טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שגיא כהן

מסעדת לימוזין ברמת ישי

כבר 20 שנה ש"לימוזין" לא מאבדת גובה. איך היא עושה את זה

לא סתם "לימוזין" היא כבר שנים אחת מקומץ מסעדות בשר ישראליות ברמה עולמית. לפני שבכלל טעמתם ולו נגיסה מסטייק לימוזין שלה - כרגע המועמד המוביל לתואר הסטייק הטוב בישראל - כבר חוויתם חוויה נדירה: מסעדה

מסעדת טאיזו

שילוב כוחות בין יובל בן נריה לשף מאניש מהרוטרה הזכיר מה זה אוכל הודי אדיר (וזה לא מה שאתם מכירים)

האירוע "שולחנות עגולים" איחד בין יובל בן נריה מ"טאיזו" לשף מאניש מהרוטרה מדלהי. התוצאה? תשובה מוחצת לגל האוכל הפסאודו־הודי המבעית ששוטף אותנו

"פלורנטין האוס"

"פלורנטין האוס" מביאה ממטבח הרחוב האסיאתי מרכיב חשוב: אוכל צריך להיות כיף

בין כל קלישאות "אוכל הרחוב האסיאתי" שסביבה, "פלורנטין האוס" מצליחה להציע אוכל אסיאתי כהלכתו, מהסוג שהיה מסוגל להוציא חיוך אפילו מסגפן הודי באמצע פולחן שיווה

מאפים של יושידה מפריז

הפרופיטרולים הכי עילאיים בפטיסרי הפריזאי המושלם

בימים שגם שפי הקינוחים הדגולים של פריז נותנים דעתם בעיקר לסניפים בטוקיו, דובאי ומוסקבה, בולט - כמו פרופיטרול קרמל יפה תואר - הפטיסרי הקטן, האלגנטי, הנפלא של מורי יושידה ברובע השביעי