שלמה-הכיצד לא תראה את מה שכתבת בעצמך?הינה:

אבנר
  • 13:44
  • 11.02.13

"כיום יש מקום לשקול שוב עמדה זו. הדבר אפשרי, אם יכונסו בהקדם מוסדות המפלגה - לא רק הסיעה בכנסת אלא בעיקר ועידת המפלגה הנבחרת. על המוסדות לדון באופציות שנפתחו.........".
ובהמשך דבריך:
"את זאת אי אפשר לעשות בטיסת סולו. יש לקיים במוסדות המפלגה דיון דמוקרטי (כן, יחימוביץ', יש דבר כזה), לבחון את המציאות המשתנה באופן גלוי, ולא להסתפק בהצהרות תקשורתיות".
ובהמשך:
".....ורק דיון רציני באפשרות להשתתף בממשלה......".
כאן בדיוק קבור הכלב-כל החוכמולוגים שיודעים לדבר מול המיקרופון לא יודעים לנהל דבר כלשהו.
ניהול זה שיתוף,זה עבודת שיכנוע פנימית,של חבריך,והשתכנעות,חילופי מחשבות והצעות ובסוף הצבעה והחלטה ואח"כ ביצוע.
כל זה לא מובן כלל לג'וקרים הסלבים הכוכבים שסבורים שהשמש זורחת להם מהמקום שיושבים עליו.
שיתוף והנעת אנשים זה עניין של אופי ואדם בוחר את מישלח ידו ועיסוקו לפי אופיו ויכולותיו.
אי אפשר להיות מישהו אחר אחרי כל כך הרבה שנים של מיצוי וביטוי האופי בדרך אחת שהיא כל כך רחוקה מהדרך של ניהול חיים פוליטיים ציבוריים.
כל הכוכבים הם מסוג השביט,הם אפילו לא כוכבי לכת.
הם בניה האמיתיים של המדיה האלקטרונית התזזיתית.
הם לא כלום.
הם דימוי,וירטואליה פייסבוקית,"קיימים" ברחבי האויר בין המיקרופון והמצלמה ובין הרדיו/טלביזיה/אינטרנט.
בסוף העם או "העם" יבין שמהם לא תבוא הישועה.
האמת המרה היא שאין בנוף המנהיגותי ולו אחד עם השילוב ההכרחי הבסיסי של תכונות שיאפשרו לו לנהל את המדינה עם הכי פחות שגיאות רציניות.

תגובה לכתבה: הטעויות של יחימוביץ'