טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה באמת מטריד את האיחוד? כיצד להגיש שמן זית

תקנות חדשות בנוגע להגשת שמן זית במסעדות ביבשת מכעיסות את המסעדנים, שמעדיפים שהרשויות יתעסקו במשבר הכלכלי ולא ב"דברים מטומטמים"

תגובות

באיחוד האירופי לקחו בסוף השבוע אתנחתא מעיסוק במשבר הכלכלי שפוקד לא מעט ממדינות הגוש ומצאו נושא אחר לדון ולהתווכח עליו – כיצד צריכות המסעדות האירופיות להגיש שמן זית. אתמול (שבת) הוחלט כי החל מ-1 בינואר 2014, ייאסר על מסעדות להגיש שמן זית לסועדים בקנקני זכוכית קטנים או בצלוחיות. במקום, ייאלצו המסעדנים להשתמש בבקבוקים חתומים שאסור למלא ויש לזרוק ברגע שיתרוקנו. בנציבות האירופית הסבירו כי ההחלטה נועדה לשפר את ההיגיינה ולערוב לצרכנים ששמן הזית במסעדות לא דולל בשמן מאיכות ירודה. אולם מבקרי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות