כוהנת האוכל הכשר || המתכון של ג'יימי גלר לכשרות שמחה

מתוככי רמת בית שמש מנהלת ג'יימי גלר עסק בינלאומי של מדיה והוצאה לאור המוקדש כולו לאוכל כשר. בשיחה לרגל הקרנת הסדרה "חדוות הארץ" שבהפקתה בפסטיבל לקולנוע יהודי, היא מספרת איך הפכה מ"כלה שלא מבשלת" לאלופת הארוחות המשפחתיות ואיזה טעם היה לבייקון בימיה כניו יורקרית חילונית ופרועה

אחת הנשים החרוצות ביותר בתחום האוכל בישראל היא עולה חדשה, אם לחמישה ילדים שמתגוררת ברמת בית שמש האנגלו־חרדית. האשה הזאת, ג'יימי גלר, הקימה רשת מדיה בינלאומית שמוציאה לאור מגזין דו־חודשי, משתפת פעולה עם בלוגרים ושפים, משיקה קמפיינים עם חברות ענק, מחברת רבי מכר ומצלמת סדרות בנושא אחד - אוכל כשר. מחר (חמישי) תקרין את הסדרה העצמאית שלה, "חדוות הארץ", בפסטיבל הקולנוע היהודי, ולאחריו תשיק את ספרה השלישי, "Joy of Kosher", שיצא בהוצאת הספרים היוקרתית הרפר קולינס. בין מתכוני הספר: גפילטע פיש אפוי עם עשבי תיבול, חומוס טריקולור, תבשיל בטטה עם ציפוי מרשמלו, סלמון בזיגוג מיסו, מוס דלעת מתובל, לטקעס...

רוצים להמשיך לקרוא?
הירשמו חינם לאתר באמצעות הטופס או לחצו כאן לרכישת מנוי ב-4.90 ₪ בלבד לחודש הראשון. כבר יש לכם מנוי? לחצו כאן כדי להתחבר לאתר
הירשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש:
שם פרטי
שם משפחה
דוא"ל
בחר סיסמה
הקלד סיסמה מחדש
טלפון נייד        
נא אשר את תנאי השימוש
נרשמתם בעבר לאתרי קבוצת הארץ?  התחברו   |   שחזרו סיסמה