , כסאות וכו... ככה זה שאין שום בסיס איתן ואמיתי והכל חיקויים עלובים מבלי להבין אפילו גרם של קולינריה , שירות ואירוח. ככה זה שאנשים טפשים לא מבינים מה היא תרבות. ככה זה. ועכשיו האוייב הגדול ביותר של המקום הוא הזמן.. ולא הרבה זמן!

  85. 49
    מלאכתם של צדיקים נעשת בידי אחרים!

    חחחחחחחח

  86. 48
    מקום מגעיל
  87. 47
    ביקורת קטלנית
  88. 46
    היינו שם וזה נכון הסיפור ההזוי הזה עם הקלמרי .יש .אין. אין .נבדוק... יצאנו עם חשבון גבוה

    ל 4 סועדים המחיר לא מצדיק לעומת כל מסעדת שף אחרת השוארמה ממול שווה יותר.אז הלחם על חשבון הבית. נו באמת?..מסעדת בדיחה בלב תל אביב.
    אגב גם המוסיקה מרעישה מידי לתשומת לב קשה לנהל שיחה.

  89. 45
    למגיב 11-25

    תשמע, הגבת 15 פעמים ב 20 דקות, ב 15 שמות שונים.
    אני משוכנע שקבעת סוג של שיא, תברר בספר השקרנים של גינס.
    אה כן, רוב המסעדות בת"א יקרות מדי, קמצניות ומאכזבות.
    זה לא משנה את העובדה ששגיא כהן מתנשא, לא אובייקטיבי ורע לב.

    1. כל אדם רשאי לבחור לעצמו שם ולהביע את דעתו ותחושתו.
    2. ככה זה קנאה אובססיבית

      אדם חסר חיים, משועמם, קנאי ואובססיבי

    3. לקנא? במה? בהצלחה שלכם? במה? בביקורות?

      אל תחפשו אשמים בכשלון! במקום זה תביטו עלעצמכם יא אפסים. עוד מאה שנים לא תתקרבו ליכולותיו וכשרונותיו של מר רפי כהן.

    4. לקנא? במה? בהצלחה שלכם? במה? בביקורות?

      אל תחפשו אשמים בכשלון! במקום זה תביטו עלעצמכם יא אפסים. עוד מאה שנים לא תתקרבו ליכולותיו וכשרונותיו של מר רפי כהן.

  90. 44
    ארייה מקום מגעיל והשף קרקס מהלך על 2
  91. 43
    מקום מקומם ויקר ללא כל הצדקה
  92. 42
    אדם חייב לשאול את עצמו - בשביל מה יש עריכת תגובות ב"הארץ" בכלל? לא ברור שתגובות 12-25 נכתבו בידי אותו מסכן שיש לו איזשהו חשבון מסכן עם בעל המסעדה? טבח, לפי הסגנון...

    אדם חייב לשאול את עצמו - בשביל מה יש עריכת תגובות ב"הארץ" בכלל? לא ברור שתגובות 12-25 נכתבו בידי אותו מסכן שיש לו איזשהו חשבון מסכן עם בעל המסעדה? טבח, לפי הסגנון...

    1. קוראים לו רפי כהן

      ומה עם תגובות 25-65? כמה מהן אמיתיות?
      כמה עצוב שבנאדם כזה לא מסוגל לפרגן לאנשים שעבדו איתו, עשה את זה עם ירון שלו ועכשיו עושה זאת שוב עם גיא גמזו. רפי - GET A LIFE

  93. 41
    השף מהגר זר? כך הבנו
    1. נראה לי מהשטחים
    2. או סודני או מסיני
  94. 40
    מיקה גולן האומללה.
    1. איך שקראתי אמרתי זאת בדוק מיקה
    2. מלצרית בסגנון חושפי. לא מקצועי, ילדותי, חנפני ושיקרי
  95. 39
    שוחד ספקים!!

    גמזו לרעה!!!

  96. 38
    שהשף יוריד את האף שלו מלמעלה וילך להכין מלוחייה
  97. 37
    המציאות במקום אפילו גרועה יותר. זה הסוף
  98. 36
    הכשלון המהיר. להחליף שף מהרררר
  99. 35
    האוכל נשמע נורא ואיום. לא הולכת לשם!!
  100. 34
    קומפלקס יומרני, חובבני וכושל מהרגע הראשון

    אין שם כלום!! עבודה בעיניים!! רמאות והתחזות. 2 יזמים חובבניים וגרידיים שחשבו שידפקו קופה על חשבון הפראיירים!׳ הקהל לא טיפש. והמקום שומם מהרגע הראשון

    1. אמת!! המקום ריק ריק. מוזיאון השיממון!!

      אווירת ערב יום הזכרון!

    2. מגדל בבל!

      מקום שלא עובד כבר חודשיים ועומד שומם דינו מוות!!

  101. 33
    סוף גנב לתלייה!! כל גנב מגיע יומו!!

    והמבין יבין!! יש אלוהים בשמים.

  102. 32
    שף מפלסטיק ממוחזר עד מוות
  103. 31
    כל מבקרי המסעדות בתל אביב קרעו אותם
  104. 30
    היינו וברחנו מהר. איכסססס!!!
  105. 29
    עוד שף מהאינסטגרם!! עגלה אמיתית
  106. 28
    קוקטילים לא משהו ,אוכל על הפנים ,הלחם מעולה, גם אצלי במכולת יש לחם כזה

    והטונה בטעם של ש -י -מ- ו-ר- י -ם את זה כתב אבי אפרתי .

  107. 27
    אחרי ביקורת כזו לaria אני לא מתקרב!!
  108. 26
    המקום מאד יפה. חבל שהאוכל לא בהתאם
  109. 25
    במקום לאכול גורמה אוכלים שם אחד את השני ...והקינוח פטריות ושוב פטריות
  110. 24
    אין גישה לנכים. מליון מדרגות, חם , מחניק ועצוב
  111. 23
    חיקוי עלוב ואובססיבי של רפאל! וגרוע
    1. גיא גמזו לא שף!! סוכן מכירות
  112. 22
    המקום מריח לא טוב וייסגר מהר מאד
    1. מסכים. ייסגר מהר. פאדיחה לגמזוז
  113. 21
    שף בתחפושת!! מוחמד השישי.
    1. הנה הפתרון לתעלומת הקלמארי, מבקר מסעדות דמיקולו

      מטבח מקבל ארגז קלמרי טרי, הקלמרי מנוקה ומפורק לגופים וראשים עם מחושים (לדיונון אין רגליים ,זה לא חתול) הגופים הולכים למנה אחת והראשים לאחרת, מכיוון שדגים ופירות ים טריים יכולים להשאר בקרור עד שלושה או ארבעה ימים, אם קצב המכירה של המנה עם הגופים גדול מזה של הראשים הרי שהמטבח יכול להשאר עם ראשים ובלי גופים, ולא בכלל שהראשים מגיעים מסחורה רפואה. לגבי מנת הטונה, טונה נצרבת ואז מצוננת לשימוש במנה קרה, ברור שהיא תהיה במקרר, איפה בדיוק אתה רוצה שהיא תהיה? עיתון הארץ, אם אתם לא מסוגלים למצוא כתב מסעדות מקצועי אולי עדיף שתוותרי על הרעיון.

    2. יצאת לא טוב

      לדיונון אין מחושים או רגליים. יש לו זרועות (Tentacles). יש המהדרין ואומרים "זרועות ציד". המילה "רגל" ששגיא השתמש בה בביקורת כבר יותר מדוייקת ממחוש. מחושים יש בעיקר לפרוקי רגליים (מה שנקרא אנטנה ברוב השפות המערביות). תפתח ספר לפני שאתה אומר שטויות.

  114. 20
    השף גיא גמזו קבר את המקום תוך חודש.

    נראה מה המשקיעה תעשה.

  115. 19
    aria--- מקום מדכא עם אוכל נוראי!!!! ושומם
  116. 18
    אין מנוס אלה לפטר את השף לאלתר

    רק דיבורים רעים על המקום

  117. 17
    הקלמרי כנראה קפוא. גם הדגים.

    חוסר אמינות! מסכים עם שגיא כהן

  118. 16
    כל מבקרי המסעדות קרעו את גמזו והמקום

    האגו גבר על התבונה

  119. 15
    לא כל סו שף זותר יכול לפתוח מסעדה!!

    והנה לכם התוצאות. בושה וחרפה

    1. זוטר ולא זותר
    2. זוטר
  120. 14
    היינו וברחנו אחרי הראשונות!! בלתי אכיל.

    צוות לא מקצועי והמקום ריק

  121. 13
    השף גיא גמזו--- לך הביתה ומהר

    קומבינטור בדימוס.

  122. 12
    aria מסעדה גרועה שבגרועים. חיקוי עלוב

    ולא מוצלח של רפאל וחמארה. שף גמזו חובבן ושחצן. ומיקה המלצרית די עילגת בלשון המעטה.

  123. 11
    שגיא כהן חושב כמו אבי אפרתי עוד מסעדת פיטריות מיוחדת...שתיסגר בקרוב
  124. 10
    שבוע נלהב, שבוע ממורמר. שבוע נלהב, שבוע ממורמר. יש האומרים: שוחד. אני אומר: שינוים הורמונליים!

    שבוע נלהב, שבוע ממורמר. שבוע נלהב, שבוע ממורמר. יש האומרים: שוחד. אני אומר: שינוים הורמונליים!

  125. 9
    שגיא יפה שאתה לא מתעייף מול החובבנות עד רמת הנוכלות של מסעדות תל אביב. אבל מה שאתה לא מבין זה שהקהל מטומטם ונוהר בהמוניו ומשלם סכומים מופלצים. את הטרנד שהתחיל נוכל המזון הגדול אייל שני, אי אפשר כבר למחוק.
    1. נכון
  126. 8
    מסעדת "אריה"

    בילינו שם ערב לפני מספר שבועות, היה בלתי נשכח מבחינת הדרינק בבר התחתון לפני הארוחה, הארוחה עצמה והשירות המוקפד. פשוט רמה עילאית.אכלנו מבחר של 4 מנות ראשונות, סטייק "פורטרהאוס" 900 גרם ל - 4 איש ושתי מנות אחרונות. כמובן גם בקבוק יין אחרי 4 דרינקים.
    עם כל הכבוד לשגיא כהן, הוא מתנזר מבשר?
    המנות אשר נבחרו על ידו אינן מעדן גם במיטב מסעדות פריז!

    1. אין דבר כזה רמה עילאית, יש עילאי או עילית
    2. על מה אתה מדבר?

      אני נתתי שלוש הזדמנויות למסעדת אריה האוכל מזעזע, השירות נוראי מרגישים שאין שם מי שמנחה אותם נכון.
      אני אישית מציע לשף לעשות בדק בית רציני בכל מה שקשור לקולינריה ולעוד כמה דברים שם...

  127. 7
    "אנחנו" לא אמרנו, כי הביטוי הוא "טרגדיה ופארסה" לא "פארודיה"
  128. 6
    תענוג לקרוא ביקורת מסעדות של ידען אמיתי שניחן בכישרון כתיבה, בשנינות, ובהומור. אך יש לי בקשה אליך, שגיא כהן: אנא הבא בחשבון שחלק מקוראיך מתנזרים מאכילת בעלי חיים מתים. הם - ואני בתוכם כמובן - יודו לך אם תכתוב על מנות צמחוניות. בתודה מראש.

    תענוג לקרוא ביקורת מסעדות של ידען אמיתי שניחן בכישרון כתיבה, בשנינות, ובהומור. אך יש לי בקשה אליך, שגיא כהן: אנא הבא בחשבון שחלק מקוראיך מתנזרים מאכילת בעלי חיים מתים. הם - ואני בתוכם כמובן - יודו לך אם תכתוב על מנות צמחוניות. בתודה מראש.

    1. עם בעלי חיים חיים אין לך בעיה?
  129. 5
    בצרפתית לא מבטאים את האות "ט" בסוף המלה.

    תופעה זו נקראת T SILENCIEUX או SILENT T באנגלית.

    לכן פלה (או פלא) דו ז'ור (plat du jour) וכמובן ביסטרו ולא "ביסטרוט".

    גם את האות א בשמך לא מבטאים - שגיא זה Sagi ולא Sagia, נכון?

    1. לו היית טורח לקרוא היטב את המשפט

      היית מבין שכהן מתכוון להדגיש כך, בציניות, את מידת האותנטיות שמצא ב"אריה". היא הזכירה לו מסעדת קניון עם יומרות, ולכן "ביסטרוט", בשיבוש, כפי שיהגה אמריקאי ממוצע, ולא ביסטרו צרפתי למביני עניין.

  130. 4
    שגיא תוציא את המטאטא מהתחת!
  131. 3
    תקראו לו פלצן, תקראו לו מנופח, תקראו לו אכזרי, אבל שגיא כהן הוא קודם כל כותב בחסד. ובימים אלה, כשכל מי שלא מצליח למצוא עבודה מתחיל לכתוב, ואיכשהו גם מוצא במה מכובדת (בלי שמות), תענוג לקרוא מישהו שיודע לכתוב.
  132. 2
    אם אפשר, תחסוך מאיתנו את הביקורת התרבותית המתנשאת על השפה של המלצרית
    1. השף גיא גמזוז סולק מרפאל בבושת פנים!!ובצדק
    2. אין לו טיפת בושה לטבח האומלל שהפסיד הכל.
    3. וגם את תזת התפריט המעגלי המפגרת חסוך לנו!
  133. 1
    כמה רוע לב, התנשאות וקטנוניות

    מר כהן בזמן האחרון מקבל פחות ופחות טוקבקים. מאז שהארץ עבר למנויים דיגיטליים, סוננו החוצה כל מיני אנשים ואפילו הרייטינג שלו ירד. אולי זה מה שישכנע אתכם לשים תוכן איכותי?

    1. התנשאות - אולי. קטנוניות דווקא של המסעדה.

      לא אבין זאת כנראה לעולם. אילו ישבו בנחלת בנימין, שילמו שכ''ד וארנונה מטורפים ומכרו רק בקבוקי שתיה - ניחא 27 ש''ח למים האיטלקיים ההם. צריך להרוויח משהו. אבל - כשבא סועד ומזמין את כל המנות שפורטו שם, אי אפשר למכור לו את הסן פלגרינו במחיר עלות?

    2. ואני שואל מתי יש זמן לצאת להפגין לשים חולצה של צה ולצעוק צדק חברתי .שכחתי את החולצות האדומות
    3. וכמה הרבה כסף תמורת אוכל שלא נהנו ממנו.
    4. Aria מסעדה גרועה וכל הביקורות קטלניות
    5. Aria מסעדה גרועה וכל הביקורות קטלניות
    6. זה בדיוק מה שזה, רוע לב וקטנוניות. למה שלא יהיו פטריות גם בראשונות וגם בעיקריות?