מינוי דיגיטלי של הארץ - באתר בסמרטפון ובטאבלט - חודש ראשון ב-4.90 ₪ בלבד
מצטרפים ומשדרגים לאחת מחבילות התוכן האיכותי של הארץ. עכשיו במבצע השקה! רק 4.90 ₪ לחודש הראשון. נסו עכשיו >>
הרשמה למערכת
שם פרטי
שם משפחה
דוא"ל
סיסמה
אישור סיסמה
טלפון נייד
 ?נרשמתם בעבר לאתרי קבוצת הארץ התחברו   |   שכחתי סיסמה

התפריט המעגלי של מסעדת "אריה"

פורצ'יני שהופיע במערכה הראשונה יבקר גם בשנייה, לכן נכנענו בסוף לכפילויות, והזמנו: בין כמה מנות גרועות שחה לוקוס עסיסי ומדויק

"יש מנות מיוחדות או מנות שחסרות?", שאלתי את המלצרית הצוהלת ב"אריה". "לא, שום דבר". "רגע, תן לי לבדוק". הלכה, בדקה ו"כן, יש לנו מנה מיוחדת אחת, מאחר שהיא חדשה, אני מרשה לעצמי להקריא מהדף". היא הקריאה את המנה, "סלט קיסר ים", בשבע שגיאות, ואז נזכרה: "אה, כן, אין גם את המנה העיקרית של הקלמארי. אנחנו עושים את המנה הזו רק עם קלמארי טרי ולא הגיע". "אז אני מבין שגם המנה הראשונה של הקלמארי חסרה". "לא, היא דווקא ישנה". "רגע, אותה אתם עושים מקלמארי לא טרי?" "לא, אותה עושים מראשים ורגליים, וזה משהו אחר". "תני לי להבין: אין קלמארי טרי, אבל יש ראשים ורגליים של קלמארי טרי?" בקיצור, בשלב הזה כבר...

רוצים להמשיך לקרוא?
הירשמו חינם לאתר באמצעות הטופס או לחצו כאן לרכישת מנוי ב-4.90 ₪ בלבד לחודש הראשון. כבר יש לכם מנוי? לחצו כאן כדי להתחבר לאתר
הירשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש:
שם פרטי
שם משפחה
דוא"ל
בחר סיסמה
הקלד סיסמה מחדש
טלפון נייד        
נא אשר את תנאי השימוש
נרשמתם בעבר לאתרי קבוצת הארץ?  התחברו   |   שחזרו סיסמה



הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

 
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות 01 כמה רוע לב, התנשאות וקטנוניות מיקי
  • 08:49
  • 21.06.13

מר כהן בזמן האחרון מקבל פחות ופחות טוקבקים. מאז שהארץ עבר למנויים דיגיטליים, סוננו החוצה כל מיני אנשים ואפילו הרייטינג שלו ירד. אולי זה מה שישכנע אתכם לשים תוכן איכותי?

  •   התנשאות - אולי. קטנוניות דווקא של המסעדה. מאיר
    • 09:37
    • 21.06.13

    לא אבין זאת כנראה לעולם. אילו ישבו בנחלת בנימין, שילמו שכ''ד וארנונה מטורפים ומכרו רק בקבוקי שתיה - ניחא 27 ש''ח למים האיטלקיים ההם. צריך להרוויח משהו. אבל - כשבא סועד ומזמין את כל המנות שפורטו שם, אי אפשר למכור לו את הסן פלגרינו במחיר עלות?

  •   ואני שואל מתי יש זמן לצאת להפגין לשים חולצה של צה ולצעוק צדק חברתי .שכחתי את החולצות האדומות  (לת) ואני שואל איך שזה שכל הבורגנים הם גם קומניסטים .
    • 11:32
    • 21.06.13

  •   וכמה הרבה כסף תמורת אוכל שלא נהנו ממנו.  (לת) .
    • 21:55
    • 21.06.13

  •   Aria מסעדה גרועה וכל הביקורות קטלניות  (לת) אורלי
    • 07:57
    • 18.08.13

  •   Aria מסעדה גרועה וכל הביקורות קטלניות  (לת) אורלי
    • 07:57
    • 18.08.13

  •   זה בדיוק מה שזה, רוע לב וקטנוניות. למה שלא יהיו פטריות גם בראשונות וגם בעיקריות?  (לת) זה לא מבקר, זו בדיחה
    • 16:20
    • 01.12.13

02 אם אפשר, תחסוך מאיתנו את הביקורת התרבותית המתנשאת על השפה של המלצרית  (לת) הקלד את השם
  • 09:19
  • 21.06.13

03 תקראו לו פלצן, תקראו לו מנופח, תקראו לו אכזרי, אבל שגיא כהן הוא קודם כל כותב בחסד. ובימים אלה, כשכל מי שלא מצליח למצוא עבודה מתחיל לכתוב, ואיכשהו גם מוצא במה מכובדת (בלי שמות), תענוג לקרוא מישהו שיודע לכתוב.  (לת) סתם אחד
  • 09:35
  • 21.06.13

04 שגיא תוציא את המטאטא מהתחת!  (לת) עידו
  • 09:51
  • 21.06.13

05 בצרפתית לא מבטאים את האות "ט" בסוף המלה. דוני
  • 10:41
  • 21.06.13

תופעה זו נקראת T SILENCIEUX או SILENT T באנגלית.

לכן פלה (או פלא) דו ז'ור (plat du jour) וכמובן ביסטרו ולא "ביסטרוט".

גם את האות א בשמך לא מבטאים - שגיא זה Sagi ולא Sagia, נכון?

  •   לו היית טורח לקרוא היטב את המשפט ננה
    • 13:11
    • 21.06.13

    היית מבין שכהן מתכוון להדגיש כך, בציניות, את מידת האותנטיות שמצא ב"אריה". היא הזכירה לו מסעדת קניון עם יומרות, ולכן "ביסטרוט", בשיבוש, כפי שיהגה אמריקאי ממוצע, ולא ביסטרו צרפתי למביני עניין.

06 תענוג לקרוא ביקורת מסעדות של ידען אמיתי שניחן בכישרון כתיבה, בשנינות, ובהומור. אך יש לי בקשה אליך, שגיא כהן: אנא הבא בחשבון שחלק מקוראיך מתנזרים מאכילת בעלי חיים מתים. הם - ואני בתוכם כמובן - יודו לך אם תכתוב על מנות צמחוניות. בתודה מראש. נירית גורדון
  • 11:40
  • 21.06.13

תענוג לקרוא ביקורת מסעדות של ידען אמיתי שניחן בכישרון כתיבה, בשנינות, ובהומור. אך יש לי בקשה אליך, שגיא כהן: אנא הבא בחשבון שחלק מקוראיך מתנזרים מאכילת בעלי חיים מתים. הם - ואני בתוכם כמובן - יודו לך אם תכתוב על מנות צמחוניות. בתודה מראש.

07 "אנחנו" לא אמרנו, כי הביטוי הוא "טרגדיה ופארסה" לא "פארודיה"  (לת) אינטלקטואל בשקל
  • 11:47
  • 21.06.13

08 מסעדת "אריה" אורי
  • 12:33
  • 21.06.13

בילינו שם ערב לפני מספר שבועות, היה בלתי נשכח מבחינת הדרינק בבר התחתון לפני הארוחה, הארוחה עצמה והשירות המוקפד. פשוט רמה עילאית.אכלנו מבחר של 4 מנות ראשונות, סטייק "פורטרהאוס" 900 גרם ל - 4 איש ושתי מנות אחרונות. כמובן גם בקבוק יין אחרי 4 דרינקים.
עם כל הכבוד לשגיא כהן, הוא מתנזר מבשר?
המנות אשר נבחרו על ידו אינן מעדן גם במיטב מסעדות פריז!

  •   אין דבר כזה רמה עילאית, יש עילאי או עילית  (לת) אבשלום
    • 17:07
    • 21.06.13

  •   על מה אתה מדבר? קולינר
    • 18:30
    • 21.06.13

    אני נתתי שלוש הזדמנויות למסעדת אריה האוכל מזעזע, השירות נוראי מרגישים שאין שם מי שמנחה אותם נכון.
    אני אישית מציע לשף לעשות בדק בית רציני בכל מה שקשור לקולינריה ולעוד כמה דברים שם...

09 שגיא יפה שאתה לא מתעייף מול החובבנות עד רמת הנוכלות של מסעדות תל אביב. אבל מה שאתה לא מבין זה שהקהל מטומטם ונוהר בהמוניו ומשלם סכומים מופלצים. את הטרנד שהתחיל נוכל המזון הגדול אייל שני, אי אפשר כבר למחוק.  (לת) חיים
  • 12:33
  • 21.06.13

10 שבוע נלהב, שבוע ממורמר. שבוע נלהב, שבוע ממורמר. יש האומרים: שוחד. אני אומר: שינוים הורמונליים! _מודרניסט.
  • 13:39
  • 21.06.13

שבוע נלהב, שבוע ממורמר. שבוע נלהב, שבוע ממורמר. יש האומרים: שוחד. אני אומר: שינוים הורמונליים!

11 שגיא כהן חושב כמו אבי אפרתי עוד מסעדת פיטריות מיוחדת...שתיסגר בקרוב  (לת) עדיף לאכול חומוס בפיתה
  • 15:00
  • 21.06.13

12 aria מסעדה גרועה שבגרועים. חיקוי עלוב אחמד
  • 15:03
  • 21.06.13

ולא מוצלח של רפאל וחמארה. שף גמזו חובבן ושחצן. ומיקה המלצרית די עילגת בלשון המעטה.

13 השף גיא גמזו--- לך הביתה ומהר מוטי טיטמן
  • 15:04
  • 21.06.13

קומבינטור בדימוס.

14 היינו וברחנו אחרי הראשונות!! בלתי אכיל. חדידה הקטן וההרסן
  • 15:06
  • 21.06.13

צוות לא מקצועי והמקום ריק

15 לא כל סו שף זותר יכול לפתוח מסעדה!! אתי מאירוביץ
  • 15:08
  • 21.06.13

והנה לכם התוצאות. בושה וחרפה

16 כל מבקרי המסעדות קרעו את גמזו והמקום מיקה גולן
  • 15:09
  • 21.06.13

האגו גבר על התבונה

17 הקלמרי כנראה קפוא. גם הדגים. קלמרי
  • 15:11
  • 21.06.13

חוסר אמינות! מסכים עם שגיא כהן

18 אין מנוס אלה לפטר את השף לאלתר יובל חרז
  • 15:13
  • 21.06.13

רק דיבורים רעים על המקום

19 aria--- מקום מדכא עם אוכל נוראי!!!! ושומם  (לת) עראפת
  • 15:14
  • 21.06.13

20 השף גיא גמזו קבר את המקום תוך חודש. זמר
  • 15:15
  • 21.06.13

נראה מה המשקיעה תעשה.

21 שף בתחפושת!! מוחמד השישי.  (לת) חיים ברכה
  • 15:16
  • 21.06.13

  •   הנה הפתרון לתעלומת הקלמארי, מבקר מסעדות דמיקולו אי שם
    • 03:34
    • 22.06.13

    מטבח מקבל ארגז קלמרי טרי, הקלמרי מנוקה ומפורק לגופים וראשים עם מחושים (לדיונון אין רגליים ,זה לא חתול) הגופים הולכים למנה אחת והראשים לאחרת, מכיוון שדגים ופירות ים טריים יכולים להשאר בקרור עד שלושה או ארבעה ימים, אם קצב המכירה של המנה עם הגופים גדול מזה של הראשים הרי שהמטבח יכול להשאר עם ראשים ובלי גופים, ולא בכלל שהראשים מגיעים מסחורה רפואה. לגבי מנת הטונה, טונה נצרבת ואז מצוננת לשימוש במנה קרה, ברור שהיא תהיה במקרר, איפה בדיוק אתה רוצה שהיא תהיה? עיתון הארץ, אם אתם לא מסוגלים למצוא כתב מסעדות מקצועי אולי עדיף שתוותרי על הרעיון.

  •   יצאת לא טוב מוטי
    • 00:45
    • 23.06.13

    לדיונון אין מחושים או רגליים. יש לו זרועות (Tentacles). יש המהדרין ואומרים "זרועות ציד". המילה "רגל" ששגיא השתמש בה בביקורת כבר יותר מדוייקת ממחוש. מחושים יש בעיקר לפרוקי רגליים (מה שנקרא אנטנה ברוב השפות המערביות). תפתח ספר לפני שאתה אומר שטויות.

22 המקום מריח לא טוב וייסגר מהר מאד  (לת) שרית
  • 15:18
  • 21.06.13

23 חיקוי עלוב ואובססיבי של רפאל! וגרוע  (לת) תמיר
  • 15:19
  • 21.06.13

24 אין גישה לנכים. מליון מדרגות, חם , מחניק ועצוב  (לת) איתמר
  • 15:33
  • 21.06.13

25 במקום לאכול גורמה אוכלים שם אחד את השני ...והקינוח פטריות ושוב פטריות  (לת) ישרדו בטח עוד שבוע לא יותר
  • 15:45
  • 21.06.13

26 המקום מאד יפה. חבל שהאוכל לא בהתאם  (לת) טלי
  • 15:46
  • 21.06.13

27 אחרי ביקורת כזו לaria אני לא מתקרב!!  (לת) דני
  • 15:47
  • 21.06.13

28 קוקטילים לא משהו ,אוכל על הפנים ,הלחם מעולה, גם אצלי במכולת יש לחם כזה מסעדת בועלים
  • 15:48
  • 21.06.13

והטונה בטעם של ש -י -מ- ו-ר- י -ם את זה כתב אבי אפרתי .

29 עוד שף מהאינסטגרם!! עגלה אמיתית  (לת) שף
  • 15:48
  • 21.06.13

30 היינו וברחנו מהר. איכסססס!!!  (לת) ארצי לוי
  • 15:49
  • 21.06.13

31 כל מבקרי המסעדות בתל אביב קרעו אותם  (לת) פדיחה אלון
  • 15:51
  • 21.06.13

32 שף מפלסטיק ממוחזר עד מוות  (לת) רפאם
  • 15:54
  • 21.06.13

33 סוף גנב לתלייה!! כל גנב מגיע יומו!! איציק לוי
  • 16:12
  • 21.06.13

והמבין יבין!! יש אלוהים בשמים.

34 קומפלקס יומרני, חובבני וכושל מהרגע הראשון ורד
  • 16:17
  • 21.06.13

אין שם כלום!! עבודה בעיניים!! רמאות והתחזות. 2 יזמים חובבניים וגרידיים שחשבו שידפקו קופה על חשבון הפראיירים!׳ הקהל לא טיפש. והמקום שומם מהרגע הראשון

35 האוכל נשמע נורא ואיום. לא הולכת לשם!!  (לת) יילי
  • 16:20
  • 21.06.13

36 הכשלון המהיר. להחליף שף מהרררר  (לת) חדידה הננס והמחוצ׳קן
  • 16:22
  • 21.06.13

37 המציאות במקום אפילו גרועה יותר. זה הסוף  (לת) יובל פרז
  • 16:23
  • 21.06.13

38 שהשף יוריד את האף שלו מלמעלה וילך להכין מלוחייה  (לת) עדן
  • 16:25
  • 21.06.13

39 שוחד ספקים!! ז'אנו דגיגון
  • 16:35
  • 21.06.13

גמזו לרעה!!!

40 מיקה גולן האומללה.  (לת) שיר
  • 16:52
  • 21.06.13

41 השף מהגר זר? כך הבנו  (לת) משטרת ההגירה
  • 16:56
  • 21.06.13

42 אדם חייב לשאול את עצמו - בשביל מה יש עריכת תגובות ב"הארץ" בכלל? לא ברור שתגובות 12-25 נכתבו בידי אותו מסכן שיש לו איזשהו חשבון מסכן עם בעל המסעדה? טבח, לפי הסגנון... -מודרניסט
  • 18:52
  • 21.06.13

אדם חייב לשאול את עצמו - בשביל מה יש עריכת תגובות ב"הארץ" בכלל? לא ברור שתגובות 12-25 נכתבו בידי אותו מסכן שיש לו איזשהו חשבון מסכן עם בעל המסעדה? טבח, לפי הסגנון...

  •   קוראים לו רפי כהן אחת שיודעת
    • 11:49
    • 24.06.13

    ומה עם תגובות 25-65? כמה מהן אמיתיות?
    כמה עצוב שבנאדם כזה לא מסוגל לפרגן לאנשים שעבדו איתו, עשה את זה עם ירון שלו ועכשיו עושה זאת שוב עם גיא גמזו. רפי - GET A LIFE

43 מקום מקומם ויקר ללא כל הצדקה  (לת) אתי
  • 19:41
  • 21.06.13

44 ארייה מקום מגעיל והשף קרקס מהלך על 2  (לת) ורד
  • 19:55
  • 21.06.13

45 למגיב 11-25 אני
  • 22:38
  • 21.06.13

תשמע, הגבת 15 פעמים ב 20 דקות, ב 15 שמות שונים.
אני משוכנע שקבעת סוג של שיא, תברר בספר השקרנים של גינס.
אה כן, רוב המסעדות בת"א יקרות מדי, קמצניות ומאכזבות.
זה לא משנה את העובדה ששגיא כהן מתנשא, לא אובייקטיבי ורע לב.

  •   כל אדם רשאי לבחור לעצמו שם ולהביע את דעתו ותחושתו.  (לת) טמבל בן טמבל
    • 11:19
    • 22.06.13

  •   ככה זה קנאה אובססיבית אין מה לעשות
    • 11:56
    • 24.06.13

    אדם חסר חיים, משועמם, קנאי ואובססיבי

  •   לקנא? במה? בהצלחה שלכם? במה? בביקורות? איתן
    • 12:57
    • 24.06.13

    אל תחפשו אשמים בכשלון! במקום זה תביטו עלעצמכם יא אפסים. עוד מאה שנים לא תתקרבו ליכולותיו וכשרונותיו של מר רפי כהן.

  •   לקנא? במה? בהצלחה שלכם? במה? בביקורות? איתן
    • 12:57
    • 24.06.13

    אל תחפשו אשמים בכשלון! במקום זה תביטו עלעצמכם יא אפסים. עוד מאה שנים לא תתקרבו ליכולותיו וכשרונותיו של מר רפי כהן.

46 היינו שם וזה נכון הסיפור ההזוי הזה עם הקלמרי .יש .אין. אין .נבדוק... יצאנו עם חשבון גבוה כל התפריט 2 מנות
  • 22:51
  • 21.06.13

ל 4 סועדים המחיר לא מצדיק לעומת כל מסעדת שף אחרת השוארמה ממול שווה יותר.אז הלחם על חשבון הבית. נו באמת?..מסעדת בדיחה בלב תל אביב.
אגב גם המוסיקה מרעישה מידי לתשומת לב קשה לנהל שיחה.

47 ביקורת קטלנית  (לת) חיים
  • 22:59
  • 21.06.13

48 מקום מגעיל  (לת) ורד
  • 01:36
  • 22.06.13

49 מלאכתם של צדיקים נעשת בידי אחרים! צחוקים
  • 11:21
  • 22.06.13

חחחחחחחח

50 ככה זה שבונים מקום על יסודות של שדידה מכל מסעדן זקן
  • 16:01
  • 22.06.13

הבא ליד. להעתיק מכל מסעדה מצליחה מנה , לקחת עובדים, אותם צלחות , כסאות וכו... ככה זה שאין שום בסיס איתן ואמיתי והכל חיקויים עלובים מבלי להבין אפילו גרם של קולינריה , שירות ואירוח. ככה זה שאנשים טפשים לא מבינים מה היא תרבות. ככה זה. ועכשיו האוייב הגדול ביותר של המקום הוא הזמן.. ולא הרבה זמן!

51 בטח השף יפטר את היחצנית החובבנית אורלי
  • 18:08
  • 22.06.13

שלקחה אותו לסיבוב יחץ הרסני וקטלני. חיחלללחלחחלחלללחללללח

52 שגיא כהן תן כבוד למסעדות בארץ, מה עדיף לאכול בשכם?הם נותנים לך את הפרנסה  (לת) נמאס כבר מהביקורות
  • 21:09
  • 22.06.13

53 לא הבנתי מהכתבה מה כמו גרבר או בטעם גרבר ? אפשר לבוא חר עם הגן למסיבת ביום?  (לת) גננת פעוטון
  • 21:12
  • 22.06.13

54 התפריט המעגלי נשמע מעניין. אוכלים במעגלים מישהו יודע? נשמע מעניין מעגל פיתגורס
  • 21:30
  • 22.06.13

אני מעדיפה לאכול בזוגות ובמשולשים .

55 ב 450 שח מאכילים משפחה של 4 נפשות שבוע ימים בקניות בסופר הקרוב. מים ב ב 27 שח ? אין מי מעדן ב 8 שח?  (לת) תמשיכו לילל שהכל יקר
  • 22:50
  • 22.06.13

56 נו באמת? לוקחים שף שעד לפני 4 שנים היה סוכן מכירות בחברת מזון. מה הפלא?  (לת) שף בוואקום
  • 01:56
  • 23.06.13

57 ביקורות ותגובות על הפנים. מקום דפוק טלי פחימה
  • 01:59
  • 23.06.13

שף דימיקולו

58 גיא גמזו -- יש אלוהים והוא משלם לך על מעשיך!! נעמה שפיכו
  • 04:11
  • 23.06.13

תתבייש לך!! כפויי טובה ומלאך חבלה

  •   ביישת את פנייך ובני משפחתיך. רע לב חיים גן
    • 17:30
    • 23.06.13

    וכל אלו שדרך עליהם באים איתו חשבון. ובצדק. רשע מארץ הרשיים והמזוייפים

59 גיא גמזו נכשל בענק.  (לת) יוסי
  • 07:28
  • 23.06.13

60 שגיא כתיבה ממש גרועה כהרגלך. ביק
  • 11:10
  • 23.06.13

שגיא, אפשר להתחבר יותר או פחות לכל מסעדה שאתה מבקר. אבל מקריאה של מספר מהביקורות שלך עולה כי הכתיבה שלך היא לא אוביקטיבית ומתעסקת בתפל ולא בעיקר. לצורך השוואה הייתי מייעץ לך לקרוא ביקורות אוכל מהניו יורק טיימס. מבקרי האוכל שלהם אוכלים לפחות פעמיים- שלוש באותו המקום על מנת שיוכלו לקבל התרשמות יותר עמוקה ממסעדה ומשף מסוימים. אני בספק אם קיבלת תמונה אמיתית על aria , גמזו והמלצרית( התעסקות בתפל) בשעתיים של ארוחה ודגימה של חמש מנות מהתפריט. ולאלו שמבקרים את גמזו, הבן אדם עבד במשך מספר שנים לא קטן בניהול המטבח של רפי כהן, אחד התפקידים המאתגרים ביותר שקיימים בתעשייה המקומית. תחשבו פעמיים לפני שאתם מניחים שמדובר בסתם ״ סוכן מכירות״.

61 גיא גמזו לא שף!!! אולי טבח בינוני מינוס. בבר
  • 16:14
  • 23.06.13

חשב שיהיה סטאר גדול ושף סלבס. המציאות תפחה לו בפרצוף! לא שף ולא נעליים. כשלון קונספטואלי ריאליטי מהיר וחד משמעי! 0 יחץ ורק ביקורות רעות מכל מבקרי המסעדות. טיים אווט , וואלה, תל אביב תקשורת, הארץ, ועוד. זה אומר דרשני בענק! שום שתפ או פרסום או ארוחה עם מחניודה לא תשנה את המציאות!! המקום גמור ושבועותיו ספורים. ימים יגידו.

62 מסעדה מזעזעת ובר פרחי ויקר אש. נמיר
  • 22:04
  • 27.06.13

אורן ועקנין הלוזר. והשחצן.

63 גיא גמזו לא מביא קהל!המקום כושל ושומם  (לת) נעמה שפיכו
  • 22:37
  • 27.06.13

64 חובה לקרוא!!!! רפי כהן
  • 20:24
  • 29.06.13

רפי כהן, "שף" שלא רואה את המטבח שלו מבפנים. לא מתעסק בסרוויס ומשפיל את העבדים תחתיו. תמשיך לשתות אספרסו בחמארה, לעשן 200 סיגריות ביום ולהיות לבד כל החיים. ידוע כי הקנאה בשף - גיא גמזו אכלה אותך ולכן כל התגובות הילדותיות ושימוש בשמם של אנשים שעבדו אצלך לא מעניינות אף אחד. הניצחון של "aria" הוא שהמסעדה עובדת! מלאה! ואנשים מרוצים מהאוכל, מהאווירה ומהשירות.
אולי הגיע הזמן לפרוש? אה רפי?

  •   מי שמשווה את עצמו לרפאל , זה כמו להשוות סוסיתא למרצדס, פיני בחצר
    • 16:47
    • 25.09.13

    כל אחד יכול לחלום להיות רפי כהן, מותר לו, אגב המסעדה החדשה עומדת להפתח בקרוב מאוד, ועוד סקופ, רפי כהן עושה פרסומות בTV , אגב עוד סקופ רפי כהן יפתח גם המסעדה השלישית , לא, לא במלון בוטיק או בבן יהודה , משהו אחר, אחר לגמרי.צוות של 150 עובדים .. פששש צוות ענק , אז יש תחלופה של עובדים נו אז מה? מי אמר שבמדינת ישראל מדינת הטבחים .. טבח עובד לנצח באותו מקום?
    ירון שלו עבד אצל רפי תראו לאן התפתח ולאן הגיע.. הכל בזכות הכהן הגדול רפי,חבל שגמזו לא למד אחוז מזה ומשווה את עצמו לקטגוריה של האלפיון העליון במגזר הקולינרי ולא משווה את עצמו לסוג של טבח ולא יותר מזה..מביקורי בARIA המקום היה די שומם במסעדה שבקומה השניה, על הבר ישבו מספר צעירים,סדר גודל של מקום זה בהשקעה כמו שהשקיעו הייתי מצפה לכות מבלים גדולה מאוד=אכזבה.

  •   כל כך נכון שזה כואב.  (לת) ורד
    • 11:44
    • 17.10.13

65 אריה והשף גמזו עגלות על פחמים  (לת) לוזר תפרן וגנב
  • 21:41
  • 29.06.13

66 שף גמזו-- תחמם מנועים! המפץ הגדול עוד לפניך! מלאך המוות
  • 21:45
  • 29.06.13

וזה יהיה כואב.

67 שגיא כהן אפילו לא הזכיר את שם השף! טמבל
  • 21:56
  • 29.06.13

כנראה שאין מה להזכיר. מיותר

68 אריה מסעדה לא טובה ולא טעימה!  (לת) נכון
  • 07:35
  • 02.07.13

69 ראיתי את האוכל ונגעלתי. מכוער ולא טעים  (לת) חיים שפירו
  • 21:25
  • 02.07.13

70 שגיא כהן, אבי אפרתי, יובל ג׳וב ויקיר אלקריב אחד שיודע
  • 19:48
  • 03.07.13

קרעו לחתיכות את מסעדת ארייה והשף גיא גמזו. כל מבקרי המסעדות הסכימו שמדובר באוכל ושירות גרוע.

71 סתם בזבוז כסף! מסעדה גרועה  (לת) חיליק
  • 22:40
  • 11.07.13

72 גמזו נכשל מהר ובענק!! חדידה הננס לשלטון!!  (לת) איתי סקולניק
  • 23:25
  • 12.07.13

73 השף גמזו צריך להתבייש בפני הצוות שלא מרוויח  (לת) איתמר
  • 18:47
  • 18.07.13

  •   גמזו המריד והסיט עובדים מרפאל לעבור אליו טלי
    • 14:35
    • 02.08.13

    ועכשיו כולם עזבו אותו כי אין לו עבודה. הבטיח להם הרים וגבעות והתבזה בפניהם. הם הבינו עד כמה הוא חארוה בארטה. בקרוב יחזור להיות סוכן מכירות עלוב מדרום תל אביב.

74 גמזוז שהשביץ והשביץ על כלום. חארטה  (לת) שחור מכוער וטיפש
  • 22:45
  • 23.07.13

75 המסעדה ממש דוחה והצוות לא אינטיליגנט  (לת) לוטם
  • 07:14
  • 24.07.13

76 מסעדה מזעזעת עם אוכל מחריד  (לת) חומי
  • 21:14
  • 26.07.13

77 שף שחצן ולא מוכשר  (לת) יואב ולין
  • 11:16
  • 27.07.13

78 כשאין עבודה אז מקפיאים הכל!! אבישי
  • 23:15
  • 28.07.13

מקום שלא עובד לא יכול להגיש אוכל טוב!! כשלון השנה!!

79 מסעדה מטופשת ללא זהות עם אוכל מחורבן  (לת) פופינה חרפן
  • 21:59
  • 31.07.13

80 אין לתאר עד כמה האוכל רע ומקושקש. בושה  (לת) חיליק ארדיטי
  • 15:06
  • 01.08.13

81 השף לא יודע לבשל ומרגישים חרא  (לת) שקרן וגנב
  • 10:01
  • 09.08.13

82 ממש ממש לא טעים ואפילו די יקר  (לת) חיים שטרית
  • 08:48
  • 10.08.13

83 3 טבחים ו 2 ברמנים..לזה קוראים מסעדה?  (לת) לזה קוראים פיצוציה או קיוסק
  • 00:24
  • 11.08.13

84 רק ביקורות גרועות. מקום עלוב ביותר  (לת) תמיר אהרונסון
  • 21:32
  • 11.08.13

85 מקום מדכא ודי נתוש. חבל.  (לת) טלי שוקנס
  • 23:11
  • 12.08.13

86 שף בדיחה הסטרית ושחורה. מחמאד  (לת) ניבי גלבי
  • 04:41
  • 16.08.13

87 גיא גמזו---- אכלת אותה בענק יא נקניק  (לת) אחמד
  • 20:46
  • 16.08.13

88 גמזו רצה לעשות כסף ולהיות סטאר!! גרוטאה  (לת) ורד
  • 21:12
  • 16.08.13

89 איך זה להפסיד כסף שף גמזוז???? חחחח  (לת) כשלון שחור
  • 00:08
  • 17.08.13

90 התפריט המעגלי.מסתיים שלב אובקרוב תפריט משולשים.. פיצות וזיווה מסטיקים וגרעינים.  (לת) טוטו מהפיצוציה ממול
  • 16:06
  • 22.08.13

91 אף פעם הוא לא היה שף ס'הכ אחראי על מלאי- עובדים ומנהל את שוטפי כלים ..  (לת) ונוסע על וספה
  • 23:40
  • 22.08.13

92 יש שופטים בירושלים!! האמת תצא לאור!!  (לת) יום הדין מתקרב ובא
  • 22:24
  • 23.08.13

93 מסעדה עצובה עצובה ושוממה שוממה  (לת) אתי פינס
  • 22:56
  • 25.08.13

94 מסעדה עצובה עצובה ושוממה שוממה  (לת) אתי פינס
  • 22:57
  • 25.08.13

95 אלוהים איזו ביקורת גרועה וקטלנית. אפרת משיח
  • 19:28
  • 27.08.13

לא מתקרבת לשם. קראתי ושמעתי עוד ביקורות גרועות. והחוצפנים האלה עוד גובים מחירים של מסעדה יוקרתית!! שיחכו לי בסיבוב.

96 מסעדה גרועה ומטופשת. חרא שירות ואוכל בעע  (לת) חיים פנחסי
  • 19:35
  • 16.09.13

97 ביקרנו אמש במסעדה ונהננו מאוד! יוסי
  • 09:30
  • 17.09.13

האוכל היה טרי ומקורי והאוירה נעימה מאוד. גם השירות היה טוב. בהחלט נחזור שוב

98 המקום יפה אבל האוכל והשירות קטסטרופה!!׳  (לת) חיים פולנסקי
  • 17:14
  • 17.09.13

99 היינו והחזרנו את כל האוכל! בלתי אכיל  (לת) שימי יום טוב
  • 09:18
  • 18.09.13

100 גיא גמזו היה סוכן מכירות של קפואים!! שף?  (לת) טבח
  • 23:14
  • 19.09.13

101 Aria זו המסעדה הכי גרועה בארץ!! מזעזע!!  (לת) אתי גולן
  • 09:44
  • 20.09.13

102 גיא גמסו צריך להתבייש. לא שף ולא נעליים!  (לת) חיים גזוז שחור
  • 06:27
  • 21.09.13

103 אני התרשמתי לטובה, מהאוכל הנהדר והעיצוב המשגע.  (לת) רונית
  • 13:07
  • 06.10.13

104 ביקורת הכי גרועה שקראתי  (לת) ורד
  • 22:42
  • 11.10.13

105 הייתי חייבת לאכול שם רק כדי לחוות את דעתי חובבת מסעדות
  • 13:59
  • 16.10.13

לדעתי מסעדת ARIA היא אחת המסעדות הטובות בעיר. נהנתי מכל ביס ומהמנות המדהימות. הגעתי עם חוסר ציפיות והופתעתי לטובה. ממליצה בחום לכולם להגיע בעצמם ולהתרשם. בלי דעות מוקדמות על השף גיא גמזו, שלדעתי מצליח לייצר מנות מופלאות ומלאות בכשרון אמיתי. פשוט טעים!

106 מסעדה מזעזעת לכל הדעות  (לת) פפירו
  • 07:48
  • 17.10.13

107 אריה ממש טעימה - אני לא מבין על מה כל התגובות הקשות אלי
  • 11:56
  • 17.10.13

יותר מזה - עושה רושם שיש פה כאלה שלא אכלו בכלל שם ופשוט באו לעשות סבוטאז' בכוונה. לא לעניין.
אפשר להתווכח על המקום, על הסגנון ועל המחירים. לדעתי המסעדה טובה, האוכל טעים, האווירה נעימה ויש תמורה למחיר.

108 מסעדה מעולה, הייתי שם אתמול! אווירה טובה ואוכל פשוט טעים  (לת) גלי
  • 12:36
  • 17.10.13

109 סלט קיסר שלהם היה מצויין. עד עכשיו אני מפוצץ.....  (לת) סמי
  • 13:23
  • 17.10.13

110 מסעדה מחורבנת ודי כושלת  (לת) קובי
  • 21:57
  • 17.10.13

111 מקום לא בטיחותי. מחא מדרגות מסוכנות שף שבור ידיים
  • 23:02
  • 17.10.13

אפילו השף נפל ושבר שתי ידיים ואף

112 השף המתעופף עף מהמטבח היישר לרחוב  (לת) שף מצופה בגבס
  • 14:23
  • 18.10.13

113 שף בלי ידיים יבשל עם הרגליים????  (לת) אורלי הבטאטה
  • 14:26
  • 18.10.13

114 שף נטול תנועה. בהרכבה עצמית  (לת) ידיים ארוכות
  • 18:28
  • 18.10.13

115 מדרגות מסוכנות ביותר. השף שבר 2 ידיים  (לת) סכנת החלקה
  • 23:43
  • 18.10.13

116 שף על מצב״ שקט״. בהדבקה  (לת) עדי
  • 17:23
  • 20.10.13

117 שף במבצע! חצי חינם. כדאי לכם רק היום  (לת) חיים גמזו
  • 16:19
  • 31.10.13

118 מעולה מיכל
  • 15:33
  • 01.11.13

הרבה זמן לא היתה לי ארוחה כזאת מעולה.

119 קודם תלמד לבשל ואז סע ליפן  (לת) יוני
  • 23:36
  • 07.11.13

120 שף גמזו מסיים שנה במסעדה ריקה ועצובה  (לת) הדבר הבא????
  • 00:03
  • 08.11.13

  •   שגמזו יאכל את הכובע עם כל הדיבורים והצלצולים שלו חמודי גזוזי
    • 00:37
    • 14.11.13

    עגלה מטופשת וממוחזרת. כשלון מהיר ואכזרי! פדיחה. אבל חמורים לא ביישנים

121 אולי שמישהו יגיד כבר לשף שאין לו את זה!! הפילהרמונית המוסלמית
  • 17:52
  • 09.11.13

אין פשוט אין. אוכל גס ומטופש

122 העיקר גמזו אני ואני ואני ומה יצא?? פדיחה ובושות מוות חמגי
  • 00:42
  • 14.11.13

אבל חמורים לא מתביישים. מכלום. חארטה

123 קיבלת מה שמגיע לך איש קטן ולא חכם. צחוק מי שצוחק אחרון
  • 06:18
  • 15.11.13

ובעיקר חקיין עלוב ולא מוצלח. אחחחח

124 ביקורת על האוכל במסעדה Kara
  • 16:03
  • 18.11.13

לאחר שקראתי את הביקורת מאוד רציתי לענות אך לא ליפני שאני סועדת במסעדה האריה אצל השף גמזי מה שנישאר לי לכתוב זה בושה וחרפה לאותם אנשים רעים שיש להם משהו אישי אם השף והם קוטלים את האוכל המשובח והשירות האדיב והאווירה החמה במסעדה שמאוד נהננו והמחירים יותר זולים מירפאל מומלץ בחום לקוראים היקרים אל תתרשמו מההשמצות של הכותבים תנסו בעצמכם

125 המקום מאד יפה ומושקע אבל האוכל קטסטרופלי ומלוח  (לת) כנרת
  • 02:08
  • 19.11.13

126 מסעדה נהדרת, ממש נהננו,  (לת) רונה
  • 17:36
  • 20.11.13

127 ארייה סלט חצילים במיונז
  • 08:40
  • 27.11.13

רפי כהן יאאאאמשועמם, אתה מסכן!!!

128 מי יודע? אולי גם כאן השף הוא מין גאון מינימליסטי שכזה? אולי.(מתוך הכתבה) למי שפספס Hagit
  • 00:00
  • 29.11.13

מנות מיוחדות או מנות שחסרות?", שאלתי את המלצרית הצוהלת ב"אריה". "לא, שום דבר". "רגע, תן לי לבדוק". הלכה, בדקה ו"כן, יש לנו מנה מיוחדת אחת, מאחר שהיא חדשה, אני מרשה לעצמי להקריא מהדף". היא הקריאה את המנה, "סלט קיסר ים", בשבע שגיאות, ואז נזכרה: "אה, כן, אין גם את המנה העיקרית של הקלמארי. אנחנו עושים את המנה הזו רק עם קלמארי טרי ולא הגיע". "אז אני מבין שגם המנה הראשונה של הקלמארי חסרה". "לא, היא דווקא ישנה". "רגע, אותה אתם עושים מקלמארי לא טרי?" "לא, אותה עושים מראשים ורגליים, וזה משהו אחר". "תני לי להבין: אין קלמארי טרי, אבל יש ראשים ורגליים של קלמארי טרי?"
שגיא כהן תמשיך לעדכן אותנו לא רק בטיב גם במחיר , אוהבת אותך.
בכסף של מחיר מנה מאיכילים משפחה בשבוע.
מחיר שמציעים למנה 451 ש .

129 מי יודע? אולי גם כאן השף הוא מין גאון מינימליסטי שכזה? אולי (ציטוט מהכתבה) Hagit
  • 00:18
  • 29.11.13

יש מנות מיוחדות או מנות שחסרות?", שאלתי את המלצרית הצוהלת ב"אריה". "לא, שום דבר". "רגע, תן לי לבדוק". הלכה, בדקה ו"כן, יש לנו מנה מיוחדת אחת, מאחר שהיא חדשה, אני מרשה לעצמי להקריא מהדף". היא הקריאה את המנה, "סלט קיסר ים", בשבע שגיאות, ואז נזכרה: "אה, כן, אין גם את המנה העיקרית של הקלמארי. אנחנו עושים את המנה הזו רק עם קלמארי טרי ולא הגיע". "אז אני מבין שגם המנה הראשונה של הקלמארי חסרה". "לא, היא דווקא ישנה". "רגע, אותה אתם עושים מקלמארי לא טרי?" "לא, אותה עושים מראשים ורגליים, וזה משהו אחר". "תני לי להבין: אין קלמארי טרי, אבל יש ראשים ורגליים של קלמארי טרי?
ציטוט מהכתבה.
לקרא פעמיים את הכתבה ולא להאמין...
והמחיר המחיר 451 ש סל קניות למשפחה לשבוע ..
שגיא כהן -תמשיך לעדכן אותנו בטיב המנות וגם במחיר.

130 שף בחסד תחתון!! משכמו ומטה. נטול כשרון  (לת) שף בן דוד
  • 03:51
  • 14.12.13

131 השף המזוייף הרס את המקום ומקפלים תבאסטה חיים פנחס
  • 10:05
  • 04.01.14

יאלה חאפף יא אהבל עלוקה

132 אני מכיר את גמזו מהגן שחצן הוא לא  (לת) גומל
  • 15:08
  • 27.02.14

133 מכירה את גמזו-ורוב התגובות פה הם על בסיס גילה
  • 19:43
  • 27.02.14

אישי,הוא לא אדם נחמד

הירשמו לניוזלטר אוכל, יין ומסעדות
קבלו את כל הביקורות, הכתבות, המתכונים והחדשות אליכם למייל בכל ראשון וחמישי בשעה 12:00
ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות
נא להזין כתובת מייל חוקית
פרוייקטים מיוחדים
פרוייקטים מיוחדים