בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם המטבח המולקולרי הגיע לסוף דרכו?

המשוגעים לבישול מוליקולרי טוענים שהוא חילחל למסעדות יוקרה ולמטבחים הביתיים. המתנגדים טוענים שהז'אנר מת ושאף אחד לא יעבוד בבית עם חנקן נוזלי ואבקות. מסע בעקבות מטבח שהתחיל בקול תרועה והיום נאבק על קיומו. סוף עידן החנקן?

20תגובות

לפני כחמש שנים הודיעו כותרות העיתונים בחגיגיות שהגסטרונומיה המולקולרית עומדת להחליף את הבישול המסורתי, כי זו הדרך הנכונה ביותר לבשל – חדשנית, מדודה, חכמה ומסקרנת. עולם חדש של טעמים ומרקמים חמקמקים ושיטות בישול מתקדמות, מכונות שמקפיאות ברגע וחומרי גלם קסומים שפותחו מאצות, הוצגו וסיחררו את החושים. חדי טעם היו משוכנעים מהרגע הראשון שזה עומד להיות פלופ. או להיפך, שמהפכת המידע הגיעה למטבח ובקרוב ייזנחו מחבתות הטיגון ומסורות הבישול הביתי, נרענן את מה שלא ידענו על כימיה, ונתענג על ענני גזר לבנים....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו