מאות הפגינו למען שחרור גלעד שליט מול בית ראש הממשלה, אולמרט

המפגינים קראו לראש הממשלה, אהוד אולמרט, לקיים את הבטחתו להחזיר את החייל החטוף לחיק משפחתו

מאות אנשים מכל רחבי הארץ הגיעו הבוקר (שישי) למאהל המחאה מול בית ראש הממשלה בירושלים כדי להפגין את תמיכתם בשחרור החייל החטוף גלעד שליט.

המפגינים קראו לראש הממשלה, אהוד אולמרט, לקיים את הבטחתו להחזיר את החייל החטוף לחיק משפחתו. המפגינים בני נוער ופעילים ואזרחים רבים הגיעו מכל רחבי הארץ כדי לתמוך במשפחת שליט ולהביע תמיכה בכל עסקה שתובא לאישור הממשלה. למפגינים הצטרפו גם חברים של שליט מהפלוגה ופעילים במטה החברים. בשלב מסוים המפגינים חסמו את כביש הגישה לבית ראש הממשלה והמשטרה פינתה אותם.

נועם שליט שלא הסתיר את התרגשותו מהתמיכה הציבורית האדירה אך הדגיש כי במשפחה יהיו הרבה יותר נרגשים ברגע שידווח להם על פריצת דרך במגעים ושחרורו של גלעד. מרכז מטה המאבק למען שליט חזי משיטה אמר הבוקר (שישי) בשיחה ל"הארץ" כי למרות הפרסומים על התקדמות במגעים המשפחה טרם קיבלה מידע חדש.

עם זאת, הבוקר דווח ב"הארץ" כי גורמים פלסטינים הודיעו שסוגיית מספר האסירים שישוחררו בעסקת שליט נפתרה וכעת נותר רק להחליט כמה מהם יועברו לחו"ל.



המפגינים חסמו את כביש הגישה לבית רה''מ והמשטרה פינתה אותם

הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

 
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים עם תנאי השימוש של אתר הארץ
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
פעילות
המלצות
הפופולריות במדיני-ביטחוני
פרסומת