לא צפויים שינויים בחלוקת המנדטים בעקבות ספירת המעטפות הכפולות שרובן מעטפות החיילים, כך מעריכים שורת חברים בוועדת הבחירות המרכזית. זאת לאחר שספירת קולות החיילים הסתיימה וכן חלוקת עודפי הקולות, אבל התוצאות הסופיות טרם פורסמו. הפרסום צפוי היום בשעות הערב.
לפי התוצאות לאחר ספירת הקלפיות הרגילות ברחבי הארץ קדימה מובילה במנדט אחד על הליכוד - 28 מול 27 מנדטים.
אחרי קדימה והליכוד, בהפרש ניכר, ממוקמת ישראל ביתנו, עם 12% מהקולות, שהם 15 מנדטים. בין העבודה לש"ס מפרידים שני מנדטים - העבודה זוכה ל-13 מנדטים וש"ס ל-11. מפלה נוספת ספג השמאל כשמרצ-התנועה החדשה מקבלת 3 מנדטים בלבד.
יהדות התורה קיבלה 5 מנדטים, אחריה האיחוד הלאומי עם 4 מנדטים והבית היהודי עם 3. מבין המפלגות הערביות מובילות רע"מ-תע"ל וחד"ש שקיבלו 4 מנדטים, ואחריהן בל"ד עם 3 מושבים בכנסת.
מבין המפלגות הקטנות מובילות מפלגת הגימלאים "גיל" והתנועה הירוקה-מימד, כל אחד זכתה ל-1% מהקולות, אך שתיהן לא עוברות את אחוז החסימה. יתר המפלגות - ובהן הירוקים, ישראל חזקה, עלה ירוק וצבר, קיבלו מספר קולות השואף ל-0%.