בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שונאים אוכל מסוים? כדאי שתטעמו שוב

אם תמיד שנאתם פטריות, לא הבנתם מה הסיפור של הסלק או חשבתם שלפפאיה יש טעם של גרביים - כדאי לכם לנסות שוב. "הטעם שלנו משתנה כל הזמן", אומר מומחה למדעי הטעם. "לא מדובר במשהו שקורה בפה, 
אלא משהו שקורה עמוק יותר במוח"

20תגובות

את החיים ניתן לחלק לתקופות שביניהן מפרידים גבולות ברורים. יש את תקופת התום וחוסר האונים לפני קבלת רישיון הנהיגה, ואת פוליסות הביטוח ודו"חות התנועה שאחרי. יש את עידן הטרום־משכנתא, כשבעל הבית מטפל במקרי חירום בצנרת, ואת עידן הפוסט־משכנתא, כשאתה ניצב לבדך מול נזילות. יש סלידה מסלק, ויש הערצה לסלק. לפחות היתה כזו עבורי. אהבתי לסלק לא נולדה בבגרותי, כשרוב האכלנים הבררניים מתחילים לגלות תעוזה. זה קרה בשנות השלושים המתקדמות שלי. פתאום, מה שפעם נראה כריר, הפך למשי, וגוונים של ארגמן שפעם...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו