המהדורות הדיגיטליות של הארץ - באתר בסמרטפון ובאייפד - חודש ראשון ב-4.90 ₪ בלבד
מצטרפים ומשדרגים לאחת מחבילות התוכן האיכותי של הארץ. עכשיו במבצע! רק 4.90 ₪ לחודש הראשון. נסו עכשיו >>
הרשמה למערכת
שם פרטי
שם משפחה
דוא"ל
בחר סיסמה
הקלד סיסמה מחדש
אזור מגורים
 ?נרשמתם בעבר לאתרי קבוצת הארץ התחברו   |   שחזרו סיסמה

מתכון: סלט עדשים שחורות

מבשלים את העדשים השחורות, קוצצים פטרוזיליה, כוסברה וסלרי ומערבבים. מוסיפים פקאן וחמוציות, מתבלים במלח ומיץ לימון ומגישים קר

חומרים:

  • 100 גרם עדשים שחורות
  • צרור פטרוזיליה קצוץ
  • צרור כוסברה קצוץ
  • 10 אגוזי פקאן סיני שבורים
  • 10 חמוציות חתוכות
  • 3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
  • מלח
  • מיץ לימון

הכנה:

מבשלים את העדשים השחורות עד לריכוך ומצננים. קוצצים פטרוזיליה, כוסברה וסלרי. מערבבים את כל הרכיבים בקערה. מוסיפים פקאן וחמוציות. מתבלים במלח ומיץ לימון. מערבבים היטב ומגישים קר.

באדיבות השף עומר אברהם




הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

 
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות 01 איזה יופי.טעים ובריא.  (לת) רנה
  • 21:52
  • 20.06.12

02 סלט מעולה!  (לת) שי
  • 17:58
  • 01.10.12