תל אביב
15°- 9°
- קצרין 12°- 5°
- צפת 10°- 4°
- טבריה 16°- 9°
- חיפה 15°- 9°
- אריאל 11°- 5°
- ירושלים 10°- 5°
- באר שבע 15°- 5°
- מצפה רמון 10°- 4°
- ים המלח 21°-11°
- אילת 19°- 9°
- לדף מזג אויר
11:27
למרות שבית"ר ירושלים סיימה בתיקו מאופס את המשחק מול בני יהודה, בקבוצה יכולים להתעודד, קודם כל מכך שיצאו עם נקודה מבלומפילד, איצטדיון בו הפסידו פעמיים העונה. שנית, אחרי תקופה ארוכה בה הציגה יכולת רעה, בית"ר שיחקה מצוין והגיעה למצבים. רק שערים היו חסרים.
ההזדמנויות הרבות אליהן הגיעו שחקני בית"ר היו אמורות להספיק, אבל אינוגבה היה במיטבו. השוער, ששב מאליפות אפריקה, חתום לבדו על הנקודה של בני יהודה.
מסכת ההחמצות החלה בדקה ה-25, כאשר ברק יצחקי בעט סמוך לקורה. בדקה ה-40 אבירם ברוכיאן בעט לקורה והכין את הקרקע להחמצה של המשחק בדקה ה-57, אז נכשל טוטו תמוז באחד על אחד מול אינוגבה. בדקה ה-85 ברוכיאן עבר את השוער וגלגל לשער, אבל הבלם סיניסה ליניץ' הצליח להרחיק מהקו.
"מי המציא שסיימנו את העונה?", תהה בסיום מאמן בית"ר, יצחק שום, "זה היה אחד המשחקים הטובים שלנו. עשינו הכל חוץ מלהבקיע ולכן אני מאוכזב".