רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הדיי עפאים

מתכוני סביצ'ה לימי החום הכבד

ביפן נתחי הדג מוגשים כשהם נאים לגמרי ונכבשים על־ידי הסועד; באיטליה פורסים את הדג 
לפרוסות דקיקות ובדרום אמריקה קוצצים בבשר ומערבבים בו כסלט. אני מעדיף את הסביצ'ה 
בגרסתו השטוחה, עם תיבול עדין ולחם טרי

מתכון לקבב דה קודרדו - ניגון יהודי עתיק לערב שבת

יהודי העיירה קומוטיני שבחבל תראקיה המקדוני אימצו מן הבלקן את הקבב דה קודרדו — כבש עם חצילים וחסה, שאותו מכינים בשני שלבים: תחילה צולים את הבשר בקדירה אטומה במיצים של עצמו ואחר כך מוסיפים אליו את טעמי הירקות הטריים המתבשלים בשומן שהגיר

המתכון לחיים הטובים: דג אפוי במלח

אפיית דג במלח יוצרת סרקופג יובשני, המלהיט את בשרו של הדג, אך בה בעת שומר על מיציו. יחד עם אבטיח ומנגולד מאודה אפשר להכין ממנו סלט מרענן, ובשילוב עם פריקי, גרעיני חיטה ירוקה שנקלו באש גלויה, מתקבל סלט נהדר עם טעם אדמתי