עוד 4 שנות ביברמן!!!!!

יהודי ישראלי
  • 09:34
  • 09.12.12

ציבור המצביעים הוא פשוט לא שפוי.
אנשים צריכים לחשוב כמה דקות לפני שהם מסכימים למחירי הסחיטה בסופר שהם יותר יקרים כבר ממחירי המזון בפריז.
שאלו את ביברמן מה הוא חושב על המחאה אחרי שאחד מהמפגינים- ששירת בצבא 5.5 שנים מחייו בשכר חצי סימלי ואחרי ששילם עבור העסק שלו בתקופה שהעסק שלו שיגשג יותר ממיליון שקל מיסים ישירים- הצית את עצמו ומת מפצעיו כי לא רצה להיות הומלס-אז ביברמן השיב שהמפגין היה מפונק ושכל המחאה היא קשקוש.(אחרי שחצי מיליון איש זעקו ברחובות בהפגנה לפני שנתיים).

מהבחינה הבטחונית כל מי שהוא שפוי בארץ ומבין לאיפה אנחנו מנווטים כבר לא מסוגל להירדם בלילה. אנחנו מנווטים לבידוד וסנקציות וזאת בשעה שכל אויבנו השפלים המנוולים והחלאות מסביבינו מורידים את המסכות שלהם ומתכננים להשמידנו. ישראל לא יכולה להרשות לעצמה בידוד או אפילו לא להיות ביחסים אופטימליים עם כל חברותיה במערב. היחס האוהד של מזכירת המדינה האמריקאית ,קנצלרית גרמניה והממשל הבריטי כבר מזכיר אהבה של הורים לילדים יותר מאשר אינטרסים בינלאומיים.התמיכה של מעצמות ידידותיות אלו הינן נכס חיוני שאסור לישראל לפגוע בו בגלל בניה הזויה בE1 שמעמידה את כל העולם על הרגליים ושבלווכי הקורבן האנוש מהבניה תהיה ישראל שלא תוכל להגיע לפתרון שתי המדינות עם הסכמה פלסטינית מה שימנע ככל הנראה בטווח הקרוב את המשך קיום המדינה היהודית ובטווח הרחוק יגרום לגלות שלישית(או חמישית תלוי אם מחשיבים גם את הגלויות הבראשיתיות).
אנחנו חייבים יחסים מיטביים עם בנות הברית שלנו במערב וכל פעם שביברמן מתקרב לאובמה אני משקשק(ובחיי שבין ביברמן לאובמה או ביברמן למרקל, או ביברמן לקמרון לראשות ממשלת ישראל תמיד הייתי בוחר במועמד שמתחרה בביברמן). ביברמן עשה סיבוב הסברה מסביב לגלובוס עם דגש על מדינות הגוש הקומוניסטי ומדינות דרום אמריקה והיכן שהוא ביקר והסביר שם הצביעו נגדנו באום-(למרות נאום השטנה של אבו מאזן הנוכל שגונב מעמו שלו).
ואפשר רק להזכר בנוסטלגיה על העושר של אבא אבן לעומת הדלות והאפסיות של ביברמן.


צריך להתייעץ עם הפסיכיאטר של מדינת ישראל אם בעקבות התוצאות הללו ניתן להכריז על ציבור הבוחרים כלא אחראי למעשיו ולמנות ועדה(מורכבת מכלכלנים בכירים,שופטים בדימוס,קציני משטרה בדימוס,אלופים בצבא לשעבר) ושהיא תחליט על הרכב הכנסת.

תגובה לכתבה: רק התנועה מעבירה קולות לגוש המרכז