מסעדת "מכמורת": לדוג במים מעוצבים

הטחינה והלחם הירושלמי היו ההברקה העיקרית במסעדת הדגים “מכמורת” בשוק מחנה יהודה, שרוב דגיה - הו פארידה אומללה - באו מחקלאות ימית. אבל הכל הוגש יפה, גם הסלטים המתקתקים

תגידו אתם: מוגזם לצפות ממסעדה שהלוגו שלה "ים של דגים" להגיש דגי ים? לא סביר לצפות ממסעדה שמופעלת בצמוד לחנות דגים שיהיה בה מבחר לא שגרתי של סנפיר וקשקשת? "מכמורת", מסעדת דגים חדשה בשוק מחנה יהודה, זיהתה נישה מבטיחה. אחרי שז'אנרים עממיים דוגמת שיפודיות ורומניות זכו לשדרוג אסתטי, כמעט התבקש מאליו לשדרג ז'אנר פופולרי נוסף: מסעדות הדגים. כן, אותן מסעדות שבהן במחיר הדג נכללת גם ערכת הסלטים. בקיצור, הרעיון – והאחראים עליו, בעלי "מכמורת" הם גם בעלי ה”פישנצ'יפס” ברוך המוניטין – היו הבטחה כבירה. לדאבון הלב, זה גם היה סדר הגודל של האכזבה. הרגע שבו בלון הציפיות התפוצץ במדקרת אידרה חדה היה רגע...

כתבה זו זמינה למנויים בלבד

רוצים להמשיך לקרוא?

הירשמו חינם לאתר או לחצו כאן לרכישת מנוי ב-4.90 ₪ בלבד לחודש הראשון. כבר יש לכם מנוי?



תגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות