התפריט המעגלי של מסעדת "אריה"

פורצ'יני שהופיע במערכה הראשונה יבקר גם בשנייה, לכן נכנענו בסוף לכפילויות, והזמנו: בין כמה מנות גרועות שחה לוקוס עסיסי ומדויק

"יש מנות מיוחדות או מנות שחסרות?", שאלתי את המלצרית הצוהלת ב"אריה". "לא, שום דבר". "רגע, תן לי לבדוק". הלכה, בדקה ו"כן, יש לנו מנה מיוחדת אחת, מאחר שהיא חדשה, אני מרשה לעצמי להקריא מהדף". היא הקריאה את המנה, "סלט קיסר ים", בשבע שגיאות, ואז נזכרה: "אה, כן, אין גם את המנה העיקרית של הקלמארי. אנחנו עושים את המנה הזו רק עם קלמארי טרי ולא הגיע". "אז אני מבין שגם המנה הראשונה של הקלמארי חסרה". "לא, היא דווקא ישנה". "רגע, אותה אתם עושים מקלמארי לא טרי?" "לא, אותה עושים מראשים ורגליים, וזה משהו אחר". "תני לי להבין: אין קלמארי טרי, אבל יש ראשים ורגליים של קלמארי טרי?" בקיצור, בשלב הזה כבר...

כתבה זו זמינה למנויים בלבד

רוצים להמשיך לקרוא?

הירשמו חינם לאתר או לחצו כאן לרכישת מנוי ב-4.90 ₪ בלבד לחודש הראשון. כבר יש לכם מנוי?



תגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות