מתכון: סלט עדשים שחורות

מבשלים את העדשים השחורות, קוצצים פטרוזיליה, כוסברה וסלרי ומערבבים. מוסיפים פקאן וחמוציות, מתבלים במלח ומיץ לימון ומגישים קר

חומרים:

  • 100 גרם עדשים שחורות
  • צרור פטרוזיליה קצוץ
  • צרור כוסברה קצוץ
  • 10 אגוזי פקאן סיני שבורים
  • 10 חמוציות חתוכות
  • 3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
  • מלח
  • מיץ לימון

הכנה:

מבשלים את העדשים השחורות עד לריכוך ומצננים. קוצצים פטרוזיליה, כוסברה וסלרי. מערבבים את כל הרכיבים בקערה. מוסיפים פקאן וחמוציות. מתבלים במלח ומיץ לימון. מערבבים היטב ומגישים קר.

באדיבות השף עומר אברהם

תגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
  1. 2
    סלט מעולה!
  2. 1
    איזה יופי.טעים ובריא.