המהדורות הדיגיטליות של הארץ - באתר בסמרטפון ובאייפד - חודש ראשון ב-4.90 ₪ בלבד
מצטרפים ומשדרגים לאחת מחבילות התוכן האיכותי של הארץ. עכשיו במבצע! רק 4.90 ₪ לחודש הראשון. נסו עכשיו >>
הרשמה למערכת
שם פרטי
שם משפחה
דוא"ל
בחר סיסמה
הקלד סיסמה מחדש
אזור מגורים
 ?נרשמתם בעבר לאתרי קבוצת הארץ התחברו   |   שחזרו סיסמה

"המוציא": המסעדה של אבי לוי משאירה טעם של עוד

המסעדה החדשה של זוכה "מאסטר שף", היא מקום יוצא דופן. בשלב הבא על לוי לנסות לעדן את המנות המסורתיות המצוינות שלו

אם היתה תחרות על השם המוצלח ביותר למסעדה חדשה, "המוציא", מסעדתו של אבי לוי - כן, הוא - היתה לוקחת בהליכה. השם הזה מוצלח פעמיים: ראשית, כי הוא שם עברי עתיר רבדים למסעדה (שבמשחק אלגנטי על השם, מקפידה להגיש חלות ירושלמיות משובחות). שנית, בגין הביוגרפיה של הבעלים. לוי, כפי שיודע כל מי שנחשף לסיפורו ב"מאסטר שף", הוא איש שיצא, והוא מברך על כך בכל יום.

הזכייה ב"מאסטר שף" היא, לטוב ולרע, נקודת המוצא של המסעדה הזאת. לטוב, מכיוון שספק גדול אם לוי, איש שיודע לבשל, היה מקבל הזדמנות לפתוח מסעדה אלמלא זכה. לרע, מפני שיש חשש שאנשים יטרחו להגיע למסעדה הזאת, רק כדי להכיר את האיש שחיבבו בטלוויזיה. מנגד, אחרים לא יעלו על דעתם להגיע, כי יחשדו שהמסעדה היא רק קוריוז. וזו תהיה טעות. פעמיים. כי "המוציא" היא לא רק מסעדה טובה מאוד, אלא גם מסעדה יוצאת דופן שראויה למלוא תשומת הלב.

ובכל זאת, בלי משהו על "מאסטר שף" אי אפשר. דומה שניצני הקריירה של לוי מלמדים שלתוכניות הריאליטי יש לפחות תפקיד חשוב אחד בחיי הרוח שלנו. הן סוג של הזדמנות למי שנדחק אל מחוץ למעגל ההזדמנויות. ואם על כל שלוש עונות של תוכניות ריאליטי נקבל אפילו אדם מוכשר אחד, דוגמת לוי - שזכה להזדמנות - דיינו. או, כפי שמקובל לנסח זאת באקדמיה: נינט שולתתתתתת.

"המוציא" בירושלים. בין מקצועיות ללבביות
"המוציא" בירושלים. בין מקצועיות ללבביות. צילום: אמיל סלמן

אבל הזדמנות היא לא יותר ממקפצה. וכדרכן של מקפצות: מפתה מאוד לקפוץ מהן למים בשלל סלטות. לזכותו של לוי ייאמר, שהוא לקח את המקפצה שהוצעה לו, ירד ממנה בתבונה ונכנס זהיר-זהיר אל המים.

עוד צעד

זו מסעדה שבה לוי מבשל בדיוק מה שנוח לו: אוכל אלג'יראי מסורתי. אוכל, כמעט מפתה להיגרר לקלישאה, שנראה כאילו יצא תחת ידה של הדודה האלג'יראית הבשלנית. או, אם תרצו: אוכל ביתי; להבדיל מאוכל עממי.

זו מעלתה הגדולה של המסעדה - זה אוכל שמבושל ברגש ונאכל בהנאה - וזו גם נקודת התורפה שלה. מכיוון שזה אוכל - כבר אמרנו - של דודה אלג'יראית. כלומר: עדיין לא בכל המקרים אוכל של מסעדה. וזה יהיה מבחנו הבא של לוי: האם הוא יצליח להוסיף לאוכל - הטעים, ועל פי כל הסימנים גם הפופולרי - ליטוש מסעדתי.

במה דברים אמורים? שתי דוגמאות. יש ב"המוציא" מנת סיגר ממולא שקדי עגל. מנה יוצאת מהכלל. מעטפת הבצק דקה, הסיגר עבה והוא מלא בתבשיל שקדי עגל שמנוני; תאוות לבו של כל מי שאוהב את הנתח הזה. המנה נדיבה: שלושה סיגרים שמוגשים עם מטבלי טחינה חמצמצה ותבשיל פיקנטי. אוהבי שקדי עגל ילקקו את האצבעות.

ומה עם אלה שלא? זה בדיוק המבחן. ללוי, עד כמה שניתן להתרשם, יש מספיק תבונת מעשה לקחת את המנה הזאת ולעדן אותה קצת, כך שמי שאוהבים שקדי עגל ימשיכו ללקק את האצבעות, ומי שלא - ייהנו בכל זאת. בינתיים מרקם שקדי העגל שולט במנה והופך אותה למנה ליודעי חן.

או מנה אחרת, משובחת גם היא: דגים בשרמולה. שרמולה הוא רוטב אלג'יראי לדגים, שבבסיסו פלפלים ולימונים (מתוך מודעות מלאה לכך שאני מכניס עכשיו מרצוני החופשי את צווארי לעניבת התליין, אעז להעיר שהרוטב דומה לרוטב הצ'רמלה המרוקאי, אלא שחמיצותו מודגשת יותר. אני משוכנע שברגע זה בקיאים בני שתי העדות מוכנים לתלות אותי).

הרוטב של לוי, שמלווה אצבעות דגים מטוגנות, מורכב וטעים. יש בו חמיצות עדינה (לימונים כבושים?), חריפות מתונה והוא עוטף את אצבעות הדגים בטעמים שכל אחד מהם מוכר וידוע, אבל שילובם יחדיו מקורי ויוצא דופן. ובכל זאת: יש לאן להתקדם.

השלב הבא, מבחינת לוי, יהיה לקחת את המנה המסורתית הזאת (ולהתעלם מהמחאות הנמרצות של כל מי שמצאו ברוטב נוסטלגיה) ולעדן אותה. לעשות את המהלך השפי. כלומר למצוא דרך לשמור על טעמיו ומורכבותו של הרוטב, אבל להפחית את כמות השמן בחצי. ובאותה הזדמנות: לדקק קצת את עובי מעטפת הפירורים של אצבעות הדגים. קצת דק יותר, קצת עדין יותר, ובסופו של דבר: אפילו הנוסטלגים יודו לו.

ושוב, שלא יהיו אי הבנות: זו יופי של מנה, ואשמח לפגוש בה שוב גם ככה, אבל ההרגשה שלי היא שלוי מסוגל ליותר. לעוד יותר. הסיבות להרגשה הזאת? ההנאה שהפקנו מכל צלחת וצלחת.

חוכמת הסלק

הארוחה נפתחה באוסף צלוחיות של סלטים על חשבון הבית: מטבוחה, סלט סלק, סלט חצילים, סלט מנגולד פיקנטי, ירקות מוחמצים וטחינה חמצמצה. טובים, טריים ולא שגרתיים. שניים התעלו.

ראשית, סלט המנגולד: חריפות עדינה, תיבול מיומן. סוף סוף מישהו שיודע להשתמש בכמון כליטוף ולא כסטירה. שנית, דווקא סלט הסלק. סלק הוא ירק בעייתי: אלוהים נתן לו צבע נפלא, אבל טעם בנאלי. בגלל הצבע הוא פופולרי להפחיד. בדרך כלל, סלטי סלק מקשטים את השולחן, לא יותר.

הסלק של "המוציא" אחר: לוי משתמש בשיטת אידוי בשמן מתחת לכיסוי סוכר, שמצד אחד מרככת את הסלק ומצד שני מחדירה לתוכו טעמי כמון, שאטה, שום ושמן זית שהופכים את מרקמו למלא טעם. אלה קוביות סלק רכות, שבניגוד למצופה מסלק יש להן - הפתעה, הפתעה - ערך מוסף.

אחר כך הגיע מעקוד: פשטידת תפוחי אדמה ועשבי תיבול. כאן לוי כבר עשה את המהלך השפי: המעקוד קליל, עשיר טעם ומגיע עם רוטב אדמדם ופיקנטי שמעשיר אותו בבנות טעם נוספות. זו מנה קלאסית של בישול ביתי בגרסה מסעדתית: כל הטעמים, אבל בקלי קלות.

על סיגר שקדי העגל ואצבעות הדגים בשרמולה, שתי מנות מהנות, כבר התעכבנו. לצדן הגיעה עוד מנה מצוינת: קציצות אלג'יראיות על תבשיל כרוב עם בצל. מתברר שקציצות זו בכלל המומחיות כאן. בערב - המסעדה פתוחה בערב רק בימי רביעי וחמישי, חלק מההימנעות מקפיצה נחפזת למים - יש רק סוג אחד של קציצות. בצהריים יש עוד שניים.

אם לשפוט לפי הקציצות שאכלנו, שווה להגיע מוקדם. מעבר לאיכותן המעולה ומרקמן הפריך, הקציצות האלה היו מנה שלמה. כלומר, זה לא שדחפו לידן כרוב. הכרוב החלק והנגיס, עם טעמיו המתקתקים-חמצמצים, היה ליווי מושלם לקציצות. הן היו פריכות, הוא היה חלק; הן היו פיקנטיות, הוא היה מתקתק; הן היו חומות, הוא היה כתמתם. יופי של קציצות ויופי של מנה.

לקינוח קיבלנו יויו אלג'יראיות - ושוב, אני לא נכנס למחלוקת הבין-עדתית על מה הוא יויו כהלכה - שהן עוגיות עגולות, פריכות ומלאות כל טוב, ואת אחת מפסגות הערב: סיגר ממולא פיסטוק עם ז'אבן. הז'אבן הוא אחד מגיבורי המימונה. מדובר בחלבונים שמוקצפים שעה ארוכה עם ציר סוכר (לוי מתבל אותו בקצת למון גראס: הברקה), עד שהוא מקבל מרקם סמיך שמזכיר מצד אחד את הזביונה (מכאן שמו), ומצד שני נוגט רך.

הגרסה של לוי מבהירה מיד מדוע הז'אבן משמח כל כך את חוגגי המימונה: הוא נהדר. עד כדי כך, שלמרות איבתי המוצהרת לקינוחים מתוקים מאוד, מיהרתי והזמנתי עוד אחד. משהו במרקם ובעידונים שלוי הצליח להקנות לז'אבן שלו, שבה את הלב. כמו, בעצם, המקום כולו.

"המוציא" היא מסעדה אישית במובן הטוב של המלה: שירות שהצליח למצוא במהירות את האיזון בין מקצועיות ללבביות אמיתית, עיצוב פשוט ויפה, עם מטבח פתוח שמזכיר גרסת ענק למטבח ביתי, ואפילו מוסיקה טובה. אבל עיקר העיקרים הוא האוכל הביתי האלג'יראי. שניהם אינם חזונות נפוצים במסעדות שלנו, ושניהם, כמו הז'אבן, משאירים טעם של עוד. מכל הבחינות. *

"המוציא". משיח בורוכוב 4, ירושלים. טל' 6310050-02

חשבון בבקשה

סלטים עם חלה טרייה על חשבון הבית

מעקוד (פשטידות תפוחי אדמה) 32 שקל

סיגר שקדי עגל 47 שקל

בולט - קציצות אלג'יראיות על תבשיל כרוב 54 שקל

דגים בשרמולה 43 שקל

יויו - עוגיות 19 שקל

סיגר פיסטוק עם ז'אבן 21 שקל

סודה (x2) 24שקל

טיפ 30שקל

סך הכל 230 שקל




הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

 
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות 01 שטויות: אם הוא יודע לבשל אוכל עממי, שלא ישנה אותו! מודרניסט
  • 17:57
  • 29.06.12

תגיד, זה מה שהיית אומר למסעדה עממית בליון או נאפולי? לעדן את המנות המסורתיות, לשכנז אותן? ההפך. המטבח היהודי בתפוצות הוא אחד המעניינים בעולם, ובמובנים רבים הולך ונכחד. אז עד שמישהו עושה משהו מדוייק - לדבריך - אז להגיד שזה לא מסעדתי? פחחחח.

  •   אוכל בית * - לא עממי  (לת) -
    • 21:27
    • 29.06.12

  •   בדיוק, אוכל ביתי - כמו, נגיד, תבשיל קיבה בסיציליה, או מקלובה אצל אבו טאהר בשוק הקצבים... למה לשנות? לעדן? מודרניסט
    • 00:08
    • 01.07.12

    בדיוק, אוכל ביתי - כמו, נגיד, תבשיל קיבה בסיציליה, או מקלובה אצל אבו טאהר בשוק הקצבים... למה לשנות? לעדן?

02 230 ש"ח?  (לת) המבקר העירום
  • 18:07
  • 29.06.12

03 expensive! !malkas warning
  • 16:57
  • 30.06.12

was good!
small portions
!flavors-excellent....

04 סלק, טעם בנאלי?! כנראה לא טעמת קובה שוונדר מימך.  (לת) לא בנאלי בכלל!
  • 14:24
  • 01.07.12

05 משמח לשמוע שהוא בדרך הנכונה  (לת) לילך
  • 19:16
  • 01.07.12

06 לכותב ולאבי  (לת) מפרגן
  • 07:21
  • 03.07.12

07 חבל שזה כל כך יקר מפרגנים אבל
  • 09:01
  • 03.07.12

בסופו של דבר הוא יהיה כמו מחנהיודה אולי טעים מאד אבל נורא יקר הייתי שמחה לעשות ממנו מסעדה קבועה ולבנות מערכת יחסים , ולא לבוא פעם פעמיים בשנה. במחירים האלה זה לא יקרה!

08 אוח, בא לי. צריך לנסוע לירושליים... אני
  • 13:53
  • 03.07.12

בחור נשמה, הגיע הזמן לטעום את האוכל שלו.

09 משיח ברוכוף, לא בורוכוב, תיכף תשכנזו גם את האוכל :)  (לת) נון
  • 01:07
  • 04.07.12

10 מסעדה מצוינת ניר
  • 11:52
  • 26.07.12

מעבר לעיצוב הנעים, השירות המצוין, והאווירה הנהדרת, האוכל היה נהדר. לדעתי, כלל לא מדובר במחירים יקרים וגודל המנות היה מדויק ונדיב.
מומלץ מאוד מאוד!!

11 אני סועד ומבשל לא מעט ואני בא מבית של אוכל מרוקאי א-ב-ל! עמרי
  • 01:36
  • 19.08.12

האוכל היה לא טעים, השירות גרוע, האוכל עצמו (שהוא הנושא האמיתי) היה אוברקוקד ומפוצץ בכמון! ושאף אחד לא יגיד לי שאוברקוקד זה אוכל של בית ושהפרזה בתבלינים זה אוכל של בית כי אני יודע יפה מאוד מה זה אוכל ובטח אוכל של בית! תודה.

  •   מסעדה עם מנות קטנטנות שירות מזעזע מחיר ענק מלכה
    • 15:12
    • 19.08.12

    מתה על אבי .יש כאן להפריד.אבי הוא מדהים וצנוע ולא מכור ,והכל,אבל אני מזהירה .האוכל מועט ,השירות מנסה להיות טוב אבל לא מצליח והמחיר הוא שערורייתי.
    אבי הוא מדהים.תוריד מחירים,כי העסק הזה לא יזיק מעמד ככה!חיים כהן המנטור הוא חיים מנטור שעושה הרבה מעבר למסעדנות לאבי יש רק כישרון גדול לא יחסי ציבור לעד!

  •   תתעלמו משתי התגובות מעלי. לא מבינים מהחיים!  (לת) אריאל
    • 10:53
    • 27.08.12

12 עונג של מסעדה . אבי יש לך ידי זהב, מאחלת לך הרבה הצלחה . הזמנו כמעט את כל המנות בתפריט וכולן היו טעימות עם תחושה מחבקת של בית  (לת) חיפאית שבטוח תחזור....
  • 05:35
  • 24.08.12

13 מסכימה עם הכותרת יהודית
  • 23:56
  • 29.08.12

אוכל טעים, שירות נחמד מאוד אבל אכן אינו מלוטש מספיק ולא במובן ה"פלצני" אלא במובן של אנינות. חסר העידון. להפחית את השמן בדחיפות. בכל הצלוחיות נותרה שלולית שמן כתום והמפיות הפכו ספוגות שמן תוך שניות ספורות.

14 יש גם מנות טבעוניות חוץ מסלטים?  (לת) סקרנית
  • 09:11
  • 16.09.12

15 הייתי שם, פשוט מעולה  (לת) ליבי
  • 09:51
  • 16.09.12

16 230 שקל ליחיד?חבל לא יחזיק מעמד הרבה זמן  (לת) ליבנת
  • 13:38
  • 23.09.12

17 טעים טעים וזול יחסית  (לת) רעות
  • 16:20
  • 23.09.12

18 אדורה ת"א גילית יצחקי
  • 09:42
  • 29.09.12

האם זה אותו שף מאדורה ת"א?

19 אבי אתה מלך הבישולים אבל המחירים גבוהים מדי. תולי
  • 13:55
  • 02.10.12

עדיין שאנשים הולכים למסעדת מאכלים ביתים מצפים לקבל מחירים סבירים ולא מחירים של מנות שף. קציצות 54 שקל? שתיהיה בריא אבל המחירים מבריחים לקוחות.

20 המון ציפיות ולבסוף- אכזבה מאיה
  • 11:58
  • 05.10.12

כל כך ציפינו להגיע למסעדה שפשוט התאכזבנו.... המנות היו קטנות.... היויו שכל כך שיבחו לא היו טעימות....
עד ששכנעתי את החבר'ה שלנו עפ"י המלצתם של חברים להגיע למסעדה, מאוד התאכזבנו... חבל!

21 ביקורת מסעדת המוציא אלון ברזלי
  • 13:37
  • 05.10.12

כגודל הציפיות כך גם גם האכזבה.
אכלנו בחו"המ סוכות, 6 אנשים שמבינים באוכל, ופתוחים לסוגים שונים של מאכלים. לצערי כולנו הסכמנו שהאוכל בינוני למדי, ולא עשוי כהלכה.
הסיגרים הממולאים בבשר ושקדי עגל נטפו שמן, הממולאים של אמא היו עם אורז דייסתי (בישול יתר) הקציצות האלגיראיות היו עם טעם שרוף, המעורב היה מלוח מאד ויבש, והכרובית המטוגנת קשה.
רק הירקות החתוכים היו כמו שצריך.
חבל מאד שזה מה שקבלנו במקום כה מבוקש ומהולל ע"י המבקרים.
אנחנו לא נחזור לשם יותר.

  •   מבינים באוכל?? למה לא
    • 04:36
    • 06.10.12

    מי שרושם שהוא מבין באוכל ואחר כך רושם אנחנו לא נחזור לשם הוא לא בן אדם שמבין באוכל כי א. יש פעמים שיוצא לא טוב וזה קורה לפעמיים צריך לנסות כמה פעמים ואז מתאהבים בדיוק כמן סושי בהתחלה זה. פשוט מגעילללל ובשניה זה נחמד ובשלישית אי אפשר לעצור טז תפרגן קצת לא יזיק לך. יעקב בן שושן ארהב לעולם לא ביקרתי במסעדה שלו

22 המוציא עוזי
  • 10:22
  • 12.10.12

היינו אתמול , זוג. הושבנו לבקשתנו בחוץ ע"י מארחת חייכנית קיבלנו לשולחננו סלטי פתיחה בליווי חלה טריה. הסלטים סבירים, לא יותר אך טריים.
מנות שנבחרו- קציצות אלגיראיות ,דג עם תפוחי אדמה וסיגר עוטף מח.
הדג טעים אך יבש, הקציצות מבשר טוב אך תבשיל הכרוב המשמש להן אכסניה שרוף.
המח נבלע בתוך הסיגרים. חומר גלם אציל אשר סורס טעמו ורוטב השמן-פפריקה היה מיותר.
לקינוח-סיגר פיסטוק-סביר.
סהכ 231 שח.
אומר זאת כך,יונית.... האוכל סביר עד סתמי. לא מבין את ההתלהבות ויחסי הציבור המטורפים. כל חד מאיתנו מכיר מסעדות פועלים זולות אך טובות יותר.
ציפיתי ליותר איכות ולא כך היא. אמנם לא יקר אך האוכל לא מעלף
ומעיד על רמת בישול בינונית.
אלה הן המנות של גמר מאסטר שף !?!? לא ברור,חיים כהן השתגע !!!!

23 צריך להקפיד מה לוקחים הייתי שלוש פעמים
  • 07:04
  • 19.10.12

לצער הלב לא מדובר במסעדה שאפשר לכת על כל מנה בתפריט. המנות המסורתיות היו פחות מוצלחות (דגים בשרמולה, הרטבים האלג'יראים למיניהם). פעם אחת הלכתי עם בת זוג, אחר כך עם חבר, ובסוף לבד. אני היחיד מהאנשים שאכלו איתי שם שמעוניין שוב לחזור לשם.

חבל.

24 המוציא ירושלמית
  • 20:53
  • 03.11.12

אכלתי שם השבוע, האוכל היה פשוט נוראי.
חריף מאוד, מלא כמון, מלא שמן. הזמנתי שלוש מנות
שונות וכולן היו נוראיות כולל הסלטים בפתיחה.
אכזבה גדולה מאוד מאוד...

25 המוציא מסעדה ליאור
  • 11:26
  • 05.11.12

אוכל גרוע טפל לא מומלץ בלשון המעטה

26 מחיר מעלות
  • 19:37
  • 05.11.12

האוכל היה טעים אבל יקר

27 יקר לטעמי פאני
  • 01:27
  • 09.11.12

חבל שהמחירים לא יותר עממיים. אם לא מאסטר שף לא היו מגיעים לשם. והיה חביב לו המחירים היו נמוכים יותר

28 לא נהנינו האוכל מבושל עם המון שמן.השירות היה מצוין.  (לת) אילנה
  • 08:15
  • 22.11.12

29 ביקורת על המסעדה חנה ואזנה
  • 09:02
  • 22.11.12

חבל.. חבל.. הכוונה של השף טובה ,אבל התוצאות מחרידות.
אוכל טבול בכמויות שמן מזעזעות , לא טעים ,מחירים יקרים ביותר ללא כל הצדקה. הזמנתי מוסקה ( מנה מיוחדת של אמא של אבי ) לא מצאתי את החצילים ולא את הבשר... רק תפוחי אדמה טבולים בשמן וללא טעם.. המסעדה לא תשרוד לצערי.

30 הייתי והתעלפתי שחם יעל
  • 08:56
  • 23.11.12

אתמול היינו 3 אנשים במסעדת המוציא ... יודעים לאכול .. אוהבים לאכול... ומבינים בבישול... מקבלת הפנים וההושבה מאירת הפנים דרך מבטו החולמני משהו של אבי ברקע מסעדה מתוקתקת מקצועית והאוכל .. הכי קרוב לגן עדן פתיחים עם לחם טחינה עולש סלק ... בחינם וטעים דרך הארטישוק הטרי הממולא הממולאים הנימוחים בפה ומשאירים טעם ענק! דרך הכרובית המדויקת וקציצות הבולט שאינן דומות לשום דבר שאכלתי בחיי ! דרך סיגר ממולא ברוטב מרשמלו .. עזבו שטויות ביתי עדתי אלוהי !!!! לי לא היה אכפת למות מפיגוע כשיצאתי מרוב שנהנתי יישר כוח !! קשה למצוא הנאה כזו במחיר שפוי בימנו שאפו שאפו

31 המבקר טעה בחשבון, ארוחה ליחיד עלתה לו 270 ש"ח  (לת) שרון
  • 08:36
  • 24.11.12

32 מדהים! אני
  • 13:25
  • 30.11.12

השירות המזמין, הםרגיות הממולאות והאנטריקוט ממולא בקר ומלווה בבטטה ערושלמית, מוגש בצורה נקייה ויפה! מדהים נבוא שוב!!

33 אכזבה!!! ורד
  • 10:13
  • 05.12.12

שירות מזעזע, כוסות מלוכלכות, מנות קטנות ומחיר גבוה מאוד!!!! מעולם לא יצאנו רעבים ממסעדה ואצלך אדון אבי זה קרה!!!

34 לרוץ ולקוות שיהיה לכם מקום טעים בטירוף!
  • 18:35
  • 12.12.12

לסיכום: יאמי

35 איזה כשרות יש במיסעדה?? איך בא לי לבוא לאכול.... יוכבד
  • 23:43
  • 25.12.12

אין על הבישולים של אבי

36 אכזבה עודד
  • 00:50
  • 01.01.13

אינני מבקר מסעדות ואיני מתיימר להיות כזה. אני רק רוצה לספר איזו חוויה מאכזבת היתה לי לאשתי ולעוד 2 זוגות חברים היום. ראשית שפו גדול לשירות ולמלצריות האדיבות, הן היו החלק הטוב במסעדה. הזמנתי מנת סיגרים ממולאים בשקדי עגל, קיבלתי זוג סיגרים שטגנו בשמן כניראה לא חם והיו ספוגים בשמן, שקדי העגל היו טפלים וממש לא טעימים והמחיר לשני סיגרים הזוי ממש 49 ש"ח. הכרובית היתה טעימה לדעתי ומחירה 39 ש"ח לכמות שבמסעדות סבירות קוראים לגודל המנה הזו ט ע י מ ו ת !!!
2 הנשים הזמינו דג דניס שהגיע כאילו שכחו אותו במחבת.
חברי הזמין מעורב ירושלמי וקיבל מנה מניטורית בתוך מחבת בקוטר 12 ס"מ שחלקה הלא קטן הכיל א ו ר ז ....
אמרנו טוב, נמשיך לקינוחים בהם היו 2 סיגרים ממולאים בפיסטוקים הטבולים בזבן נוזלי מידי וכן, עוגיות זיזי העשויות משקדים וקוקוס שהיו יבשות מאוד.
בקיצור, נפילה אמיתית .
לסיכום- מנות קטנות מאוד, הטעם החסר, אוכל ספוג בשמן, דג עשוי יותר מידי. הכל לא הצדיק את המחיר הגבוה !!! חבל

37 אחת המסעדות הגרועות אוכל טפל שרות גרוע בקיצור ממש לא!!!  (לת) ג'ק
  • 22:50
  • 09.01.13

38 מסעדת המוציא racheli
  • 16:13
  • 10.01.13

חובה לטעום , כל מי שהיה שם ממליץ בחום .

מחר אנחנו נוסעים לשלג ולהתפנק במסעדת המוציא ...

39 הפער בין הכתבות, לבין הטעמים במסעדה פשוט מדהים ! שי
  • 13:02
  • 16.01.13

הזמנו : סיגר שקדי עגל , בולט, דגים בשרמולה, פרגיות, ולקינוח סיגר פיסטוק עם ז'אבן, ומכל המנות הללו רק הדגים והקינוח היו סבירים.

לא מאסטר שף, לא טעם מיוחד, ולא תיבול מדהים.
סתם מאכלים פשוטים, טובלים בשמן, שנראה כאילו חוממו אחרי שהוכנו כמה ימים לפני כן.

בשתי מילים : אכזבה גדולה ! לא נראה לי שנחזור לשם.

40 חבל ש 300 בעלי חיים ביום הינם קרבנות ליציאתו של אבי מדרך הסמים רוברט פלנט
  • 07:06
  • 26.01.13

מבחינת אותם בעלי החיים שנשלחים הערב לבתי השחיטה - עדיף היה שאבי יפתח מסעדה אלג'יראית טבעונית.

41 אחלה מסעדה שולי
  • 11:21
  • 20.02.13

ביום ראשון בקרתי במסעדה עם חברים!!
קבלת פנים מדהימה, שרות אדיב
והאוכל טעים, כל המנות שלקחנו היו מדהימות כולל הקינוחים!!!
והמחיר מתאים לכל כיס!!! לא יקר בכלל
בטוח שנחזור

42 בחג פורים ביקרנו במוציא ויקי
  • 14:07
  • 25.02.13

הגענו בצהריים חיכינו קרוב לשעה אמרנו לעצמנו טוב אם הגענו מהמרכז ושמענו על המסעדה שווה לחכות ( אין סדר בכניסה היה בלאגן)נכנסנו והושיבו אותנו במקום שלא מתאים לארבעה אנשים בקיצור אכלנו שתינו שילמנו הוכל סביר לא יותר אוכל ביתי מוצף בשמן הזמנו טונה הייתה מאוד יבשה רצועות עוף עם בצל שחור שרוף שהעיב על המנה קציצות עם פתיתים ,,, שוב סביר ביותר במיוחד לא נחזור לשם האטרקציה כנראה של מאסטר שף משכה אותנו לנסות ,ויזואלית נראה מש טוב טעמים סבירים
בגדול סביר כמו רוב מסעדות הפועלים ,,, זו לא מסעדת שף זו מסעדת פועלים משודרגת אוכל ביתי מלא בשמן וכנראה בגלל החג היה מלא וגם אווירה של מסעדה לא הייתה שם !!!

43 מה עם שחמה ובסלה?  (לת) מלי
  • 21:05
  • 12.04.13

44 היה טעים מאוד מאוד ענבל
  • 11:58
  • 14.04.13

אכלנו בעלי ואני ארוחת צהרים, הזמנו 3 סוגי מנות ולבסוף קינוח - היה טעים מאוד ומשביע!!! ממומלץ!!!

45 המלצה מרב פרי
  • 16:38
  • 16.04.13

במילה אחת טעיםםםםם!!!!

46 בעזרת השם ניסע ונטעם מהאוכל שנשמע מעולה! רוב הצלחה איש נהדר!  (לת) בהצלחה מעמק יזרעאל
  • 10:12
  • 18.04.13

47 הכתב תאר באופן מרתק את המסעדה והאוכל. יישר כוח על הכתיבה היפה!  (לת) כתיבה מעולה
  • 10:13
  • 18.04.13

48 חלום עמי
  • 18:03
  • 30.04.13

היום נסעתי במיוחד מחולון לירושלים למסעדה של אבי ואני רוצה לספר לכם עד כמה זה היה חלום של טעם ,מנות גדולות טעימות להפליא ,,,,הזמנתי ארטישוק ממולא בפרגית וסלט ולקינוח יויו וסיגר ממולא פיטוק שאמא של אבי מכינה בפינה של המסעדה ,,,פשוט ללקק את האצבעות

49 מסעדת המוציא אילי
  • 13:25
  • 03.05.13

הייתי השבוע במקום האוירה נחמדה אולם הנמות קטנות יחסית למחיר הזמנו אצבעות דגים ומעורב בתחתית המעורה היו מעט ירקות ואורז ומעט מעורב יחסית למסעדות אחרות גם הסלטים מגעים בצלוחיות קטנות יש מקום לשיפור אך האוכל טעים אין מה לדבר

50 היינו היום, ערב חג שבועות ענת
  • 18:56
  • 14.05.13

הייתה ארוחה נפלאה, הכל היה טעים מאוד והחשבון מצחיק. נחזור שוב ושוב.

51 גרוע אריאל
  • 11:47
  • 18.05.13

אני לא יודע מי מפרסם את המוציא כמסעדת שף . זה לא
זה בקושי מסדת פועלים ,שולחנות עם מפות ניר וכיסוי נילון
אוכל צף בשמן לא טעים
מלצרים אדיבים ומהירים
לא נגעתי באוכל .הינו 10 סועדים בדרך חזרה עצרתי לאכול בורגר

52 היה נהדר, היה טעים !! ממש מומלץ - הכרובית מעולה וגם הקינוחים!  (לת) מירב
  • 19:50
  • 20.05.13

53 אכזבה גדולה אסתר
  • 13:25
  • 22.05.13

הזמנתי מקום יומיים לפני באנו מנס ציונה 5 אנשים שציפו שהאוכל יהיה לפחות טעים .לא היה לנו מקום והמתננו כ20 דקות הסלטים מנות קטנות השירות מבולבל פעמיים קיבלנו מנות שלא היזמננו והאוכל מלא בשמן לא מטובל כמו שצריך.הסיגרים בזבן היו לא טריים והזבן היה נוזלי. בקיצור כגודל הציפיות היו גם האכזבות.לבקר שם שוב בודאי שלא.

54 מנות קטנות מאוד ללא תוספות, מחיר יקר מאוד, יצאנו רעבים והתאכזבנו מאוד... חבל לילך
  • 12:39
  • 29.05.13

הלוואי והוא יקח לתשומת ליבו את התגובות כי ממש חבל.
לשם בהחלט לא נחזור.

55 היינו בארוחה עם לקוח עסקי - הישמרו! מישהי
  • 09:50
  • 21.07.13

עשו לנו מעין "פתיחת שולחן" עם הרבה מנות למרכזו. התענוג עלה 120 ש"ח לאדם - לא זול בכלל למסעדה כזו.
קבלת הפנים והשירות היו מהגרועים שנתקלתי בהם. שכחו מאיתנו יותר מפעם אחת (ברמה שבין הפתיחים לעיקריות חיכינו בערך 3/4 שעה בלי שאפילו פינו לנו את הכלים). אז נכון שזו הייתה שעת צהריים סואנת אבל זה לא אמור לעניין אותנו. כשבסוף הארוחה דיברנו עם המנהל על השירות הוא אמר ש"הייתה לנו בעיה היום עם סידור המלצרים, בד"כ זה לא ככה" - טעות מרה. מעירים לך, אתה מתנצל, לפעמים מפצה. לא אומר לנו שזו בעיה שלנו שהגענו ב-דיוק ביום שבו הייתה "בעיה", ומתנער מאחריות.
האוכל עצמו - היו מנות טעימות מאוד כמו קציצות הדגים, או הכרובית. הטחינה הייתה סתמית וכך רוב הסלטים בעיניי. התוספות הן התגלמות הסתמיות - פתיתים באמת בלי טעם ואורז כנ"ל. אני צמחונית אז לא נגעתי בבשר אך מי שאכל אמר שטעים מאוד.
בקיצור: שירות גרוע; אוכל חביב מינוס (יותר הייתי נהנית לאכול צהריים אצל אימא שלי); מחירים מופקעים עבור התמורה.
אולי באמת נפלנו על יום רע, אבל ממש לא הייתי ממליצה להתקרב לשם. רוצים אוכל ביתי באמת מעולה בירושלים? לכו לעזורה או לרחמו.

56 בגדי המלך החדשים מנשה
  • 00:32
  • 21.08.13

אכלנו במסעדת המוציא של אבי לוי השבוע יחד עם עוד זוג חברים. התאכזבנו קשות! נתנו לו את כל הקרדיט, אהבנו אותו בתכנית מסטר שף אבל האכזבה היתה קשה! תנאים מאד לא נוחים לארוחה, 4 אנשים על שולחן שבקושי מספיק לשניים. כלים מגעילים, שרות גרוע ביותר ומחירים בשמים. האוכל היה לא רע אבל זה לא מספיק.. מסעדה טובה זה יותר מאיכות הארוחה. לנו אין שום חשק לחזור לאכול שם ואני בספק אם מישהו חוזר שוב למסעדה הזו לאחר ההתרגשות לפגוש את השף אבי לוי.

57 אכזבה עצומה לילוש
  • 12:46
  • 24.08.13

המוציא- מוציא לך את המיץ בשירות הכי גרוע שנתקלתי מימי.
המוציא- מוציא לך את השקלים מהארנק ברמת "גזל".שום תמורה.
המוציא- מוציא מהתקשורת את מה שריאלטי יכול לעשות וזה פרסום.
המוציא- מוציא לך שעות יקרות בציפיה לכלום.

אני חיה את עולם המסעדות מזה 15 שנים,בתפקידי ניהול ותפעול במסעדות גדולות בתל-אביב. אני אפילו לא יודעצ מאיפה להתחיל לכתוב את הביקורת למסעדה כל כך גרועה. 3 קציצות של אולי 120 גר' עם קוביות תפוחי אדמה קשות שחוממו במיקרו ב-56 ש"ח?
צלחות שנערמות אחת על השניה ואין מלצרית שתשים לב?
שתיה שמגיעה בסוף הארוחה?
איפה אבי? איפה מנהל?????
זה מה שקורה למי שנח על זרי דפנה של תוכניות ריאלטי.
בושה!!!!!!!!! חבל על הזמן.

58 ביקור במסעדה במסגרת טיול סליחות משרד עו"ד
  • 08:58
  • 11.09.13

אתמול בערב ביקרנו במסעדה המדהימה הזו.
מעבר לחביבות השופעת החל מאבי עובר במארחות וכלה באחרון המלצרים (ח"ח לחגי...) האוכל המוגש בכלים המיוחדים פשוט ערב לחיך בצורה בלתי רגילה. הזמנו 5 מנות שונות מהתפריט וקינוחים כמובן בכדי לא לפספס כלום... והיה פשוט נהדר - כל מילה שנוסיף רק תגרע מאיכות טריות וטעמו הביתי של האוכל. מומלץ בחום. יישר כוח וברכת פרנסה טובה.

59 אכזבה מאוכזבת בגדול
  • 01:23
  • 22.09.13

מנות קטנות ולא טעימות לחם יבש והכל ספוג בשמן . ציפיתי ליותר חבל לא נחזור וגם לא ממליצה לאחרים - אם נוסעים לירושלים יש מסעדות בהרבה יותר טובות במחירים זהים .

60 הרבה אנשים הולכים לשם ונהנים שם שיהיה לו בהצלחה  (לת) מיכל
  • 18:43
  • 07.11.13

61 חוסר בושה צחי
  • 16:46
  • 25.11.13

זוכרים איך שמחנו שאבי לוי, ניצח ב"מאסטר שף"? זה היה משמח שהתרבות שלנו נותנת לאנשים הזדמנות נוספת בחיים, להצליח ולהתקדם.
ואז אבי לוי פתח מסעדה "המוציא", ואליה מגיעים לא פעם ראשי עיר ושרים וכל מיני ידועי שם אחרים.
הכל טוב ויפה אלא שמאחורי סיפור ההצלחה הזה ישנו סיפור נוסף.
מסעדת ה"מוציא" נבנתה בצמוד, בעצם ניתן לומר על ביתה של אישה מבוגרת בת 81 שגרה במקום למעלה מ- 40 שנה, סבתא שלי.
מעבר לרעש הבלתי נפסק ולריח אשר חודר מבעד לחלון הדק המפריד בין מטבח המסעדה לחדר האמבטיה שלה, הותקנו בכניסה לביתה מאווררי ענק שפועלים 24 שעות ביממה. מיותר לציין שהם הותקנו ללא ידיעתה ואו רשותה.
וכעת לקראת החורף, רוצה הבעלים להטיב עם סועדיו ובנה סככה מקורה שחוסמת את חלון חדר השינה של, אסתר, סבתי.
לא רק שביתה מלא בריח הבישול של המסעדה כעת גם אין ביכולתה לאוורר את הבית.
רצינו לידע אתכם בסיפור הזה, כך שבפעם הבאה שתתלבטו אם ללכת לשם תשקלו זאת מחדש לאור העובדה שהמקום רומס בזלזול את חייה של סבתי, בהצלחתו.
נודה לכם אם תפיצו את הסיפור בכדי שדבר כזה לא יעבור בשתיקה

62 היינו -התאכזבנו!!!!!!!!!!!! מאיר גושן
  • 17:08
  • 10.12.13

ביקרנו אתמול כי רצינו להנות ולטעום ממאכלי האיש שעשה שינוי מדהים לחייו.
התחלנו במרק -וסיימנו איתו את ההזמנה.
שירות גרוע ואיטי,מרק פושר עד קר,סלטים בכלי דגימות קטנים ביותר,במסעדה רעש ואקוסטיקה מחרידים.החזרנו את המרק לחימום ואחרי 15 דקות הוחזר לשולחננו קר מכפי שנמסר.
3 מלצרים שונים עברו דרל שולחננו כמו מגדל בבל.
ושיא החוצפה-מאיש כמו בעל המיסעדה לחייב ב-48 ש"ח!!!!!!!!!!!!בעבור צלחת מרק שעועית ובשר,אשר מחייב בצמידות רופא שיניים כי השעועית (לטעמי) כנראה שהטבח שכח לשלב בבישול וזרק לפני ההגשה.....
בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אנחנו במקום הזה 3 פעמים-פעם ראשונה אחרונה ואחת יותר מדי.
כאימרת הפסיכולוג-הגודל לא קובע!!!!!!!!!!!!מביש מעליב ועגום.
החווייה הפכה בין דקות לאכזבה......חבל!!!!!!!!!!!!!!!

63 המוציא (דיבת ירושליים) שמחה ושלומית
  • 14:52
  • 14.12.13

הזמנו שבועיים מראש, ליום חמישי בערב, 06-12-2013
הגענו מספר דקות לפני, אבל לא היה מקום עבורנו והתבקשנו לחכות בקור הירושלמי - בחוץ (5 אנשים), אחרי חצי שעה - קמנו והלכנו , שכחתי לציין שהחצופים צלצלו אליינו שעה לפני המועד וביקשו שנדייק,

64 מומלץ בחום ואהבה אילן
  • 07:20
  • 04.01.14

מומלץ בחום ואהבה

65 ל צדוק
  • 16:10
  • 04.01.14

אוכל טעים , מסעדה עם אוירה , מרקים מצויינים , מסכים עם המבקר יש לעדן את המנות . הסיגרים גדולים מדי . מומלץ מאד !

66 חויה נהדרת ירושלמי
  • 15:22
  • 29.01.14

היינו ממש השבוע והיה מעולה.
השירות היה מהיר בצורה לא רגילה, כל דבר שביקשנו מיד טופל. הצוות נחמד ועושה שמח ונראה שנהנים לעבוד שם ועל הדך גם משמחים את כולם.
האוכל טעים ומתומחר בצורה סבירה לחלוטין (כלומר זול!).
ממליץ בחום!

67 מאכזב משהו אלונה
  • 14:22
  • 03.03.14

בעלי ואני הזמנו מקום כי היינו בטוחים שהמקום נחמד והאוכל טעים, אלא שהתאכזבנו בגדול !!! קציצות מטובלות בהגזמה כאילו שאכלנו כמון בלבד !! הטעם עבר לשעועית וכך גם לאורז... מנה נוספת של קציצות מוזרות שהיו כמו ״אבנים״ חסרי טעם !! פשוט לא טעים ולא מומלץ בכלל !!! לקינוח לא הגענו כי לא היה עניין !!

68 אבי לוי מסעדת המוציא רותי
  • 15:37
  • 05.03.14

לאבי היקר ברצוננו להודות לך על קבלת הפנים היפה שערכת לכבוד תחרות המאמות זה היה ערב בלתי נשכח עם ארוחה טעימה ונפלאה.
ערב מרגש ומיוחד מודים לך מכל הלב על ההשקעה הנתינה ומברכים אותך שתצליח ושתדע שיש רק אחד כמוך.
בהצלחה משפחת טובול גולייט

69 בינוני מינוס אסף
  • 17:09
  • 12.03.14

הלכתי עם אישתי למסעדה שלו בירושליים כי היא עוד אהבה אותו מהתכנית.
"מסעדת פועלים" המסעדה הזאת נקראת,טוב נראה לפחות שהם נהנים מכל העולמות-
גם לא צריך להשקיע במקום עצמו או בשולחנות או בלקוחות ואפשר לתת להם לחכות בחוץ 20 דקות, כי זה מסעדת פועלים, וגם אפשר לדפוק מחיר של מסעדת יוקרה כי הייתי במאסטר שף- ווין ווין.

היא הזמינה פתיתים עם קציציות- פאקינג ערימה של פתיתים עם קציציות עלה בסביבות ה 60 שקל, את המנה הזאת היא החזירה כי ממש לא היה לטעמה.
אני לקחתי בשר עם שזיפים- אותו מחיר- 2 חתיכות בשר לא גדולות וערימה שלרוטב מתוק ותפוח אדמה- שוב 61 שקל.מנה בינונית.
הזמנו גם סיגרים ממולאים- האמת שהסיגרים היו בין הסיגרים הטעימים שאכלתי, אבל עדיין קשה לתמחר 2 סיגרים ב 50 שקל!!

הזמנו שתייה, שעולה 14 שקל לבקבוק קטן (אולי הקולה שם טובה משמעותית ושווה את המחיר אני לא יודע) ויצאנו עם חשבון של כ 150 שקל אחריי טיפ, הלכנו הביתה ושמנו בורקסים בתנור.
מסעדה בינונית במקרה הטוב, לשם אני ואישתי בטח לא נחזור. קראתי תגובות דומות לזאת בטוקבקים אבל אמרתי ננסה, נקווה שאתם תמנעו מהניסיוןם המר שלי היה

70 אכזבה אילן
  • 16:21
  • 14.03.14

היינו אני אשתי וחמתי ביום ראשון במסעדה והתאכזבנו נורא קודם כל כל האוכל היה חריף אש ושרוף ובנוסף כשהגענו לקינוח נתנו לנו ספינג' לא טרי וכשביקשנו חדש הלך להם לאיבוד ההזמנה החוזרת וחיכינו 20 דקות עד שהביאו לנו טרי המקום נחמד אך המטבח לא יוצלח

71 לא מגוון דנה
  • 04:15
  • 25.03.14

טעמתי את הדגים בשרמולה היה נהדר כמנת פתיחה, טעים ונימוח.
את הסלטים מגישים עם חלה של שבת וזה לא היה לטעמי. חוץ מזה התפריט לא
מספיק מגוון ומסתמך על מגוון מועט מדי של מנות. המחיר סביר

72 מסעדת נגילה שנפתחה בסמוך, טעימה נפלאה ובלי פוזות נועם
  • 06:29
  • 12.04.14

התאהבנו באוכל הטרי והנפלא של מסעדת נגילה שנפתחה לאחרונה ליד' המוציא. מדובר במסעדת שף ללא פוזות, עם טעמים טריים ונפלאים.

73 התאהבנו במסעדה חדשה בשם נגילה שנפתחה בסמוך. נועם
  • 06:31
  • 12.04.14

ליד המוציא נפתחה מסעדת שף איטלקית במחירים עממיים. האוכל נפלא, נימוח, טרי ובלתי נשכח. ממולץ ביותר.