רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוד מתכונים

מתכון חצילים באיטלקית לחורף ישראלי

האיטלקים מתים על חצילים, ואחת ממנות הדגל שלהם היא האינוולטיני חצילים - גלילות ממולאות בגבינות רכות לצד רוטב עגבניות מתובל וסמיך. מתכון נוסף מסדרת מתכוני החצילים שפורסמה בסוף השבוע

מתכונים במקום סופגניות: פירשקי איראני

באיראן אימצו את הפירשקי כגרסה מתקתקה ואוורירית לסמבוסק. כאן, בימים החגיגיים שלפנינו, כשהוא מטוגן בשמן או נאפה בתנור, במילוי קרם חלב, גבינה כחולה ודבש או חמאה מזוקקת, הוא יכול לשמש כחלופה נפלאה לסופגנייה

אדום לוהט

השיח שלו קוצני אבל פירותיו מתוקים ורכים - שתי גרסאות לטבולה עם פטל - האחת מחליפה את הבורגול בקרוטונים ומוסיפה סינטה, השנייה, רעננה יותר, עם גבינת פטה, ובשתיהן עדינות הפרי מתאזנת עם טעמים עזים ומרקמים מחוספסים

מתכונים ללא תחושת החמצה

כבר אלפי שנים מחמיצים חלב ליוגורט - בתחילה בטעות ואחר כך למדו קדמונינו להחמיץ בכוונה. מרק יוגורט בתוספת קציצות דגים ופסטה מבושלת ביוגורט ותרד מוכיחים שגם מן החמוץ יכול לצאת משהו טוב

מתכונים מאפה כורדי מתפקע מגבינה

הקאדה, מאפה עדין ודק, המלא עד להתפקע בגבינה מלוחה, הוא מאכל מסורתי לחג השבועות בעדה הכורדית. שתי גרסאות למאכל ותוספת של סלט מים רענן - יערבו לחך במיוחד עם כוס תה מתוק או דבש