המהדורות הדיגיטליות של הארץ - באתר בסמרטפון ובאייפד - חודש ראשון ב-4.90 ₪ בלבד
מצטרפים ומשדרגים לאחת מחבילות התוכן האיכותי של הארץ. עכשיו במבצע השקה! רק 4.90 ₪ לחודש הראשון. נסו עכשיו >>
הרשמה למערכת
שם פרטי
שם משפחה
דוא"ל
סיסמה
אישור סיסמה
טלפון נייד
 ?נרשמתם בעבר לאתרי קבוצת הארץ התחברו   |   שחזרו סיסמה

עוגת סופלה שוקולד ומוס חלבה של הקונדיטורית קרין גורן

300 גרם שוקולד מריר ללא סוכר; 150 גרם חמאה; 1/2 מיכל שמנת מתוקה 6 ביצים, בטמפ' החדר; 1.5 כוסות סוכרלוז סוגת; 2 כפות סילאן טבעי ללא תוספת סוכר

חומרים לעוגת סופלה שוקולד:

  • 300 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
  • 150 גרם חמאה
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה 6 ביצים, בטמפ' החדר
  • 1.5 כוסות סוכרלוז סוגת
  • 2 כפות סילאן טבעי ללא תוספת סוכר

למוס חלבה:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכרלוז סוגת
  • 1/2 כוס חלבה ללא סוכר, מפוררת

לקישוט:

  • 1 כוס חלבה ללא סוכר, מפוררת

הכנה:

במיקרוגל ממיסים שוקולד, חמאה ושמנת מתוקה. מצננים מעט. במיקסר מקציפים ביצים במהירות מקסימלית 5-7 דקות לקציפה בהירה וסמיכה. מוסיפים תחליף סוכר וסילאן ומקציפים עוד דקה לאיחוד. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד. משטחים בתבנית משומנת ואופים ב-160 מעלות במשך 35-40 דקות, עד שהעוגה תפוחה ויציבה למגע, ומעט רוטטת במרכז. מצננים (כשהעוגה מתקררת היא נסדקת ושוקעת במרכז - וזו בדיוק הכוונה). מכינים מוס חלבה. ממלאים ומקררים: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה ותחליף סוכר לקצפת יציבה. מקפלים פנימה פירורי חלבה. משטחים את המוס בשקע העוגה. מעבירים למקרר ל-4 שעות (או שעה במקפיא).

לפני ההגשה מפזרים חלבה על העוגה, לקישוט. מעבירים סכין בהיקף - בין העוגה לתבנית - לשחרור העוגה. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

 
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות 01 שו סוכרלוז? אור
  • 12:47
  • 19.12.11

מדוע לא סוכר רגיל?

02 זה בכלל לא מתכון של קרין גורן בורי
  • 00:00
  • 20.12.11

מתכון אמיתי של קרין גורן מכיל לפחות 2 כוסות סוכר

03 יש לפעמים רעיונות והצעות שמוציאים מהכלים למשל תקראו שביט
  • 18:59
  • 02.02.12

1. שקרין גורן בטח מקדמת מכירת סוכרלוז ( ממתיק מלאכותי) של סוגת שמחירו בשמיים ואינה מציעה בכלל את הסוכר הפשוט והזול שבטח מצוין למתכון כזה
2. שאין שום רמיזה לגבי הערך הקלורי והשומני של הר השומן והפחממות הזה
אז קדימה לתקן בבקשה את השגיאות. תודה

הירשמו לניוזלטר אוכל, יין ומסעדות
קבלו את כל הביקורות, הכתבות, המתכונים והחדשות אליכם למייל בכל ראשון וחמישי בשעה 12:00
ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות
נא להזין כתובת מייל חוקית