רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רונית ורד

מדור אוכל רונית ורד

תעלומת המוטבאק הנעלם: מדוע נסגרה המאפייה של זלטימו בעיר העתיקה?

נהוג לומר שמי שהגיע לירושלים ולא אכל את המאפה הזה כאילו לא ביקר בה מעולם, אך דלתות הקונדיטוריה המיתולוגית נעולות בימים אלה. מה עומד מאחורי סגירת החנות הירושלמית, שפעלה ברצף יותר מ-150 שנה?

מימי שרתון

למימי שרתון, הגברת הראשונה של האוכל הניו־יורקי, אין סבלנות לטבעונים

מבקרת המסעדות פורצת הדרך של הניו יורק טיימס מתקשה להבין מדוע מבקרים עכשוויים כותבים על הטרדות מיניות וקינואה במקום על איכות האוכל. בגיל 93 היא בזה לביקורות באינטרנט, מודאגת מרשתות המזון הבריא ויודעת מה יוגש בסעודה האחרונה שלה

חרוסת נוסח כורדיסטן. נהדרת גם בלי תמרים

תעלומה ושמה חרוסת: מי המציא את המאכל שהפך לסמל חג הפסח?

האם מקורה ברוטב נפוץ מהמטבח היווני-רומי? מתי הפסיקו למהול אותה בחומץ? ומה ההבדל בין החרוסת של רש"י לזו של הרמב"ם? ספר חדש מתחקה אחר מקורותיו של הסמל הבולט של המטבח היהודי בפסח