המילה || כולנו חונים בחניית נכים

אותו עובד עיריית תל אביב, שסימן חניית נכים סביב מכונית של תושבת שהחנתה בכחול-לבן, עשה שירות טוב לתושבי העיר

אותו עובד עיריית תל אביב, שסימן חניית נכים סביב מכונית של תושבת שהחנתה בכחול־לבן, עשה שירות טוב לתושבי העיר. כשהוא שירטט את אותו מלבן גנרי, הוא למעשה נתן צורה ממשית לתחושת אבסורד אמורפית שמקננת אצל חלק גדול מהם. הסרטון שהועלה לפייסבוק איפשר לתושב להביט באבסורד באופן ממשי, לגעת בו, למשש אותו, ובמובן מסוים להתרוקן ממנו. קתרזיס.

הסרט הפך למטאפורת־על. נושא המטאפורה: האופן שבו הממסד מייצר מציאות חלופית מתחת לאף של האזרח התמים ולאחר מכן מנצל את המציאות החדשה כדי להתעמר בו. זו מטאפורה קפקאית, כי בבסיסה מונחת תחושת חוסר אונים של איש קטן אל מול “האחר הגדול”. האופן שבו המותר ‏(חניה בכחול־לבן‏) הופך לאסור ‏(חניית נכים‏) מבלי מעורבות של הסובייקט ‏(התושבת‏) שלבסוף אף נענש ‏(גרירה, קנס‏) - הוא המשוואה הגרעינית שמפעילה מטאפורה, שניתן גם לתמצת בצמד המילים “דופקים אותי”. ומאחר ש”דופקים אותי” הוא מושג מפתח בהוויה הישראלית, אפשר להבין מדוע ההזדהות עם הקורבן היתה מיידית ומדוע הכעס על הרשויות היה כל כך חזק וגרר “סערה ברשת”, שגררה לקיחת חסות של התקשורת הממוסדת, שגררה התנצלות גורפת של עיריית תל אביב.

ובכל זאת, ההצלחה של הסרטון לא טמונה במציאות שהוא חשף. כי הסרטון חשף מציאות אבסורדית, אבל לא מייצגת. ספק אם ב–103 שנות קיומה של תל אביב–יפו ניתן יהיה לאתר מקרה דומה. תרחיש כזה הוא סטייה מובהקת מהנורמה והוא בעיקר מייצג מציאות חד פעמית. לכן צריך לחשוד במקורות ההזדהות ובתפקיד האמיתי של הסרטון.

נדמה לי שהצלחת הסרטון טמונה במה שהסרטון לא חושף. הוא לא חושף את מה שקרה לפני שאותה תושבת תל אביב החנתה את האוטו בכחול־לבן ומה קרה אחרי שהסדר שב לכנו. הוא לא חושף את הזמן שלקח לה למצוא חניה והוא לא חושף את הזמן שמחר ייקח לה למצוא חניה; הוא לא חושף את הפקקים הבלתי נסבלים; את מחירי הדיור; את יוקר המחיה; הוא בעיקר לא חושף את האבסורד האמיתי - זה שטמון בלהיות תושב תל אביב. אבסורד שמורכב מהצורך להיות ב”מרכז”, איפה ש”כולם” נמצאים, ובתשלום האדיר שכרוך במימוש של הצורך הזה.

למעשה הסרטון לא חושף את תחושת האשמה שמצויה אצל הרבה מתושבי העיר, בעיקר אצל הצעירים שבהם. תחושת אשמה לא כל כך מנומקת, משום שהיא לא כרוכה בביצוע פשע כלשהו, אבל בכל זאת תחושת אשמה: אשמה על שיתוף פעולה מתמשך ועקשני עם עיר־מדינה שמנצלת צורך נפשי מסוים כדי “לסחוט” ממך כמה שיותר. סחיטה שלא נעשית רק על ידי הממסד - בעלי הדירות שגובים אלפי שקלים הם בעצם ההורים של אותם צעירים שמשלמים מחירי אבסורד - אלא סחיטה שמגלמת הוויית ניצול עקרונית שהשתרשה במדינה.

עובד העירייה ששירטט מלבן של חניית נכים סביב אוטו שחנה בכחול־לבן עשה שירות טוב לתושבי העיר, משום שהוא איפשר להם לעשות אאוטסורסינג לאשמה, להעביר אותה אל הממסד. העובד הזה שירטט למעשה “אח גדול” מדומיין - רשע ומניפולטיבי - שהחליף לרגע את המציאות עצמה. במציאות עצמה אף אחד לא מכריח אותך להיסחט, כי תמיד אפשר לגור במקום אחר. הסרטון הפך למטאפורה דווקא משום שהוא אינו מטאפורה: הוא רק נקז של כעס, שבמקור מופנה פנימה. השיתופים בפייסבוק, ההתנפלות של התקשורת, ההתנצלות של העירייה - כל אלו היו רק אישורים לחד פעמיות של האירוע. זה בסדר, מחר בבוקר, אחרי שנמצא חניה, נעביר לבעל הבית את התשלום הבא.

הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

 
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות 01 מעולה.  (לת) אורי
  • 08:23
  • 08.02.13

02 להיפך - מציאות מייצגת מאוד, ולכן מקוממת כל כך BA
  • 08:34
  • 08.02.13

בתקשורת מדווויחם מפעם לפעם ידיעות על רכבים בתל אביב שחנו באפור או כחול לבן ובעליהם חזרו למצוא את רכבם חונה לפתע שלא כחוק, על פני סימון אחר. מה שהיה יוצא דופן הפעם זה שהמעשה נתפס על חם. מדובר כאן בשיטה, שבה עובדי העיריה הנאמנים לעבודתם אך לא לתושבי ומבקרי העיר פשוט שמים *ין אחד גדול על האזרח התמים. הם לא עושים זאת בזדון, זה פשוט לא מעניין אותם. וזה מה שמקומם - ההתייחסות האפסית לזולת - וזהו דבר שמאוד מייצג את התת-תרבות הארץ-ישראלית.

03 כל מה שכתבת נכון . עם הערה אחת- לא בטוח שהמקרה של הגברת הוא מקרה בודד. לבת שלנו קרה מקרה דומה לפני למעלה משנה. רק שלא היו מצלמות במקום. ולסמוך על העירייה שתחשוף מידע, כמו מתי הותקנה חנית הנכה זה כמו לבקש מויינשטיין שיפתח את תיק ליברמן עב הכרס שסגר, כמו שחונטות סוגרות עסקים. להעביר את האחריות לאזרח זה אחד. זה נכון. מצד שני, הגיע הזמן לומר- הכיבוש אוכל בנו בכל פה. מה שעושים לפלסטינים בשטחים או בעזה, עבר מזמן לתחומי הקו הירוק. חבל שלא הצעת לשטייניץ שיהפוך את תוכניתו להעלאת מיסים, ושמהיום והלאה, מי שישלמו מיסים ויעלו להם- אלה: המתנחבלים, החרדים, הטייקונים והשירות הציבורי שחלקו הגדול מונה ע"י הימין. בוא נראה אז איך המדינה מתנהלת. גם מדינת ת"א  (לת) שומר חוק
  • 08:57
  • 08.02.13

04 כל מילה בסלע!  (לת) מסכים
  • 09:08
  • 08.02.13

05 בלבולי מח. נפוליון אמר פעם, אל תייחסו זדון, למה שניתן להסביר כרשלנות. יד אחת בעיריה לא יודעת מה היד השניה עושה. הצבעי סימן את המקום לנכים, והפקח שעבר אחר כך גרר את הרכב שחנה במקום לנכים. זה כל הסיפור. אצטרובל
  • 09:23
  • 08.02.13



זה שהעיריה מתעמרת בתושבים, מרבה לסמן מקומות לנכים, משכירה מקומות חניה ברחוב למכולות לפסולת בנין, והעובדה שהפקחים לא מדווחים על מפגעים שמקטינים עוד יוצר את מספר מקומות החניה (גזם שנותר ברחוב עד שהוא מצהיב), היא סיפור אחר.

כולם יודעים שאין דיי מקומות חניה, ושגביית כספים באמצעות דו"חות חניה היא חלק ממנגנון משומן של יצירת הכנסות לעיריה.

לא צריך דוגמה שנובעת מחוסר תיאום כדי להתעורר ולטעון נגד הסדרי החניה ואכיפתם.

  •   הארסן בשרידי גופתו של נפוליאון - זדון או רשלנות?  (לת) "בלבולי מח" - תגובה ישראלית גנרית
    • 12:48
    • 08.02.13

  •   איזה חוסר הבנה...... אמיר
    • 18:34
    • 08.02.13

    אם כבר אתה עולה לתמונה הגדולה יותר -- הסדרי החנייה הבלתי אפשריים של תל אביב הופכים אותה אותה לעיר טובה יותר. תאר לך מה היה קורה אם היה מקום לכולם לחנות - כמה זיהום אוויר וכמה פקקים היו בעיר. כמה אנשים היו הולכים ברגל או רוכבים באופניים? ככל שיהיו פחות מכוניות בעיר, כך ייטב - - והדרך לכך היא להקשות על תנועת רכב.
    נכון, שבמקביל לכל הצעדים להקשות על הרכבים, צריך גם לפעול ולקדם תחבורה ציבורית ושבילי אופניים, ושם אין מספיק השקעה,-- למרות שצריך לומר מילה טובה, העירייה ומשרד התחבורה עושים צעדים חשובים בכיוון.

06 ממש לא חד פעמי סתם אחד
  • 09:45
  • 08.02.13

לי אישית זה קרה לפני שלוש שנים עם חניית נכה שצצה לפתע.
ולפני חודשיים ברח' שדרות יהודית כשצבעו מקטע שלם של כחול לבן באדום לבן ומספר כלי רכב קיבלו דוחות.
מאוד פופוליסטי לומר אל תגורו בת"א, אבל כשתהיה תחבורה ציבורית נורמאלית, או כשתמצא לי עבודה בפריפריה דבר איתי.
עלוב.

07 שאלות ותמיהה בולחבול
  • 09:45
  • 08.02.13

התמרור היה קיים ברחוב כמה ימים לפני המקרה, כלומר מי שחנה ראה וידע וניצל את היעדר הסימון על הכביש.
למה מצלמות בניין משרדי מעבר לרחוב מופנות למיקום הזה? מוזר.
כנראה שעובד החברה הקבלנית לא חשב לפני שביצע, אם זה היה עובד עיריה בודאי היה מתקשר מבקש אישור.

08 הכי קל לבכות על בעלי הבית מישהו
  • 09:59
  • 08.02.13

יש לי דירה בתל אביב שאני משכיר.
זו הדירה היחידה שלי. בסכום הזה אני שוכר דירה בפרבר.
עם הנסיעות הארוכות לעבודה (הדלק גם יקר!) בקושי סוגר את החודש.
זה המצב של רוב משכירי הדירות בעיר.
כולנו עכברים באותו מבוך, ולא נצא ממנו אם לא נשתף פעולה...

09 דבר אחד טוב במה שקרה- להעלות מודעות לבעיה ושאנשים בריאים יירתעו מלחנות בחנית נכים גם זו דרך לקמפיין נגד חניה לא חוקית
  • 10:06
  • 08.02.13

הבעיה של תושבי ת"א האומללים והנגזלים מאוד נוגעת ללב, אבל מי שלא מצא את עצמו מעולם מרותק לכסא גלגלים חוזר לרכבו ואין לו איך להיכנס לרכב כי מישהו נצמד אליו וחסם לו את הגישה לדלת הנהג, או שהוא אינו יכול להיות עצמאי ולערוך קניות/סידורים בעצמו כי אין סיכוי שתהיה לו חניה שממנה יש נגישות סבירה ואפשרית, בגלל שאת כל חניות הנכים תופסות מכוניות של אנשים בריאים שחונים לא כחוק (גם כאלו שיש להם תג נכה של בן משפחה אחר ובמלוא החוצפה חונים בחניית נכים ובטוחים שזה חוקי- וזה לא)- מי שלא היה במצבים האלו אף פעם לא יידע כמה זה מתסכל, מכעיס, משפיל ומייאש. וכמה זה מגביל ופוגע מהותית ביכולת לחיות חיים נורמלים.

10 בת"א אפשר גם בלי אוטו. פשוט, לא?  (לת) הולך רגל
  • 10:06
  • 08.02.13

11 חיפה יואב
  • 10:35
  • 08.02.13

כמו שכתב כותב הכתבה; בחירה לגור בת"א היא שלכם, והיכן שיש בחירות לא רציונליות, יש מי שמנצל זאת.

12 תל אביב אינה יישוב עני וקופת העירייה מתמלאת בכספי מיסים של תושביה, רק שהוד ראש העיר ואנשיו לא יטריחו את עצמם לעשות את הדבר המתבקש בעיר עמוסה והוא הכשרת אלפי מקומות חנייה הנחוצים לתושבים. קל ונוח יותר לבטל מקומות חניה, להחמיר מצוקה קיימת, להציע פתרונות קיקיוניים בדמות מסלולי אופנים על המדרכות העמוסות ולעשוק את התושבים בקנסות. אני רק מקווה שתושבי העיר יואילו לשלוח את מר חולדאי ביום הבחירות הקרובות לפנסיה מאושרת.  (לת) איתי
  • 10:56
  • 08.02.13

13 אפשר עם יותר פופוליזם ופחות תוכן מקורי בבקשה? פהפה חורטו
  • 10:58
  • 08.02.13

היו מקרים כאלה, אם לא בהיסטוריה של תל אביב אז זאת של גוש דן, אבל הם קרו לפני שעיתונאים שכחו איך לחפש בארכיון.

14 מדינת ישראל מנצלת את האזרחים , במקום לשרת אותם.ולכן העתיד נראה קודר.  (לת) שי
  • 11:05
  • 08.02.13

15 כל כך הרבה מילים על אפס תוכן  (לת) מנחם בנצבי
  • 11:27
  • 08.02.13

16 חלם...חלם...חלם Toshav Chutz
  • 11:35
  • 08.02.13

לא ייאומן!!!!
מה, לא בודקים IQ לפני שמקבלים עובד לתפקיד צבעי???
או, בעצם, לצבעי יש מנהלים שנתנו לו את ההוראה לצבוע מסביב לאוטו...
חלם זה כאן-בתל-אביב!!!!! קטע שכדאי לשלב בקומדיה ישראלית...

17 כששמונה מיליון איש רוצים לגור בת"א אז קשה למצוא שם חנייה אפילו אם העיריה לא "דופקת אותך" בכוונה תחילה  (לת) תעבור ללוד
  • 11:51
  • 08.02.13

18 כולנו חונים בחניית נכים ד"ר לא מבין
  • 11:55
  • 08.02.13

רוב רובו של תושבי תל אביב נכים<
שכונה קטנה בת 2 מליון תושבים ואין מקום חניה והשכונה פקוקה כמעט תמיד<
האם התושבים לא מבינים שנבחרי הציבור לא שמים עליהם בכל הנושאים ארנונה מיסים עליות מחיה חניה ועוד אבל שירות לתושב אין!
בעירה קטנה בתאילנד בשם בנקוק יש רק 22 מליון תושבים אבל השירותים לאזרח הם פשוט יוצאים מהכלל<
תשלומי חשמל ומים לאילו שאין אינטרנט בין 2 ל5 דקות אוטובס חינם בכמה איזורים ובתשלום לא יותר משני שקלים וכל כמה דקות
פספורט 5 ימים והמתנה לקבלת הנירת 10 דקות ויוקר המחיה ממש מצחיק!
אז היכן אתם חיים?

19 עבריינים בשרות עריית תל אביב!!! דנה
  • 12:07
  • 08.02.13

זהו הסימפטום , כך בדיוק המדינה נראת כבדיחה אחת גדולה
מעשים אלו נעשים במדינה ללא חוק , החלאות הללו ימשיכו לעבוד כרגיל בעבודתם
אפילו לראש העיר אין כוח לפטר אותם , מדינה ללא עתיד ללא חזון נשלטת עלידי עבריינים עצוב עצוב

20 הרי תחבורה ציבורית הייתה מאפשרת להמונים לגור מחוץ לעיר אלון
  • 12:24
  • 08.02.13

בשבילי לגור מחוץ לתל אביב זה אבסורד גדול יותר מאשר לגור בה ולשלם את המחיר. מחוץ לתל אביב ייקח לי עוד שעתיים עד שלוש ביום של הגררות באוטובוסים, ומאותה סיבה ערים אחרות בגוש דן נושקות לפריפריליות.
כמובן שתחבורה ציבורית שכולנו ראויים לה (או שלא, לפי חוסר הרלוונטיות של השיח הציבורי) הייתה נותנת לי ולכל כך הרבה אנשים לבחור לגור במקום אחר ולפתח אותו כסביבה צעירה, מה שהיה מוביל למחירים סבירים יותר יחסית להכנסה בכל מקום וגם בתל אביב.
זאת כנראה אחת הסיבות שזה לא קורה, אבל הנקודה היא שבנוסף לאמת הרבה (כרגיל) בדבריך, אלון עידן, אין לי ברירה טובה. זה פחות רגשי ויותר מציאותי בשבילי, וכך יותר ויותר ככל שהזמן עובר.

  •   לא משנה כמה מכתבים שלחתי למשרד התחבורה פועל בנושא
    • 18:25
    • 08.02.13

    רוב התגובות שיש הם זלזול בנושא ,העדפה של כל מיני קומבינות עם גורמים מקורבים (עיין רכבת קלה ועוד אילו פרויקטים גרנדיוזים שלא ממש צלחו) והעדפה של רכבים פרטיים. אם יתחילו להפעיל תחבורה ציבורית כמו שצריך זה ישפר את המצב הכלכלי ואנשים יוכלו לעבוד איפה שהם רוצים ולא להיות תקועים באותו מקום בגלל שאין להם איך להגיע ופקקים.
    זה הרבה יותר זול מלבנות כביש ומפנה את כל הפקקים.

  •   אתה ניסת את התחבורה הציבורית שאתה כבר פוסל אותה? עכבר הכפר
    • 00:51
    • 09.02.13

    אני גר במושב בהרי ירושלים, על הכביש הראשי (500 מטר הליכה מביתי) עובר קו האוטובוס לת"א, בתדירות של כל חצי שעה ובעלות של 18 ש"ח לכיוון (בכרטיסיה המחיר הוא 14 ש"ח), האוטובוס נוסע בנתיב המהיר, יורד בלה-גווארדיה וממשיך דרך רחוב המסגר צפונה עד לארלוזרוב עם מספר תחנות על הציר הנ"ל.
    בתא המטען אני שם את אופניי ואיתם מתנייד בעיר הגדולה.
    כל הנ"ל, בשעות העומס = 40 דקות לכל היותר.

    לבנתיים אני חי בבית שאתה רק יכול לחלום על אחד כזה בעיר, עם נוף הרים ויערות, בית חדש מהניילונים, עם בעלי בית מקסימים והוגנים, וכל זה בעלות של 3700 ש"ח, כולל חשמל, מיסים ומים.

    אבל מה אני מגלה לך על הטריק הזה? תמשיך להיות מגניב שחי בעיר הגדולה, שמתבדח עם חבריו בבר היין הכה מגניב על החיים העלובים בפריפריה ועל התחבורה הציבורית העלובה של המדינה הזו, בזמן שאני פותח עוד בקבוק יין על המרפסת עץ מול ההרים הירוקים.

21 לא, לא כולם עמיר
  • 12:32
  • 08.02.13

כתבה תלאביבית מקומונית. יש חיים מחוץ למרכז תלאביב.

22 תארו לכם נכה - אישה או גבר - שמגיעים ל"חנית נכה" ומוצאים שנתפסה בידי מכונית בלי תו נכה. אני חושבת שזאת תמונת הראי של מקרה הסימון-גרירה המסעיר. והיא שכיחה מאוד, לא מקרה אקזוטי. נדמה לי שלא מזמן צולמה מכונית של בכיר/ה במשטרה חונה בחניית נכים, לא?  (לת) ברקודה
  • 12:41
  • 08.02.13

23 אי אפשר לגור במקום אחר. וזה מנסיון. .
  • 12:46
  • 08.02.13

כי ככל שמתרחקים מת"א, כך קשה למצוא עבודה.
ברור שרבים היו מעדיפים לגור באיזה בית פרטי עם נוף להרי הגולן או ליופי של המדבר.
אבל הבתים שם יקרים בדיוק כמו במרכז. ושם אין עבודה.

24 שכחת איך חולדאי בחסות חיימוביץ גזל מחסרי דיור את המעילים שלהם  (לת) ההוא
  • 12:54
  • 08.02.13

25 רעיון של אהבל מזדמן - מה בעצם היה קורה לו הצטיידתי בפח צבע ומברשת ומורח על מלבן מסומן, האוסר חנייה, תווי טישטוש והופך את החנייה למותרת לכאורה. שהרי כל תמרור חייב בהודעה רשמית ומי יתקע לידי שכל איסור עירוני, נרשם כדת בספרים...?? ואיך יוכח שצביעת התיקון החדשה, אינה "חוקית"? ועל מי תחול חובת ההתגוננות?  (לת) הטמבל
  • 13:01
  • 08.02.13

26 גם לי קרה מקרה כזה -זה לא נקודתי יהודה חסדאי
  • 13:38
  • 08.02.13

חניתי במקום מותר וגררו משום מה את רכבי. ב- 106 ובפניות הציבור של רון חולדאי צעקו עלי , ענו בגסות ובהתנשאות, לית דין ולית דיין,

27 בגלל זה התקנתי מצלמת נסיעה ברכב שלי o
  • 13:45
  • 08.02.13

לתעד כל מה שקורה.
לך תדע מתי תצטרך את זה

28 פתרון מעשי לכל מי שחונה בכחול לבן א.ב.
  • 13:51
  • 08.02.13

פתרון מעשי לכל מי שחונה בכחול לבן ולא בטוח שיש בסביבה מצלמת הבטחה - לצלם את המכונית החונה בכחול-לבן במצלמת הטלפון כך שיראו גם את הסביבה. כל תמונה נשמרת בזכרון עם נתוני זמן. יגררו לך את המכונית כי סימנו חניית נכה אחרי שהחנית - יש לך הוכחה מצולמת שחנית בכחול-לבן.

29 כיליד תל אביב אני אומר: עידו
  • 14:07
  • 08.02.13

מה שכתבת: "הוא בעיקר לא חושף את האבסורד האמיתי - זה שטמון בלהיות תושב תל אביב. אבסורד שמורכב מהצורך להיות ב”מרכז”, איפה ש”כולם” נמצאים, ובתשלום האדיר שכרוך במימוש של הצורך הזה." מבטא דעה ששותפים לה רבים. אבל מה יעשו ילידי תל אביב, שמעוניינים להמשיך ולגור בעיר הולדתם ונאלצים להתמודד עם בדיוק אותן בעיות בהן נתקלים הבאים מבחוץ? האם גם יליד העיר צריך "לא להתפנק" ולעבור למקום אחר? מדוע אין הטבות לילידי העיר שמעוניינים להישאר בה, כמו בקיבוצים?

30 אותו דבר לגבי מחירי השכירות בעיר. עד 2004 דירת 3 חדרים ממוצעת עלתה כ-600-700 דולר שהיו אז כ-3000 ש"ח, ופתאום, בין לילה, ללא כל סיבה נראית לעין - לא שיפוץ, לא שלום, ולא כלום, בא "פקח" והעלה את המחיר ל-6000 ש"ח. ככה סתם. תאוות בצע טהורה.  (לת) אכן דופקים אותנו
  • 14:08
  • 08.02.13

31 חוצפה של עיריית תל-אביב יגאל בצר. מודיעין
  • 14:19
  • 08.02.13


מר ראש העיר, מר מנכ"ל העיר תל אביב. זו בושה וחרפה לכם אישית ולשיטת הניהול הקלוקלת שלכם. זה הזמן לזרוק את הפקחים שצבעו את הסימן השיקרי ולזרוק את החברה שמעסיקה אותם.
זה הזמן לנפנף הביתה גם פקידים מרושעים, אם והיכן שהם עובדים אצלכם.
ריח צחנה עולה מהסיפור הזה. הבה נראה אתכם מתנצלים בציבור ומונעים תופעה מבישה שכזו.
פשוט ביזיון לעיר שאתם מנהלים בשלומיאליות. איני גר בעירכם וטוב שכך.
במודיעין לא היה יכול להתעורר סירחון שכזה.

32 הטוב ביותר: ככל שמצוקת התחבורה בתל אביב תיגבר , הפריפריה תתפתח מהר יותר אלכסנדר
  • 14:19
  • 08.02.13

איך רוצים להבטיח שגם מעבר לחדרה גדרה תתפתח אוכלוסיה חזקה ולא רק כזאת שבוחרת בראשי עיר וחברי מועצה שעוסקים בפיתויי עובדות עירייה , או להבדיל עוסקים בתמיכה סוציאלית לנזקקים?

33 כהרגלו של הכותב, להג במשקל נוצה  (לת) simon
  • 14:38
  • 08.02.13

34 קשה להאמין ש"הארץ" מעסיקים עיתונאי ברמה הזו. אין לי טענות אליו. זוהי הרמה שלו. זוהי היכולת שלו. אבל העורך, מה בדיוק הוא חושב שהוא עושה? נותן משכורת ובימה (הבימה היא זו שמטרידה אותי) לבחור כל כך רדוד? מה הוא מצא בו ובכתיבתו?  (לת) ד.ל.פ.
  • 15:09
  • 08.02.13

35 לפחות ננוחם בהבנה שזו הקדנציה האחרונה של חולדאי.  (לת) אלון
  • 15:54
  • 08.02.13

36 קודם כל כתוב גרוע, שנית זכור לי לפחות עוד מקרה דומה אחד (לא חניית נכים, אבל שינוי צבע החניה) שאם אינני טועה פורסם בתקשורת  (לת) ירון
  • 16:31
  • 08.02.13

37 תיקון טעות: זה לא עובד עירייה אלא עובד קבלן צד ג' וזה כל הסיפור והמסר האמיתי של הרשויות שמסרבות לקחת אחריות על מעשיהן, כולל חולדאי לאחר המקרה אחד
  • 16:38
  • 08.02.13

שאר ההנחות וההערכות פשוט מתארות את עולם הדימוייים הפחדים וההדחקות של הכותב. היא, אגב, לא חיפשה הרבה זמן חניה, וכל ענייני השכירות והלהיות במרכז ממש לא רלוונטיים לה, וכנראה בכלל.

38 שבוע שלישי ברציפות אוריה
  • 16:39
  • 08.02.13

זה לי השבוע השלישי ברציפות שאני קורא מאמרים של אלון עידן, ולא לגמרי מסכים עם תוכנם. אבל!!! יופי של כתיבה, העלאת נקודות מרתקות לדיון, ו'מחשבה מחוץ לנתיב החבוט' דורשים פרגון. אז הנה, פרגנתי פרגון.

39 סימון לא חוקי........ חונה נכה
  • 17:08
  • 08.02.13

חניית נכים מחייבת שיהיה תמרור 43-ג במקום בו מתחיל סימון החנייה, ובכדי שהתמרור זה או כל תמרור אחר יהיה חוקי, הוא חייב לקבל את אישור רשות התמרור.

40 צורך נפשי? איליה
  • 19:06
  • 08.02.13

אין לנו צורך להיות "במרכז" ואיפה ש"כולם" נמצאים. גדלנו פה, וילדנו פה את הילדים, ופתאום הופ - אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו את העיר שאנחנו הפכנו אותה למה שהיא.

41 לי קרה מקרה דומה של פקח ששיקר לי בלי בושה בפרצוף וטען שהכלב שלי עשה צרכים ולא ניקיתי בזמן שהכלב כלל לא עשה צרכים  (לת) חן
  • 19:17
  • 08.02.13

42 טרחני. לא התרשמתי  (לת) ניר
  • 04:54
  • 09.02.13

43 תאמת - לא הבנתי עזרא מועלם
  • 05:15
  • 09.02.13

זה אני אדיוט והכותב נורא חכם או שמישהו כאן שירבט סתם משפטים נפוחים שהם תופעת לוואי לתסכולו על אי קבלתו לחוג לפילוסופיה נניח

44 זה כן קורה כל יום וכל רגע אבל הציור פחות ראליסטי  (לת) ציירו מעלי סימון ושלחו אותי למרכז קשר בעזרת שופטת פושעת ופקידי סעד נאלחים
  • 08:06
  • 09.02.13

45 מהיויומעולה זה הקישקוש הזה? בליל של מילים מתלהמות במסווה של פילוסופיה. יויו
  • 11:47
  • 09.02.13

בחיאת, כתוב ספר. שחרר אותנו

46 מהיויומעולה זה הקישקוש הזה? בליל של מילים מתלהמות במסווה של פילוסופיה. יויו
  • 11:47
  • 09.02.13

בחיאת, כתוב ספר. שחרר אותנו

פעילות
המלצות