תאונת ה"פגע וברח" בקיבוץ הזורע: נהגת הודתה כי פגעה "בדבר מה" בסמוך ליוקנעם

צעירה שהגיעה למשטרה אמרה כי לא ידעה שפגעה באדם. עדיין לא ברור האם היא הראשונה שדרסה את אמנש יזאצו. מהחקירה עולה כי 4 כלי רכב פגעו בהולכת הרגל

נהגת צעירה מאחד מישובי חבל התענך הגיעה הלילה (שבת) לתחנת משטרה באזור העמקים, ואמרה כי פגעה אתמול "בדבר מה" באזור התאונה שארעה אתמול בבוקר סמוך ליוקנעם, בה נדרסה למוות אמנש יזאצו. לדברי הנהגת, היא לא ידעה שפגעה באדם. עדיין לא ברור האם הנהגת שהסגירה עצמה הבוקר הייתה הראשונה שפגעה ביזאצו. המשטרה ממשיכה בחקירת התאונה.

על פי המשטרה, ארבעה כלי רכב פגעו ביזאצו, חיילת בת 19, בכניסה לקיבוץ הזורע, ולא שלושה כפי שנטען אתמול. חקירה ראשונית העלתה כי החיילת שהתה בתחנת דלק וחצתה את כביש 66 באזור חשוך ונדרסה על ידי כלי הרכב, כאשר לפחות שניים מהם ברחו מהזירה. כוחות מד"א קבעו את מותה במקום. בני משפחתה זיהו את גופתה בבית החולים העמק בעפולה.

מפרטי האירוע עולה כי לאחר שכלי הרכב הראשון פגע בחיילת, הוא המשיך בנסיעתו, וגופתה נותרה מוטלת על הכביש. מחלק עיתונים שהבחין בגופה הודיע למתדלק בתחנה שהזעיק את כוחות מד"א. בשלב זה כלי רכב נוסף פגע בגופה ומיד לאחר מכן מכונית נוספת ובה שתי נשים שניסו להתחמק מפגיעה אך ללא הצלחה. המכונית של השתיים התהפכה והן פונו לבית החולים רמב"ם כשהן פצועות באורח בינוני.

משפחתה של יזאצו
משפחתה של יזאצו. צילום: חגי פריד

סגן ניצב יוסי חתוכאי, מפקד אגף התנועה במחוז הצפוני סיפר כי מצלמות האבטחה בתחנת הדלק תיעדו את החיילת בתחנת הדלק בסביבות השעה 4 וחצי בבוקר. חתוכאי אישר כי ככל הנראה כמה כלי רכב פגעו בנערה והוסיף כי צוות חקירה מיוחד הוקם במטרה לאתר את המעורבים.
 

הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

 
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות 01 תאונה בלתי נמנעת, אבל מדוע לא עוצרים להגיש עזרה??? דרור
  • 15:18
  • 11.02.12

רכב שנוסע במהירות 90-100 קמ"ש בחושך לא יכול למנוע תאונה. מהרגע שמתגלה הדמות אין כל אפשרות לבלום את הרכב, הבעיה האמית היא הפקרת הנפגע.

02 אכזריות אא
  • 17:19
  • 11.02.12

אכזריות מצד הישראליםם האלה

03 יהי זכרה ברוך  (לת) אא
  • 17:55
  • 11.02.12

04 מטומטמת. הסתבכה בבריחה פלילית ומיותרת. שאול
  • 18:15
  • 11.02.12

לא כתוב שנעצרה. מניח שלא. אם הייתה עוצרת - רוב הסיכויים שלא הייתה עוזרת. אבל לא הייתה נעצרת. כי מדובר במקום חשוך ואי אפשר להאשים את הנהג בפגיעה. רק בבריחה. ויש להחמיר בדין. גם אם נהג חושב שפגע במקרר או בחיה גדולה - צריך לדווח למשטרה כדי למנוע תאונות מאחרים.

05 כמובן לזכותה שהגיע ראשונה. תחטוף פחות מהאחרים. אולי ילמדו אנשים שהבריחה לא משתלמת.  (לת) שאול
  • 18:16
  • 11.02.12

06 החיילת בקשה מהמתדלק כסף ואז זינקה לעבר הכביש הבינעירוני. האם היתה זו התאבדות? סיפור עצוב
  • 21:05
  • 11.02.12

לכאורה חציית הכביש החשוך בו מותרת הנסיעה במהירות 80 קמ"ש ללא מעבר חצייה, ללא תאורה, היא מעשה התאבדות. האם היתה הצעירה חסרת הפרוטה מיואשת ורצתה לשים קץ לחייה? הנהגים שפגעו בה בחשיכה אינם אשמים, יתכן שאפילו לא הרגישו שדרסו בן אדם. מוטב היה לו היו עוצרים כדי לבדוק במה פגעו.

07 תאונה רחלי
  • 22:58
  • 11.02.12

לא משנה תאונה או מה אם משהו פגע צריך. לעצור בצד להגיש עזרה גם אם זה. כלב חתול או בן אדם לפגע ולברוח הוא לא בן אדם זה רוצח. בדם קר

08 מרגישים שפוגעים ולא יוצאים לבדוק? ואפילו אם זה בעל חיים ולא הולך על שתיים מינה
  • 23:27
  • 11.02.12

ואם אחרי הפגיעה הראשונה היא עוד נשמה ואפשר היה להציל אותה? כמה כואב.

09 איזו ארביטרריות מטורפת!!  (לת) אורלינג
  • 04:29
  • 12.02.12

10 לא צריך לברוח להגיש עזרה אגם
  • 23:06
  • 12.02.12

כל מי שבורח צריך לשלל לא את הרשיון נהג. איך אותו אחד ישון בלילה בשקט אין לב לאנשים בזמן הזה מה קורה האנשים סוף עולם קרב קצת רגישים

פעילות
המלצות
הפופולריות במשפט ופלילים
פרסומת